SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Serkan Sarı: Bağ-Kurlulara Verilen Sözler Tutulsun

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, seçim önce Bağ-Kurlulara verilen sözlerin tutulması gerektiğini söyledi. CHP’li Sarı, “Bu adaletsizliğe artık son vermek, Bağ-Kurlularımıza haklarını teslim etmek için daha neyi bekliyorsunuz? Milyonlarca insanımıza verdiğiniz sözü bir an önce yerine getirin” dedi.

SAMİ GÖKDENİZ VEFAT ETTİ

Balıkesir Siyasetinin önemli ismi, önceki dönem Balıkesir Belediye Başkanlarından Sami Gökdeniz, bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede vefat etti. İki dönem Belediye Başkanlığı yapan ve çok hareketli bir süreç yaşayan Sami Gökdeniz, Belediye Başkanlığının ardından avukat olarak hayatını devam ettirdi. Son dönemde kızını ve eşini de kaybeden Sami Gökdeniz 78 yaşında yaşamını yitirdi. Sami Gökdeniz’in cenazesinin yarın (27 Ekim 2023) Cuma Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Başçeşme mezarlığında toprağa verilecek. Balıkesir Haber TV olarak Sami Gökdeniz’e Allahtan rahmet ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Parlak Balıkesir Haber Tv’yi Ziyaret Etti…

Balıkesir Basın İlan Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak, Balıkesir Haber TV’ye bir ziyarette bulundu.

SERKAN SARI: BALIKESİR'DE ÇELTİK ÜRETİCİLERİMİZ İSYANDA

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, çeltik üretiminde söz sahibi olan Balıkesirli üreticilerinin sorunlarını Meclis’te gündeme getirdi. CHP’li Serkan Sarı “Tarımın başkenti Balıkesir'de çeltik üreticilerimiz isyanda, ürettiğinin karşılığını alamıyor çünkü AKP tarladaki yangını görmüyor” dedi.

Şehre Vefa Meclisi’nden Cumhuriyet’e Vefa..

Balıkesir Kent Konseyi Şehre Vefa Meclisi üyeleri Cumhuriyet’in İlan edilişinin 100. Yılı sebebiyle Balıkesir İl sınırları içinde yaşayan Cumhuriyet ile aynı yıl doğumlu vatandaşları ziyaret etti. Ziyaretler sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Cumhuriyet’in ayakta kalan ulu çınarları Cumhuriyet’in ilk dönemine ait çocukluk anılarını ve büyüklerinin anlattıkları Kurtuluş Savaşı anekdotlarını kendilerini ziyarete gelen Şehre Vefa Meclisi Üyelerine anlatarak geçmişi yad ettiler.

”KISKAÇ” OPERASYONU

Ülke genelinde FETÖ Terör örgütüne yönelik düzenlenen ”KISKAÇ” operasyonu kapsamında Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğümüz TEM, KOM ve İstihbarat birimlerince,

Engin Altan Düzyatan Büyükşehir’e Hayran Kaldı

Dizi ve sinema oyuncusu Engin Altan Düzyatan, BALMEK, DGM Çamlık Millet Kütüphanesi ve Avlu Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezleri tek tek gezen Düzyatan hayranlığını gizleyemedi.

100. Yılda Altıeylül Belediyesi’nden Dolu Dolu Etkinlik

Altıeylül Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılında 1 hafta içerisinde dolu dolu etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. Cumhuriyetin 100. Yılını coşkuyla kutlamaya devam eden Altıeylül Belediyesi 100 öğrenci ile öncesinde Anıtkabir’e ziyaret, sonrasında Atatürk Anıtı, Ali Hikmet Paşa Meydanı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi önünde 100 Efeyle Zeybek oyunu, bugünde Cumhuriyetin 100. Yılı 100 Türk Büyüğünün ismini taşıdığı çınar ağacı fidan dikimi gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nden İsrail'e kınama

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde grubu bulunan tüm partiler ve bağımsız meclis üyelerinin imzaladığı ortak bildirgeyle; İsrail’in, Filistin’de gerçekleştirdiği vahşet kınandı.

100 Yılda 100 Efe Büyük Beğeni Topladı

100. YILDA 100 EFE BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Hayalet Ağların Yüzde 75’ini Balıkesir Büyükşehir Temizledi

Türkiye genelinde 8 yılda toplanan 1 milyon metrekare hayalet ağın 750 bin metrekaresini son 3 yılda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Marmara ve Ege Denizi’nden çıkararak tarihi bir rekora imza attı. Bu sayede milyonlarca balığın da ölmesi engellendi.

Edremit’te Cumhuriyet Etkinlikleri : Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Fidan Yetişecek

Edremit Kaymakamlığı koordinesinde Cumhuriyetimizin 100 yılı nedeniyle “100.YILDA GELECEĞE 100 FİDAN” etkinliği gerçekleştirildi.

“VERİMİNİZE TAŞ DEĞMESİN!”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; üreticilerin tarlalarında kaliteli ve güzel bir tohum yatağı elde edilmesi, topraktan daha çok verim alabilmesi için “Veriminize taş değmesin” diyerek tarlada taş toplama hizmetini başlattı.

Altıeylül Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Öğrenci İle Anıtkabir’de

Altıeylül Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Öğrencimizle Anıtkabir’de adlı program kapsamında 50 kız-50 erkek 12. Sınıf öğrenci ile Anıtkabir’i ziyaret etti. Altıeylüllü 100 genç program kapsamında Aslanlı Yoldan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine doğru yürüyerek duygu dolu anlar yaşadı.

Başkan Avcı: Hep Birlikte Altıeylül İçin Çalışıyoruz

Altıeylül’e daha iyi hizmet edebilmek amacıyla muhtarlar ile iç içe çalışmaya devam eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında muhtarlarla Alıteylül Belediyesi’ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezi’nde bir araya geldi.

“NARKOGÜÇ” OPERASYONUNDA BÜYÜK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Edirne, Kocaeli, İstanbul, Diyarbakır Ve Erzincan’da düzenlenen “NARKOGÜÇ” operasyonlarında çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi… 16 şüpheli şahıs yakalandı.

Başkan Deveciler Muhtarlar İle Buluştu

19 Ekim Muhtarlar günü programı kapsamında Burhaniye Belediyesi tarafından Blue Port Hotel’de düzenlenen kahvaltı etkinliğine Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile Merkez ve Kırsal Mahalle Muhtarları bir araya geldi.

Edremit’e Yeni Yürüyüş Yolu

Edremit Belediyesi Tuzcumurat Mahallesi’nde yaptığı çalışmayla kente yeni yürüyüş yolu kazandırdı. Yürüyüş yolu yeni nesil tasarruflu ışıklandırmalarla ışıl ışıl yapılarak hizmete sunuldu.

KARAAĞAÇ;”YURTDIŞINDA DAHA ÇOK SÖZ SAHİBİ OLMALIYIZ”

Önceki Dönemde İsviçre Türk toplumu Genel Başkanı olarak Zürih’te önemli çalışmalara imza atan Balıkesirli girişimci Levent Karaağaç Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu.

Toplam 2178 haber.