SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Çanakkale Destanını Sahnede Yaşattılar

Bugün 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 107. Yıldönümü… Balıkesir’de de bu önemli gün nedeniyle sabah önce Şehitlikte anma töreni yapıldı.

Edremit’te Kaza: 1 Yaralı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

TÜRK'ÜN EŞEĞİ, AMERİKALI'NIN MÜHENDİSİ

Edremit Yolunda Trafik Kazası

Balıkesir-Edremit yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Altıeylül Ramazan’a Hazırlanıyor

Altıeylül Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Altıeylül genelinde bulunan ibadethanelerde yaklaşan Ramazan Ayı öncesi dezenfeksiyon çalışmalarını hızlandırdı.

Doğu Türkistan’da Zulmün Sebebi; Türk ve Müslüman Olmak

Balıkesir Haber TV’ye bir ziyarette bulunan Türkiye’de yaşayan Doğu Türkistanlı Sivil Kuruluş temsilcileri, şu anda Çinliler ’in vatandaşlarına zulüm yaptıklarını ve 8 milyon kişinin toplama kampında işkence altında tutulduğunu söyledi.

Balıkesir Müftüsünden Berat Kandili Mesajı

Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç, Berat Kandili sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Sanayide Oto Teyp Dükkânında Yangın

Balıkesir’de sanayi sitesinde gece saatlerinde bir iş terinde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

Uyuşturucuyla Mücadele Projesi Hayata Dokunuyor

Vali Hasan Şıldak öncülüğünde yürütülen Umuda Kapı Açıyorum, Hayata Tutunuyorum adlı Uyuşturucuyla Mücadele Projesinin başlangıcından bu yana yapılan çalışmaların ve belirlenen yeni hedeflerin görüşüldüğü bir toplantı gerçekleştirildi.

Devlet Övünç Madalyaları Düzenlenen Törenle Tevcih Edildi

Vali Hasan Şıldak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107’nci Yıl Dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edilen Devlet Övünç Madalyalarını Şehit Ailesi ve Gazilere takdim etti.

Altıeylül’de Metruk Yapılar Yıkılıyor

Altıeylül Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Altıeylül’de genel güvenlik ve asayiş bakımından tehlike arz eden metruk yapıların yıkımına devam ediyor.

Vali Şıldak’tan Erdek İlçesinde Kapsamlı Program

Vali Hasan Şıldak İlçe programları kapsamında değerlendirme toplantısı yapmak, ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Erdek İlçesine gitti.

İsa Erol 34 Yıl Sonra Bayrağı Devretti

Balıkesir Tuhafiyeciler ve manifaturacılar Odasında bugün Genel kurul yapıldı.

Mehmet Özışıklıoğlu Toprağa Verildi…

Dün vefat eden, Karesi Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Cem Özışıklıoğlu’nun babası Balıkesir’in duayen eğitimcilerinden Mehmet Özışıklıoğlu bugün toprağa verildi.

Ekrem Başaran: ‘TTB’nin Kararı Hekimlikle Bağdaşmıyor, Şiddetle Kınıyoruz’

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Türk Tabipler Birliği’nin 3 günlük grev kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Balıkesir’de Toplu Taşıma Ücretlerine Zam Yapıldı

Balıkesir’de toplu taşıma ücretlerine son 2 ayda ikinci zam yapıldı. Dolmuş ücretleri tam bilet 6 TL, öğrenci 4.5 TL, Balkartsız nakit binişler ise 7 TL oldu.

Başkan Yılmaz’dan Kapıdağ’a Çıkarma

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, seçim vaatlerini bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Erdek’in; Karşıyaka, Çakıl, Şahinburgaz, Ballıpınar, Ormanlı, Turan, Narlı, İlhan ve Ocaklar Mahallelerini karış karış gezen Başkan Yılmaz, sahil şeridi düzenleme çalışmalarıyla Kapıdağ Yarımadası’nın bir yandan turizm potansiyelini yükseltirken bir yandan da yörenin konforunu artırıyor.

İyi Parti Balıkesir’den ‘Tıp Bayramı’ Açıklaması

İyi Parti Balıkesir İl Başkanlığı 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle bir açıklama yayımladı.