SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

CHP’li Sarı’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Vali Şıdak’tan ‘14 Mart Tıp Bayramı Mesajı’

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Şehit Polis Dualarla Baba Ocağında Toprağa Verildi

Suriye El-Bab’da görevi başında kalp krizi geçirerek şehit olan Altıeylül Karamanlar Mahallesinden Polis Memuru Nail Türeme’yi baba ocağında toprağa verildi.

Suriye’de görev yapan Balıkesirli polis Nail Türeme şehit oldu

Suriye’nin El-Bab bölgesinde görev esnasında kalp krizi geçiren Balıkesirli polis memuru Nail Türeme kurtarılamadı.

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Edremit’te Kutlandı

İstiklal Marşı’mızın kabulünün 101. Yıl dönümü Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş’ın katılımıyla Şükrü Tunar Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törenle kutlandı.

‘İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ Balıkesir’de Kutlandı

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Balıkesir’den düzenlenen program ile kutlandı.

BBB 555 Personeli 214 Aracıyla Karla Mücadele Ediyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kar yağışının görüldüğü 16 ilçede toplam 555 personel ve 214 araç ile karla mücadeleye gece gündüz devam ediyor. Ana arterlerde tüm yollar açık iken bazı kırsal mahalle yollarında yol açma çalışmaları devam ediyor.

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

Kar ve Düşündürdükleri

Kaz Dağları’nda Mahsur Kalan 2 Kişi Kurtarıldı

Balıkesir’de yoğun kar yağışı nedeniyle Kaz Dağları’nda mahsur kalan 2 kişi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Balıkesir Merkezli 8 İl Ve 16 Adreste FETÖ Operasyonu

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nce FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün deşifre edilmesine yönelik olarak çalışmalar sürüyor.

12. Balıkesir Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde bu yıl 12'incisi düzenlenen "Balıkesir Tarım ve Hayvancılık Fuarı" törenle açıldı.

FETÖ Şüphelisi Balıkesir'de Yakalandı

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında 7 yıl 6 Ay kesinleşmiş hapis cezası sebebiyle aranma kararı bulunan S.C. isimli şüpheli yakalandı.

İlçelerde Okullar İki Gün Tatil Edildi

Yoğun kar yağışı ve yol durumları göz önüne alınarak yarın ve cuma günü Balya, Bandırma, Erdek, Gönen, Manyas, Bandırma ve Susurluk ilçelerinde okullar tatil edildi.

Uçak Ambulans Kumsal Bebek İçin Havalandı

Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde yaşayan Dürdane ve Kadir Tenekol çiftinin 16 aylık kızları Kumsal Nur, yaklaşık iki ay önce bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlandı. Edremit Devlet Hastanesi’ne götürülen bebek için yoğun bakım ünitesi ihtiyacı oluştu.

Ücretsiz Aşı Temini ve Uygulanması Protokolü İmzalandı

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Bigadiç Belediyesi arasında Hayvan Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele Programı Kapsamında ücretsiz aşı, antiparaziter ilaç temini ve uygulanması için ortak hizmet ve işbirliği protokolü imzalandı.

Balıkesir’de Huzur Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ilde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla çalışmalar yürütülüyor. Bu kapsamda 3 günlük yapılan çalışma ve aramalarda; 38 aranan şahıs yakalandı.

Balıkesir’de FETÖ Operasyonu: 1 Tutuklama

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün deşifre edilmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında tarafından hakkında 6 yıl 15 ay kesinleşmiş hapis cezası sebebiyle aranma kararı bulunan İ.G. isimli şüpheli ortak yapılan çalışma sonucunda yakalandı.

Edremit zabıtadan stok yağ denetimi

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından son günlerde vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendirerek ilçede ki zincir marketlerde yağ denetimi yaptı.

Burhaniye Belediyesi Kadın Danışma Merkezi Açıldı

Burhaniye Belediyesi Kadın Danışma Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Kadınlar için anlamlı ve farkındalığın arttığı bir gün olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde düzenlenen törende, kapılarını açan Merkezin açılış kurdelesini Başkan Deveciler ve kadınlar birlikte kesti.