SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Kula, (KGF) Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Başkanı Rahmi Kula, Kredi Garanti Fonu (KGF) Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Başkan Kula yaptığı açıklamada kendisini bu göreve layık gören ve destekleyen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti.Başkan Rahmi Kula’yı tebrik eder yeni görevinde başarılar dileriz.

Gazeteci Aziz Han: ”TURAN ÇÖMEZ TEK KALE OYNAMASIN, GELSİN TARTIŞALIM”

Balıkesir Haber TV’de Genel yayın Yönetmenimiz Ramazan Karaca’nın hazırlayıp sunduğu Balıkesir’in Meydanı programına katılan tecrübeli gazeteci Aziz Han İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez’e seslendi. Kendi geliştirdiği bir yöntem ve kendine yakın televizyonlarda Turan Çömez’in sürekli konuştuğunu ve tek kale oynadığını vurgulayan Aziz Han: “Gelsin bu programda Balıkesir başta olmak üzere her konuyu tartışalım” dedi… Biz de Balıkesir Haber TV olarak, Turhan Çömez’i konuk olarak görmek istediğimizi buradan duyuruyoruz…

KARESİ BELEDİYESİ ARMUTALAN KÜLTÜR MERKEZİ AÇILDI

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın projelerinden biri daha hayata geçti. Armutalan Mahallesi’nde geleneksel Gürcü mimarisinden esinlenilerek inşa edilen Karesi Belediyesi Armutalan Kültür Merkezi düzenlenen tören ile kapılarını açtı.

BBB, Coğrafi İşaret Başvurularını Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir’in gastronomi şehri olması yolunda büyük gayret gösteriyor. Bu kapsamda bölgeye özgü gıda ürünleri tescilleyerek tanınırlığını artırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, yeni ürünler için Coğrafi İşaret Tescil Belgesi başvuru çalışmalarını sürdürüyor.

BURHANİYE 4. KİTAP FUARININ AÇILIŞI TÜRKAN ŞORAY İLE YAPILDI.

BİN YILLIK TARİHTEN, BİN YILLIK KİTABA’ TEMASIYLA DÜZENLENEN BURHANİYE KİTAP FUARININ DÖRDÜNCÜSÜ BUGÜN TÜRK SİNEMASININ SULTANI TÜRKAN ŞORAY’IN KATILIMI İLE ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇTI. HER KİTAP YENİ BİR DÜNYADIR, SEVDİĞİM YAZARLARI BURADA BİR ARADA GÖRMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM.KİTAP FUARLARI BULUNDUĞU YERİN KÜLTÜR VE SANATINA BÜYÜK HİZMET EDİYOR.’DEDİ.

Armutalan Kültür Merkezi Açılıyor

Karesi Belediyesi tarafından geleneksel Gürcü mimarisi örnek alınarak inşa edilen Karesi Belediyesi Armutalan Kültür Merkezi açılışı 21 Temmuz Cuma Günü gerçekleştirilecek.

"Depreme Karşı Türk-Japon İşbirliği"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ Japonya’da

Balıkesir Ülkü Ocakları’ndan Valiye Ziyaret

Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan Vali Hasan ŞILDAK’ı ziyaret etti.

BALIKESİR TİCARET ODASI BASIN AÇIKLAMASI

BALIKESİR TİCARET ODASI BASIN AÇIKLAMASI

Milletvekili Canbey; “20 Yılda Balıkesir Tarımına 13,8 Milyar Destek Verdik”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti olarak bugüne dek Balıkesir tarımına 13,8 milyar TL'nin üzerinde destek sağladıklarını ifade ederek; “Balıkesir’imiz, ovalarıyla, sulama imkanlarıyla ve bereketli topraklarıyla ülkemizin tarımsal üretimine katkı sunan şehirlerin başında geliyor. Şehrimizin potansiyelini ayağa kaldıracak destekleri vermeye, çiftçilerimizin her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Karesi Belediyesi'nin Buğdayları Hasat Ediliyor

Karesi Belediyesi’nin Şamlı Mahallesi’nde bulunan buğday tarlaları hasat edilmeye başlandı. 62 dönümlük 2 arazide başlayan hasata katılan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Hasat ettiğimiz buğdaylardan elde ettiğimiz unları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız” dedi.

Edremit Belediyesi Yeni Yaz Kursları Başladı Yaz Kurslarına Yoğun İlgi

Edremit Belediyesi tarafından Atatürk Gençlik Merkezi’nde açılan yaz kurslarına çocukların ve gençlerin yoğun ilgisi sürüyor.

Balıkesir Ülkü Ocaklarından 50 Noktada 50 Kg Mama Dağıtımı.

Balıkesir Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi, Ülkücü “Şehit Ruhi Kılıçkıran Yaz Gelişim Programı” kapsamında sokak hayvanları için şehir merkezinde 50 noktada 50 kg mama dağıtımı gerçekleştirdi.

Altıeylül Belediyesi Hizmet İçin Sahada

Kırsal, merkez demeden üst yapı çalışmalarını sürdüren Fen İşleri ekipleri Altıeylül'de yaşayan vatandaşlar için 7/24 sahada.

Canbey, Özbekistan’da Temaslarda Bulundu

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey; “Türkiye Yüzyılı’nda dış politikamızın temel hedefi Türkiye eksenini inşa etmektir.” dedi.

AYVALIK YANGIN TEHLİKESİNİ SAVUŞTURDU

TEHLİKESİNİ SAVUŞTURDU ????BALIKESIR Turizm’in başkenti #Ayvalık‘ta çıkan yangın korkulu anlar yaşatırken, üstün gayretler sonucu kontrol altına alındı.

BURHANİYE KİTAP FUARI 19 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR

BURHANİYE KİTAP FUARI

BBB, MAVİ BAYRAKLI PLAJ SAYISIYLA REKOR KIRDI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin; planlı ve akılcı çalışmalarıyla 2022 yılında 31 olan Mavi Bayrak sayısı, 2023 yılında 46’ya yükseldi. İller bazında 5. sıradan 4. sıraya yükselen Balıkesir, belediyeler arasında 1. sıraya oturdu. Ayrıca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 Mavi Bayraklı Plajıyla rekor kırarak “Türkiye’de en fazla Mavi Bayrak sahibi olan Belediye” unvanını almaya hak kazandı.

Ahmet Akın:”ÖTV Zammı Yeni Zamları Tetikleyecek”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, benzinde litre başına alınan yaklaşık 2,5 lira tutarındaki özel tüketim vergisinin (ÖTV) 7,52 liraya; motorinde litre başına alınan yaklaşık 2,05 lira tutarındaki ÖTV’nin de 7,05 liraya çıkarılmasının tüm sektörlerde maliyetleri artıracağı için yeni zamlarda domino etkisi yaratacağına dikkat çekti.

Toplam 2209 haber.