SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

AK Gençlerden Başkan Yavaş’a Ziyaret

Balıkesir geneli AK Parti Gençlik kolları başkanları Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

İyi Parti Balıkesir İl Başkanlığı’ndan Açıklama

İyi Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Ak Partili İbrahim Dürmüş’ün Meclis Üyeliğinin düşürülmesiyle ilgili bir basın açıklaması yayımladı.

Şehit Cihan Gökkaya’nın adı üst geçitte yaşatılacak

Barış Pınarı Harekâtı sırasında Suriye’de makine operatörü olarak görev yapan Cihan Gökkaya’nın adı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin oy birliğiyle aldığı kararla, görev yaptığı DSİ Bölge Müdürlüğü önünde bulunan üst geçide verildi. Şehidin adı, görev yaptığı kurumun önündeki yaya üst geçidinde yaşatılacak.

Kamyonlar denetlendi; 15 araç trafikten men edildi 

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, sorumluluk alanlarında bulunan, karayollarında ''yük taşımacılığı yapan araçların'' karıştığı trafik kazalarında artış olması sebebiyle bir denetim yapıldı.

Başkan Avcu, ’Atatürk Benim de Atam’

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, beraberinde Başkan Yardımcıları Süleyman Saran ve İsmail Akgün ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Birleşimine katıldı. Toplantıda söz alarak meclis kürsüsüne çıkan Başkan Avcu, Susurluk Belediye Meclis toplantısında yaşananlara dair konuşma gerçekleştirdi.

Burhaniye EMİTT’te Fark Yarattı

Burhaniye'nin turizm potansiyelinin tanıtılması, kentin turizmini artırmak ve tanıtımına katkı sunmak için EMITT Fuarına katılan Burhaniye Belediyesi, fuarda “Farkındalık Ödülü” alarak farkını ortaya koydu.

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

YÜZLERİNE TÜKÜRÜN!

Altıeylül’e Bir Büyük Yatırım Daha

Altıeylül Belediyesi’nin Altıeylül başta olmak üzere tüm Balıkesir’e kazandıracağı değerli yatırımlardan biri olan Seyyid Ahmet Arvasi Park, Kreş ve Millet Kıraathanesi’nin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Edremit’te Tır İle Otomobil Çarpıştı: 1 Kişi Öldü

Balıkesir’in Edremit ilçesinde tır ile otomobilin karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü…

Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü… Bizde Balıkesir’de yaşayan vatandaşlara sevgiler günü hakkındaki görüşlerini sorduk. İşte aldığımız cevaplar…

EMITT’te, Balıkesir Şöleni Yaşandı

Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMITT’te, Balıkesir’in potansiyellerini en güzel şekilde anlatmak için 4 gün boyunca birbirinden güzel etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, 25’inci EMITT Fuarı’nda şölen havasında tanıtım faaliyetleri gerçekleştirerek iz bırakan stantlar arasında yerini aldı.

Balıkesir Haber TV Açıldı

Balıkesir’in RTÜK Lisanslı yayın yapan ilk web Televizyonu Balıkesir Haber TV bugün düzenlenen törenle açıldı.

Mahsur kalan çiftlik sahiplerinin imdadına Belediye yetişti.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri ekipleri ayrıca diğer kırsal mahallelere ulaşım sağlanan yollardaki toprak kaymaları kapanan yollar ve sellerin oluşturduğu yol yarıklarına da anında müdahale etti.

Marmara Adası Balıkesir Protokolünü Ağırladı

Balıkesir protokolü Erdek ve Marmara Adası’nda bir dizi açılışlar gerçekleştirdi.

Erdek Narlı-Marmara Topağaç Feribot Hattı Açıldı

Balıkesir protokolü Erdek ve Marmara’da çıkarma yaptı. Vatandaşların büyük bir sevinçle bayram havasında karşıladığı Erdek Narlı-Marmara Topağaç Feribot Hattı açılışı gerçekleştirildi.

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

GÜNÜMÜZÜN ARTİN KEMALLERİNİ İYİ TANIYIN!

Ayvalık’ın Yeni Turizm Rotaları EMITT’te Tanıtıldı

Ayvalık standı EMITT fuarının ikinci günü ilgi çeken bir sunuma ev sahipliği yaptı. Ayvalık Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğinde paydaş olarak katılan AYTUGEB öncülüğünde Ayvalık’ta yeni turizm rotalarının belirlenmesiyle ilgili sunum yapıldı.

EMITT’in gözdesi Balıkesir

Dünya’nın en büyük turizm fuarları arasında yer alan EMITT’in, 2’inci gününde de ürün çeşitliliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Balıkesir standı, Büyükşehir Belediyesi ve paydaşlarının gerçekleştirdiği tanıtım faaliyetleri sayesinde fuarın gözdesi oldu.

Toplam 2203 haber.