SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

İyi Parti’den Uygur Kadınları İçin Çağrı

İyi Parti Balıkesir İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Çin’in Doğu Türkistan’daki Uygur Türklerine karşı politikalarını eleştirdi, "Uygur Türkleri yalnız değildir' mesajını verdi.

Başkan Deveciler’den Kadın Personele Karanfil

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede görev yapan kadın personelin gününü kutlayarak kırmızı karanfil dağıttı.

CHP Kadın Kolları’ndan Ortak Basın Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 81 İlde eş zamanlı basın açıklaması yaptı.

Ak Parti Kadın Kolları’ndan Kadınlar Günü Açıklaması

Ak Parti Balıkesir İl Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 81 il ile birlikte eş zamanlı olarak basın açıklaması yaptı.

8 Mart’ta Pazarcı Kadınlara Ziyaret

Balıkesir Valiliği öncülüğünde ildeki kurumların katılımıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlama programları düzenleniyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Karanfilli Kutlama

Vali Hasan Şıldak mesaisine Balıkesir Valiliğinde görev yapan kadın personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak başladı. Şıldak, bürolarında ziyaret ettiği kadın personele günün anısına hediye verdi. Kadın personeller bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Vali Şıldak’a teşekkür ettiler. 

Çağdaş Alkan Gözyaşları İle Uğurlandı

Geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını Edremit Belediyesi Akçay Şube Sorumlusu Çağdaş Alkan son yolculuğuna uğurlandı. Ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Ekrem Başaran: ‘Kadınlarımız Bizim En Kıymetlilerimiz, Baş Tacımız…’

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, 8 Mart Dünya Kadın Günü’nde kadınlarımızın inancımızda ve toplumdaki önemine dair açıklamada bulundu.

Genç Mimarlar Karesi İçin Çizdi

Karesi Belediyesi ve Balıkesir Üniversitesi işbirliğiyle “Karesi Belediyesi Hizmet Binası Öğrenci Mimari Proje Fikir Yarışması” düzenlendi. 28 eserin katıldığı yarışmada dereceye giren eserlerin sahiplerine ödülleri verildi.

Balıkesir Merkezli 8 İlde FETÖ Operasyonu

Balıkesir merkezli toplam 8 il (Ağrı, Ankara, Elazığ, İstanbul, İzmir, Malatya, Sivas) ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 16 adreste eş zamanlı olarak operasyon başlatıldı.

Edremitspor Teknik Direktörü kazada hayatını kaybetti

Edremit Belediyesi Akçay Şube Sorumlusu ve 1966 Edremitspor Teknik Direktörü Çağdaş Alkan geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

İyi Parti Balıkesir’den Dünya Kadınlar Günü Buluşması

İyi Parti Balıkesir İl Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Balıkesir’deki kadınlarla kahvaltıda buluştu.

Balıkesir’de Deprem Anı Canlandırıldı

Vali Hasan Şıldak 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye genelindeki okullarda eş zamanlı olarak yapılan “Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı”na Mehmet Azman Çavuş Ortaokulu’nda katıldı.

Başkan Deveciler ‘Savaşa Hayır’ Dedi

Burhaniye Belediyesi Mart ayı ilk olağan meclis oturumu gerçekleştirildi. Meclis öncesi konuşan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaşın bir an önce durması gerektiğini söyledi. Deveciler “Savaşa Hayır” diyerek “bu yaşanan savaşı kınıyorum” dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden İddialara Yanıt

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 1 Mart 2022 tarihli Resmî Gazetede, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nca yayımlanan Maden Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına dair yönetmeliğin bazı kişi ve kuruluşlarca “zeytin alanlarında maden aranmasına izin verdiği” iddiasına yönelik olarak basın açıklaması yayımladı.

Balıkesir’de 35 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde 35 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey Kaza Yaptı

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey trafik kazası geçirdi.

Celepler Ve Besiciler Odası’nda Seçimi İsmail Balaban Kazandı

Balıkesir Celepler ve Besiciler Esnaf Odası, olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 2 aday ile gidilen seçimlerde mevcut başkan İsmail Balaban güven tazeledi.

Altınoluk'ta ölümlü trafik kazası

Edremit Narlı altı, Ayvalıburun cami kavşağında meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti 5 kişi de yaralandı.