SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Balıkesir’in Kuzey Ve Batı İlçelerine Kar Uyarısı

Balıkesir Valiliği’nden bazı ilçeler için kar uyarısı yapıldı.

Kepsut'ta Traktör Kazası: 1 Ölü

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.

CHP’li Sarı’dan Öğretmenlere Destek

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, öğretmenlerin düzenlediği basın açıklamasına katılarak eğitimcilere destek verdi.

Balıkesir, EMITT’e Damga Vuracak

Büyükşehir Belediyesi, paydaşlarıyla birlikte dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT’e katılarak doğası, kıyıları ve termali ile turizmin başkenti olmaya aday olan Balıkesir’i tanıtacak.

Çanakkale Tüneli Işığı Gördü

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımı ile Ayvacık Küçükkuyu Tüneli Işık Görme Töreni'ne katıldı.

Balıkesir’de Kaçak Avlananlar Yakalandı

Balıkesir'de kaçak avlanan 11 şahıs yakalanarak para cezası uygulandı.

Balıkesir Merkezli 7 İlde FETÖ Operasyonu

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri mahrem yapılanmasına yönelik 7 İlde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi.

Kazada araçta sıkışan yaralıyı İtfaiye Ekipleri kurtardı

Bandırma- Bursa Yolu Banvit kavşağında iki aracın karıştığı bir kaza meydana geldi.

Çevre yolunda kaza; 1 kişi yaralandı

Balıkesir- İzmir çevre yolunda Köseler Mahallesi civarında tek taraflı trafik kazası meydana geldi.

CHP’li Serkan Sarı, Lunapark Arazisiyle İlgili Basın Toplantısı Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, İl binasında partililerle birlikte basın toplantısı düzenledi.

Balıkesir’in yurt ihtiyacı, gençlik ve spora destek masaya yatırıldı

Vali Hasan Şıldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün çalışmalarını değerlendirmek üzere Birim Yöneticileri, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Yurt Yöneticileri ile toplantıda bir araya geldi. Balıkesir Ögretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu katıldı.

CHP'li Ahmet AKIN Balıkesir de Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi.

Büyükşehir Ekipleri 7/24 Kar Mesaisinde

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, özellikle hafta sonundan bu yana etkili olan kar yağışının getirdiği olumsuzluklarla etkin bir şekilde mücadele etmeye devam ediyor.

CHP’den Ali Hikmet Paşa’da Anma Etkinliği

Suikast sonucu hayatlarını kaybeden gazeteci Uğur Mumcu ve Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ile yine 24 Ocakta hayatını kaybeden eski Dışişleri Bakanı İsmail Cem'i ölüm yıl dönümlerinde CHP Balıkesir Teşkilatı Ali Hikmet Paşa meydanında bir basın açıklaması yaparak andı…

Edremit'te şehitlerimizin isimleri gururla yaşatılıyor

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın talimatları ve Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi’nin koordinesiyle ilçedeki parklara şehitlerin ismi verildi.

MHP Balıkesir Gücüne Güç Katıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığında, üye kayıt programı gerçekleştirildi.

Ekrem Başaran’dan, Uğur Dündar’a Suçlama…

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran Balıkesir Adliyesi’nde, Sedef Kabaş ile aynı programda konuk olan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkındaki açıklamalarının ardından programı sunan Uğur Dündar ile ilgili de eleştirilerde bulundu.

Başkan Arslan Mumcu, Okkan ve Cem’i andı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 24 Ocak 1993'te hain bir suikast sonucu katledilen Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu, 24 Ocak 2001’de hain bir terör saldırısında şehit olan Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ve 24 Ocak 2007’de vefat eden Dışişleri eski Bakanı İsmail Cem'in ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Balıkesir’de de Ak Parti Cumhurbaşkanına Hakaret Gerekçesiyle Suç Duyurusunda Bulundu

Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı; bugün öğle saatlerinde Balıkesir Adliyesi önünde; 81 İlle senkronize bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret ettiği gerekçesiyle Sedef Kabaş ile CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu…

Toplam 2175 haber.