SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Altıeylül’ü Güzelleştiriyoruz

Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, yeni ekipmanlarla Altıeylüllülere daha konforlu, daha hızlı hizmet için çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hızlandırdı. Bünyesine katmış oldukları çim biçme traktörü ile daha hızlı bir şekilde vatandaşlara hizmet verecek.

Bayram Sevincinde Payınız Olsun

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda şehirde bulunan her eve et girmesini sağlamak amacıyla “Bayram sevincinde payınız olsun” projesini hayata geçirdi. Projeye katılmak isteyen vatandaşlar 444 40 10 numaralı çağrı merkezini arayarak kayıt yaptırabilirler.

Cam Seyir Terası’nın Yolu Tamamlandı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, doğal dokusu ve eşsiz manzarası ile en çok tercih edilen noktalardan birisi olan Cam Seyir Terası’nın engebeli 4 kilometrelik yoluna kilit parke taşı döşeyerek ulaşım sorununu ortadan kaldırdı.

Yağlılar Basma Helvası’na Coğrafi İşaret

İvrindi Belediyesi, İvrindi Kelle Peyniri’nden sonra yöreye has bir ürüne daha coğrafi işaret aldı.

Kurban Bağışları İhtiyaç Sahiplerinin Sofralarına Ulaşıyor

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediyesi, bu yıl da Kurban Bayramı'nda hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü kuracak. Burhaniye’de yapılan kurban bağışları, belediye aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına sıcak yemek olarak ulaştırılacak.

Rekorların Adı Muhsine Gezer

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Muhsine Gezer, 2023 VIRTUS Global Oyunları'nda Özel Sporcular Kadın Milli Takımı ile birlikte ‘Oyunlar’ rekorunu kırarak altın madalya kazandı. Gezer, 800 metrelik bireysel bayrak yarışında da 2. oldu.

Burhaniye’de Mazgal Ve Kanal Temizliği Devam Ediyor

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte, Burhaniye’de mazgallar ve kanallar temizlenmeye devam ediliyor.

“Kafe Senin”, Hizmete Girdi

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın önemli projelerinden olan Atatürk Gençlik Merkezi bünyesinde işletmeciliğini belediyenin yaptığı “Kafe Senin” hizmete girdi.

Altıeylül Belediyesi Kurban Bayramına Hazır

Altıeylül Belediyesi tarafından Kurban Bayramı’nda Altıeylül’de yaşayan vatandaşlara hizmet için çalışmaya devam ediyor. Kurban Bayramı’nda kurban kesim hizmetlerinden faydalanmak isteyen Altıeylüllü vatandaşların 200 TL karşılığında bu hizmetten faydalanabilecek. Kesim ücretleri Hayvan Pazarı’nda bulunan tahsilat noktalarından yatırılacak.

Büyükşehir, vahşi depolama ıslahlarında sona yaklaştı

2019 yılından bu yana vahşi depolama alanlarının ıslah edilmesi konusunda gerçekleştirdiği çalışmalarda sona yaklaşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altınoluk Vahşi Depolama Alanı’nda çalışmarına başladı. Buranın da tamamlanmasının ardından Balıkesir’de vahşi depolama tarihe karışacak ve 113 futbol sahası büyüklüğünde alan, rehabilite edilmiş olacak.

Karesi’nin Asırlık Geleneği Şamlı Panayırı Haftasonu Başlıyor

Karesi’nin kırsal Şamlı Mahallesi’nde yaklaşık bir asırdır devam eden panayır geleneği bu yılda 25-26 Haziran tarihlerinde düzenlenecek.

Geleceğimizin Umudu Olan Çocuklarımızın, Mezuniyet Coşkusu

Nur Çakıroğlu Albak ve Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Bakım Evi 2022-2023 eğitim-öğretim yılı yıl sonu gösterileri çocukların ve velilerin katılımı ile yapıldı. İlköğretim hazırlık sınıfı öğrencilerin kep atılması ve diploma töreniyle ilkokula uğurlanırken küçük yaş gruplarının da yıl sonu gösterileri yapıldı. Ahmet Akın Kültür Merkezini dolduran veliler ile öğrenciler eğitim öğretim yılını eğlenerek kapattı.

Altıeylül İçin Üretiyor Altıeylül İçin Çalışıyoruz

Altıeylül Belediyesi bozulan ve yıpranan yollara kilitli parke taşı, bordür döşeme ve kırsal mahallelerde tarla yolu açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pamukçu’da BASKİ tarafından yenilenen altyapı sonrasında üst yapı yenileme çalışmaları da Altıeylül Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılıyor.

Büyükşehir, Bandırma’da engelleri aşıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Engelsiz Yaşam Merkezi; özel gereksinimli bireylerin eğitim ve sosyal hayata katılımlarını artırabilmek için faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürüyor. 140 öğrencisinin her birine özel program oluşturan merkez, ulaşım da dâhil olmak üzere tamamen ücretsiz bir şekilde hizmet veriyor.

Ahmet Akın Deprem İllerindeki Belediyelere Dikkat Çekti

‘DEPREM BÖLGESİNE HİZMET GÖTÜREN BELEDİYELERİN GELİRİ KESİLMEMELİ’

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ARMUTALAN VE GÜZELLİKLERİ

7 Mayıs’ta yaklaşık 5-6 bin kişinin katıldığı güzel bir organizasyon ile köy hayrını gerçekleştiren Karesi İlçesi Armutalan Köyü’nün doğal güzellikleri ve yeni eklenen geçmişten günümüze taşınan değerleri ve son yıllarda Karesi ve Büyükşehir Belediyelerinin katkılarıyla kazandırılan değerler görenlerin beğenisini kazanıyor.

Karesi’de Gece Yolcuları Coşkusu

Karesi Belediyesi tarafından düzenlenen Yaza Merhaba konserinde ‘Gece Yolcuları’ vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Dinçer Orkan’ında solistlerle düet yaptığı konser renkli görüntülere sahne oldu.

Çocuk Köyü Doldu Taştı

Çocukların “En eğlenceli karne hediyesi” olarak tanımladığı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Köyü’nü üç günde 15 binden fazla öğrenci ziyaret ederek doyasıya eğlendi, hiç bilmedikleri yeteneklerini keşfetti.

Babalar Günü Kutlu Olsun

Ali Kemal Deveciler:"Her baba çocukları için güvenli ve huzurlu bir geleceğin yolunu verdiği destekle aydınlatandır. Tüm çocukların bolluk ve mutluluk içinde yaşadığı yarındal dileğiyle Babalar Günü Kutlu olsun

Toplam 2190 haber.