Susurluk Belediyesi Personel Yemeğinde Buluştu

Susurluk Belediyesi tarafından düzenlenen personel yemeğinde Belediye Başkanı Nurettin Güney, tüm belediye çalışanları ile bir araya geldi.

PAYLAŞ

Belediye Park düğün Salonunda düzenlenen yemeğe Belediye Başkan yardımcısı Sibel Sarı, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ile belediye personeli katıldı.

Belediye Başkanı GÜNEY yemek öncesi masaları tek tek gezerek, katılım sağlayan personel ile sohbet etti. 
Yemekte bir konuşma yapan Başkan Güney;  “Hepimiz bir bütünüz. Hepimiz aynı amaç doğrultusunda Susurluk’umuza hizmet etmekle görevliyiz.” dedi. 

Susurluk halkını memnun etmek, bize verilen görevi layıkıyla kullanarak hizmet yolunda el birliği ile çalıştıklarını belirten Başkan Güney, “Susurluk’umuzu geleceğe taşıyacak iş ve aş derdini ortadan kaldıracak projeler üretmek için gayret gösteriyoruz. Kısa vadede günü kurtarmak peşinde değiliz. Eşimizle, çocuklarımızla daha güzel bir Susurluk’ta yaşama gayretindeyiz.  Bu görev hiç kuşkusuz bizlere olduğu gibi sizlere de çok büyük bir mesuliyet yüklüyor. Uyum içinde, işbirliği içinde hareket ettiğimizde bu şehrin tüm sorunlarını çözebiliriz.” diye konuştu.

Yemeğin ardından Başkan Nurettin Güney, personeliyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN