SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Canbey:”Bunun adı ‘Muhalefetin Seçim hazımsızlığı’

Canbey:”Bunun adı ‘Muhalefetin Seçim hazımsızlığı’ AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, muhalefet milletvekillerinin açıklamalarını sert sözlerle eleştirdi: “Seçimi kaybetmenin hazımsızlığı yaşayan muhalefet bilmelidir ki; bu kadim topraklarda böylesi çirkin siyaset anlayışına hemşehrilerimiz fırsat vermez” dedi. AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, muhalefet milletvekillerinin açıklamalarını sert sözlerle eleştirdi: “Seçimi kaybetmenin hazımsızlığı yaşayan muhalefet bilmelidir ki; bu kadim topraklarda böylesi çirkin siyaset anlayışına hemşehrilerimiz fırsat vermez” dedi.

Altıeylül Belediyesi Her Daim Vatandaşın Yanında

Altıeylül Belediyesi ekipleri 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde vatandaşların yanlarında olmaya devam etti. Kurban Bayramı tatili içerisinde hizmetlerin aksamaması için 7/24 hizmet esasına göre çalışmalarını sürdüren ekipler bayram süreci boyunca vatandaşın hizmetinde oldu.

Vatandaşlardan Balbucks’a Tam Not

7’den 70’ herkese; dünya kahvelerini ve lezzetli ürünleri yüzde 50 daha ucuz fiyat politikası ile sunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALBUCKS vatandaşlardan tam not aldı.

İvrindi’de Rahvan Coşkusu

Bu yıl. 7’incisi düzenlenen Rahvan At Yarışları, İvrindi ev sahipliğinde seyir zevki yüksek yarışlarla geçilirken kıyasıya mücadele ile sporseverlerden tam not aldı.

MİLLETVEKİLİ MUSTAFA CANBEY’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Balıkesir Milletvetkili Dr. Mustafa CANBEY, yayımladığı mesajla hemşehrilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı. Canbey'in mesajı şöyle:

Karesi Şamlı Panayırı’na Binler Akın Etti

Balıkesirîn merkez Karesi ilçesinde bulunan Şamlı kırsal mahallesinde gerçekleştirilen Asırlık Şamlı Panayırı, binlerce kişinin katılımıyla birbirinden farklı etkinliklerle doludizgin geçti.

KURBAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN

KURBAN BAYRAMINIZ MUBAREK OLSUN

KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler:" Tüm İslam aleminin Kurban bayramını kutluyor; sevdiklerimizle birlikte paylaşmanın mutluluğuna varacağımız huzur ve sağlık dolu bir bayram diliyorum.

Edremit’in İl Olması Konusunda Gündem Toplantısı Yapıldı

Edremit Belediyesi’nin öncülüğünde Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde Edremit’in il olması için gündem toplantısı gerçekleştirildi. Yeni yüzyılda 100 il önerisi için Edremit de hazırlıklara başladı.

Vali Şıldak:” Bayramlar ortak coşku ile kutlanan anlardır.

Bayramlar insanlar arasındaki yardımlaşma, sevgi, kardeşlik duygularının birlik ve beraberlik içerisinde yaşandığı özel günlerdir. Aile büyüklerinin ziyaret edilerek gönüllerinin hoş tutulduğu, her türlü küskünlük ve kırgınların ortadan kalktığı, akrabalık bağlarının güçlendiği, bayram sevincinin toplumun her kesiminde ortak coşku ile kutlandığı anlardır.

Başkan Avcı'dan Bayram Mesajı

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Kurban Bayramı’nda Altıeylüllülerin hizmetinde olmaya devam edeceklerini ifade etti. Başkan Avcı, “Altıeylül Belediyesi Kurban Bayramı’nın 1.nci günü olan 28 Haziran Çarşamba günü ekiplerimiz Kepsut Yolu üzerinde bulunan Hayvan Pazarı’nda küçükbaş kesim işlemlerini gerçekleştirecek” dedi.

MHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ GÖKAY YÜKSEL KARAMAN KÖYE TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

MHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ GÖKAY YÜKSEL KARAMAN KÖYE TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

Kurban Bayramınızı Kutlarız

Tüm üyelerimizin ve Balıkesirli Hemşerilerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimizle kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur dileriz... Rahmi Kula/ Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Okan Telaşeli/ Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanı

Ahmet Akın: ‘Birlikte Çok Çalışacağız ve Kazanacağız’

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, “Atatürk’ün Erdek’e gelişinin 85. yıl dönümü” anma programında 31 Mart 2024’te gerçekleşecek yerel seçimlerin önemine işaret etti. 

ERGÜN GÜR'ÜN ANNESİ VEFAT ETTİ...

BALIKESİRSPOR ESKİ KULUP BAŞKANLARIN DAN ERGÜN GÜR'ÜN ANNESİ VEFAT ETTİ. İMAM HATİP LİSESİ CAMİİNDE KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN DEFNEDİLDİ

“Trafik Farkındalığı Uygulaması”nda Kurallar Hatırlatıldı

Vali Hasan Şıldak Kurban Bayramı öncesinde ve bayram süresince yoğunluk yaşanması beklenen, önemli bir geçiş güzergahında yer alan Değirmenboğazı Yol Kontrol Noktasında yapılan “Trafik Farkındalığı Uygulaması”nda sürücülere kurallara uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

BANDIRMA VE EDREMİT İL OLSUN MU, OLMASIN MI?

BANDIRMA VE EDREMİT İL OLSUN MU, OLMASIN MI?

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN BURSLARI HESAPLARINDA

Burhaniye Belediyesinin “eğitimde fırsat eşitliği” ilkesi ile hayata geçirdiği üniversite öğrencilerine destek çerçevesinde, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının Haziran ayı burs ödemeleri öğrencilerin hesaplarına yatırıldı.

ALTIEYLÜL LAVANTA GÜNLERİ BAŞLADI

Altıeylül Belediyesi 20 dönümlük mor renklerle adeta Altıeylül ilçesine bağlı Çiçekpınar (Nergiz) Mahallesinin saklı Cenneti olan lavanta tarlaları kokusu ve güzel görüntüsü ile ilçemizi süslüyor.

Toplam 2190 haber.