SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

YEREL SEÇİMLERDE BALIKESİR’DE 1. PARTİ OLACAĞIZ

Yerel seçim çalışmalarına hız verdiklerini anlatan CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı iddialı konuştu: “Balıkesir’in 1. Partisi olacağız ve yerel yönetimlerde hâkimiyetimizi kuracağız.”

BASKİ’den Önemli Uyarı !

BASKİ su tasarrufu konusunda uyarıyor... Balıkesir’in 286 günlük suyu kaldı... Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BASKİ, kuraklığa karşı aldığı önlemleri her geçen gün arttırıyor.

BALIKESİR'İN MEYDANI YENİ BÖLÜM

GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI RAMAZAN DEMİR BALIKESİR'İN MEYDANI PROGRAMINDA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRİYOR.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA MİLLİ SPORCULARIMIZ...

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA MİLLİ SPORCULARIMIZ...

BM’den Balıkesir’e ve Türkiye’ye Övgü

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı Başkan Yardımcısı Yücel Yılmaz, Kenya’da Birleşmiş Milletler Habitat Meclisi’nde Türkiye’yi temsil etti. Birleşmiş Milletler İnsan Yerleşimleri Programının (UN-Habitat) İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif ve Birleşmiş Milletler (BM) Çevre Programı (UNEP) İcra Direktörü Inger Andersen Balıkesir ve Türkiye’nin çalışmalarının çok büyük beğeni topladığını söyledi.

Mekanın Cennet Olsun

Şehit Aybüke öğretmensiz 6 yıl geride kaldı.

Başkan Avcı:"Daha Konforlu Altıeylül İçin Çalışıyoruz"

Altıeylül’e daha konforlu yollar kazandırmak adına ilçe genelinde çalışmalar son hızla devam ediyor. Merkez ve kırsal Mahallelere yapılacak çalışmalar içerisinde 400 bin metrekare kilit parke taşı ve 50 bin metre bordür döşeme çalışması gerçekleştirilecek.

Sahiller 9 Günlük Bayrama Hazır

Kuzey Ege ve Güney Marmara’nın incisi Balıkesir, 46 mavi bayraklı plajı ile yerli ve yabancı turistleri bekliyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; modern duş, cankurtaran kulesi, soyunma kabini, tuvalet üniteleri ile yaşlı ve engelli vatandaşların denize daha rahat girebilmesi için plajlara rampalar yerleştiriliyor.

Sarıkız Meydanı yenilendi

Edremit Belediyesi tarafından Sarıkız Mahallesi’nde ki Sarıkız Meydanı yenilendi. Vatandaşların ve esnafların talepleri göz önünde bulundurularak yapılan düzenleme ile meydan modern bir görünüme kavuşturuldu.

Büyükşehir’den Engelleri Ortadan Kaldıran Adımlar

Balıkesir’i yaşayan her bir bireyinin tüm ihtiyaçlarına cevap veren, özel gereksinimli bireylerin hayatlarını kolaylıkla idame ettirebildikleri bir şehir haline getirmek için birçok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın öncülüğünde “Engelsiz Şehir Balıkesir Çalıştayı” gerçekleştirildi. Çalıştay sonunda çıkacak sonuçlar, yeni projelerin şekillenmesi katkı sunacak.

Vali Yardımcısı Şükrü Kara Veda Etti

2017 yılından bu yana Balıkesir Vali Yardımcılığı görevini sürdüren Vali Yardımcısı Şükrü Kara’nın emekliye ayrılması sebebiyle, Vali Hasan Şıldak’ın ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.

Akçay Terminali, Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Büyükşehir Belediyesi, Akçay Terminali’ni baştan sona yenileyerek yepyeni bir görünüme kavuşturdu. İşlevine uygun, yolcu ihtiyaçlarına cevap veren, modern, konforlu ve güvenli bir hale gelen terminal, vatandaşlardan tam not aldı.

Manyas’ta Mera Islah Çalışmalarında Hasat Zamanı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğru Tarım Tekniklerinin Kullanılarak Meraların Bilinçli Bir Şekilde Yönetilmesine yönelik çalışmalar yaptı.

BALIKESİR MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM FUARI

Serginin açılışına Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın yanı sıra Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Cihangir Kemal Yüzçelik, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Ali Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.

Altıeylül Belediyesi’nden Gençlik Şöleni

Altıeylül Belediyesi 26 Mayıs 4 Haziran tarihleri arasında düzenlemiş olduğu 3. Kitap Fuarı’nın ardından 5-6 Haziran tarihleri arasında Gençlik Şöleni düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde yapılan etkinliklere 7’den 70’e herkes bir araya gelerek güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

TÜRK SAĞLIK-SEN'İN SAĞLIK BAKANI'NDAN İSTEKLERİ

Türk sağlık-sen Balıkesir şube başkanı Musa Bilal bir basın toplantısı düzenleyerek yeniden sağlık bakanı olan Fahrettin Koca’yı tebrik etti. Basın toplantısında bakanın 2. Döneminde sağlık çalışanlarının sorunlarına çözümler üretmesini isteyen Musa Bilal açıklamalarında şu görüşlere yer verdi.

EFELER VE TÜRKÜLER PROGRAMI

EFELER VE TÜRKÜLER PROGRAMI

Karekodlu Numarajlarla Bilgilere Kolay Erişim

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 30 milyon liraya mal olan yatırımla 20 ilçenin kırsalı ile 14 ilçenin merkezinde sokak tabelaları ve numarataj levha montajlarını sürdürüyor. Karekodlu yeni numaratajlar sayesinde binaların öz niteliklerine akıllı telefonlar aracılığıyla kolaylıkla erişim sağlanabiliyor.

Ahmet Akın Chp’li Belediyelerden Sorumlu Oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Cumhuriyet Halk Partisi’nin “A takımı” olarak tanımlanan Merkez Yönetim Kurulu’nda tekrar yer alırken; Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; “Yerel yönetimlerde bir marka haline gelen Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin sayısını daha da artıracağız. Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin herkesi kucaklayan; vatandaşın derdine derman olan sosyal, halkçı politikalarını daha da çoğaltacağız” diye konuştu.

Toplam 2190 haber.