SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Orkan’dan Kırsal Mahallelere Ziyaret

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan; uzak yakın ayrımı yapmadan, ilçenin tüm mahallelerini ziyaret etmeye, Karesi’yi karış karış dolaşmaya devam ediyor.

Başkan Avcı Çocukların Karne Heyecanına Ortak Oldu

2022-2023 eğitim öğretim yılının son gününde öğrencilerin karne heyecanına bu yıl Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz da ortak oldu. Altıeylül ilçesi’ne bağlı Balıklı’da Balıklı İlkokulu ve Plevne Mahallesi’nde bulunan General Kemal Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz yaz tatiline giren öğrencilere nasihatlerde bulundu.

TBMM'de AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey'e Önemli Görev

Canbey, Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Oldu

Edremit Belediyesi Kapsamlı Temizliklerine Devam Ediyor

Edremit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü mahallelerde de ki köşe bucak kapsamalı temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

BASKİ yaza hazır

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BASKİ, yaz aylarında artan nüfusla birlikte su sıkıntısı yaşanmasının önüne geçecek önlemlerini aldı. Sağlıklı içme suyunun aralıksız sağlanması için dört koldan gerçekleştirildiği çalışmaların yanı sıra BASKİ ekipleri, olası büyük arızalara karşı ekipman ve malzemeleriyle teyakkuzda bekliyor.

Başkan Yılmaz’dan karne hediyesi, ücretsiz Çocuk Köyü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan eğitim-öğretim yılını tamamlayan öğrencilere Çocuk Köyü müjdesi. Sömestr öncesi baştan aşağıya yenilenen Çocuk Köyü 16-17-18 Haziran günlerinde ücretsiz olarak hizmet verecek.

Karesi'de Dip Bucak Temizlik Sürüyor

Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokak sokak dip bucak temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik ekipleri son olarak Çay Mahallesi’nde temizlik yaptı.

Altıeylül’de İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Altıeylül Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ilaçlama faaliyetlerini araç üstü ulv cihazı bulunan araçlarla ilaçlama ekibi ile gece-gündüz çalışma esasıyla periyodik olarak sürdürüyor.

Edremit’te Sokaklar Parke Taşlar İle Örülüyor

Edremit Belediyesi doğalgaz ve diğer altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolları yeniliyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde ekipler sokakları parke taşlar ile kaplıyor.

Bik Şube Müdürü Parlak’tan Anlamlı Hediye

BİK Balıkesir Şube Müdürü Halil İbrahim Parlak, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Yılmaz, Amatör Spor Kulüplerine Desteği 60 Milyona Çıkardı

Mahalle Ligi Turnuvalarının bu yıl ki şampiyon takımları belirlendi. 9 Kategoride, 24 binin üzerinde sporcuyla gerçekleştirilen turnuvaların sonunda yapılan törende, şampiyon takımlar ödüllerine kavuştu. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, geçtiğimiz yıl 15 milyon lira olan amatör spor kulüpleri desteği bu yıl 60 milyon liraya çıkardıklarını müjdeledi.

NESİLDEN NESİLE “BALIKESİR” BU KİTAPTA

Balıkesir’in güçlü ve zengin kültür öğelerini konu alan somut olmayan kültürel miras unsurlarını tespit etmeyi, bunları kayıt altına alıp belgeleyerek tanıtmayı ve gelecek nesillere taşımayı amaçlayan

Başarılı Öğrencilerden Vali Şıldak'a Ziyaret

ISEF Uluslararası Bilim ve Mühendislik Yarışması ile TEKNOFEST ve TÜBİTAK Yarışmalarında üstün başarı gösteren öğrenciler Vali Hasan Şıldak’ı ziyaret etti.

50 BİN METREKARE HAYALET AĞ DENİZLERDEN ARINDIRILDI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, denizlerdeki biyolojik çeşitlilik için büyük tehdit oluşturan hayalet ağlarla mücadele kapsamında;Ege ve Marmara Denizlerinden3 yılda 50 bin metrekare hayalet ağ çıkardıklarını açıkladı. Bu sayede deniz tabanındaki binlerce hayvanın kapana kısılarak ölmeleride engellendi.

İvrindideki Fabrika Arazileri Ve Benzinlik İstasyonu Yatırımcı Bekliyor

İvrindi Kurtuluş Mahallesi’ndeki İvrindi Sanayi bölgesindeki arsalar satışa çıkıyor.

Hobilerin Mesleğe Dönüştüğü Merkez BALMEK

2019’dan bu yana yüzde 88’i kadın olmak üzere 21 bin 3 kursiyerin eğitim aldığı Meslek Edindirme Kursları’nın Susurluk’taki yeni merkezinin açılışında konuşan TBB ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BALMEK kurslarının, hem bireyler hem de Balıkesir ekonomisi için değerli olduğunu vurguladı, kursların hobileri mesleğe dönüştüren organizasyon haline geldiğini belirtti.

Mezarlıklar Bayrama Hazırlanıyor

Burhaniye Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla ilçede bulunan mezarlıklarda bakım ve düzenleme çalışmalarına hız verdi.

Büyükşehir’in Yaz Spor Okulları, 20 ilçeye yayıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bu yıl yapılacak Yaz Spor Okullarını; Balıkesir Valiliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirerek 20 ilçeye yayıyor. İki dönem halinde düzenlenecek Yaz Spor Okullarının kayıtları başladı. 37 farklı branşta gerçekleştirilecek kurslar, ilçelere göre farklılık gösteriyor.

Altınkum ve İkizçay’da Yollar Düzenleniyor

Edremit Belediyesi tarafından yaz sezonu öncesi Altınkum ve İkizçay Mahallesi’nde doğalgaz çalışması başta olmak üzere yıpranan ve zarar gören yollar yeniden düzenleniyor.

Toplam 2190 haber.