SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

OSB YOLU 3. KISIM ŞEHİR TRAFİĞİNE NEFES ALDIRACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi’nin trafiğini rahatlatmak amacıyla başlattığı 3 etaplı 4 bin 700 metrelik OSB Yolu’nun Çayırhisar Mahallesi içerisinden geçen 3. kısmındaki çalışmaları yerinde inceledi.

HASTANE İLE BARUTHANE CADDESİ’NE SICAK ASFALT

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Altıeylül Belediyesi işbirliğinde, deforme olan Altıeylül İlçesi’ndeki Hastane Caddesi ile Baruthane Caddesi sıcak asfalt serimi ile yeniden güvenli ve konforlu hale getiriliyor. Başkan Yücel Yılmaz ile Başkan Hasan Avcı çalışma yürütülen caddelerde incelemelerde bulundu.

SERKAN SARI; DADALILAR’IN İSYANI MECLİS GÜNDEMİNDE

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir-Kütahya demiryolu hattında çalışan Kütahya Posta Treni’nin uzun zamandır yarattığı mağduriyeti TBMM Genel Kurulu’nda dile getirdi. CHP’li Serkan Sarı, “Kütahya posta treni Dursunbey Dada Mahallemizdeki istasyonunda artık duramadığından Dada, Akçagüney, Naipler, Sarnıç ve çevredeki mahallelerdeki vatandaşlarımız isyan ediyor” dedi.

‘Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Şehirler Ağı Türkiye Ofisi’ Balıkesir’de Açıldı

Uluslararası ortaklıklarla Balıkesir’in adını dünyaya duyuran ve Balıkesir’i uluslararası bir üs haline getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın girişimleriyle “Kentlerde Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin Yerelleştirilmesinin Geliştirilmesi Konferansı” Balıkesir’de gerçekleştirildi ve “Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Şehirler Ağı Türkiye Ofisi” Balıkesir’de açıldı. BM Habitat Temsilcileri, Başkan Yücel Yılmaz’ın; şehrini nasıl dönüştürebileceğini çok iyi bildiğini, ülkesini ve Balıkesir’i uluslararası camiada çok iyi tanıttığını vurguladı.

Rona Yırcalı’dan Balıkesir Haber Tv’ye Ziyaret

Şehrimizin ve Türkiye’nin önemli sanayici ve iş adamlarından, BEST A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı bu sabah saatlerinde Balıkesir Haber TV’ye bir ziyarette bulundu.

Edremit'Te Kızılay Haftası Kutlandı

Kızılay Haftası Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Edremit Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde etkinlikler ile kutlandı.

Motokros Heyecanı Balıkesir’de Yaşanacak

Türkiye’nin en iyi motokros yarışçılarının şampiyonluk için mücadele edeceği, Türkiye Motokros Şampiyonası 5 Kasım Pazar günü Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru’nda gerçekleşecek.

Oğuz Boyları Manavlar Derneği Vali Ustaoğlu'nu Ziyaret Etti

Cumhurtiyetimizin 100.yılında Oğuz Boyları Manavlar Derneği BaşkanıSedat Kuru ve Yönetim kurulu üyeleri Balıkesir Valisi İsmail USTAOĞLU'nu ziyaret ederek Oğuz Ata'dan günümüze gelen Keyfiye,Kur'an-ı Kerim ve Bayrak takdim ettiler,derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdiler

Ticaretin 100 Yılını Anlatan Duayenler Ayakta Alkışlandı

Balıkesir Ticaret Odası tarafından Barış Aydın Meclis Salonunda gerçekleştirilen, Meclis Üyeleri, Komite Temsilcileri ve Basın mensuplarının katıldığı bir panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak BEST A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, önceki dönem Belediye Başkanlarından Ziyaettin Tan, Şehrimizin önemli esnaflarından Orhan Günvaran ve fotoğraf sanatçısı Ahmet Esmer katıldı. Moderatörlüğünü Balıkesir Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Karaca’nın yaptığı panel büyük bir ilgiyle takip edildi.

Balıkesir Emniyetinden Sıkı Denetim

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla 23.10.2023 - 29.10.2023 tarihleri arasında icra edilen faaliyetler kapsamında;

Balıkesir 100. Yıl Coşkusuyla Tarihe Not Düştü: ''Yüzyıllar Yaşasın Cumhuriyet''

Türkiye Cumhuriyeti, 29 Ekim 1923’te kurulduğunda, bir ulusun özgürlüğünü ve bağımsızlığını kutlayan tarihi bir anın başlangıcı olan, Atatürk’ün "En Büyük Eserim" dediği, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olan Cumhuriyet’in, 100. Yılını tüm yurtta olduğu gibi Balıkesir'de coşkuyla karşıladı.

Balıkesir’de 100. Yıl Coşkusu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

100. Yıl coşkusu fener alayı ile taçlandı

Edremit ilçesinde Cumhuriyetin 100. Kuruluş yıldönümü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları fener alayı ile taçlandı. Binlerce kişinin katıldığı fener alayının ardından Tefo-Seko konseri gerçekleştirildi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’da konserde bir konuşma yaparak vatandaşların bayramını kutladı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ

PEDALLAR CUMHURİYET İÇİN ÇEVRİLDİ.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce Cumhuriyetimizin 100. Yılı Bisiklet Turu düzenlendi. Bisiklet Turu’na katılmak isteyen birçok bisikletçi, Kurtdereli Spor Salonu önünde buluştu. 

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

Cumhuriyetin 100. Yıldönümü Karesi Atatürk Evi’nde Kutlandı

Cumhuriyetin 100. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Karesi Atatürk Evi’nde kutlama programı düzenlendi. Çeşitli etkinliklerin yeraldığı kutlama programı renkli görüntülere sahne oldu.

"Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun"

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler: "Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun"

YASEMİN ADAR TÜRK KADIN GÜREŞİNİN ÖNCÜSÜ OLDU.

Kariyerinde 6 Avrupa ve 2 dünya şampiyonluğu ile olimpiyat madalyası bulunan Balıkesirli Yasemin Adar Yiğit, Türk kadın güreşinin öncüsü oldu. Yasemin Adar TRT Spor’a yaptığı açıklamada: "Türk kadınının gücünü herkese göstermeye çalışıyoruz" dedi.

Toplam 2178 haber.