SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Heritage İstanbul’a, Balıkesir damgası

Kültürel ve doğal mirasın yanı sıra; restorasyon, arkeoloji, müzecilik, kütüphanecilik gibi konuların ele alındığı 7. Heritage İstanbul Fuarı’na katılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği restorasyon çalışmalarıyla fuara damga vuran stantlar arasında yerini aldı. Büyükşehir; 32 ülkeden 120’nin üzerinde profesyonel katılımcı kuruluşa çalışmalarını tanıtıyor.

Mehmet Aydemir, Her Gittiği Yerde Sevgi Gösterileriyle Karşılanıyor.

Balıkesir için hemen şimdi diyerek Burhaniye’de ziyaretlerde bulanan AK Parti Balıkesir’in en genç vekil adaylarından Mehmet Aydemir, her gittiği yerde sevgi gösterileriyle karşılanıyor.

Ahmet Gür, Dursunbey’de Vatandaşlarla ve Esnafla Bir Araya Geldi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Ahmet Gür, Dursunbey’de ilçe ve kırsal mahalle ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

Balıkesir’de Eğitimde BİGEP

Balıkesir'in eğitim potansiyeline güç kazandıran, akademik başarıyı daha yükseğe çıkarma hedefiyle yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında yapılan çalışmalar, Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen ‘İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı’nda ele alındı. 

Başkan Başaran, “Kılıçdaroğlu Ve Yedili Masa Pkk Devleti Kuracakmış, Kurdurtmayız!”

İzmir Balıkesirliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine İzmir’e giden AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur burada Balıkesirlilerle bir araya geldi. İzmir’deki Balıkesirliler tarafından coşku ve sevgiyle karşılanan Başkan Başaran ve Uygur, dernek üyelerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Kocaavşar Mitingine Binler Katıldı

AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin Kocaavşar’da düzenlediği mitingte kalabalıklar alana sığmadı, coşku ve destek hiç eksilmedi.

Karesi’de Köy Hayırları Geleneği Başladı

Karesi’de onlarca yıldır devam eden köy hayırları geleneği baharın gelmesiyle yeniden başladı. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan haftasonu Deliklitaş, Yeni İskender, Kavaklı ve Kurtdere mahallelerinde düzenlenen hayırlara katıldı.

Öztaylan, gönüllere dokunuyor

Balıkesir’in genç milletvekili adayı AK Partili Ali Taylan Öztaylan, her gün ayrı bir ilçede esnaf, pazar yeri, sanayi sitesi ve kahvehane ziyaretleri yaparak, Türkiye Yüzyılı vizyonunun gerçekleşmesi için seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Avşa ve Yiğitler’de ilgi ve sevgiyle karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz

Marmara İlçesi Avşa ve Yiğitler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Desteğini ve sevgisini her zaman yürekten hissettiğimiz Balıkesir ve Marmara hazır. Allah’ın izniyle bu şehir, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı’na rekor bir destek verecek” dedi.

Edremit Ülkü Ocaklarında Başkan Değişimi

Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Takyesizoğlu ilçe başkanlığı görevini Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan‘ın da katıldığı tören ile Akın Sarıcan ‘a teslim etti.

Gençler, Atalarının, Dedelerinin Topraklarına Dönecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerinde seçim çalışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Balıkesir ve ilçelerinde büyük ilgi ile karşılanan Ahmet Akın, Millet İttifakı olarak yapacaklarını anlatıyor. CHP’li Akın, “Oy versin vermesin, kim haksızlığa uğradıysa herkes Millet İttifakı iktidarında hakkını alacak. Türkiye hakkını alacak” dedi.

Vekil Aydemir: Gençlerin İlk Oyu Ak Parti’ye

Balıkesir’i karış karış gezen temas etmedik vatandaş bırakmayan Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir, gençlerin oy kullanmak için çok heyecanlı olduğunu ve ilk oylarını AK Parti’ye vereceklerini söyledi.

Sıddık Naci Eren Camii ve Külliyesinin Temeli Atıldı

Balıkesirli Alim Sıddık Nâci Eren vefatının 5. Yılında etkinliklerle anıldı. Önce Başçeşme Mezarlığında Kabri başında hatim duaları okundu.

BAŞKAN BAŞARAN; “14 Mayıs’talaf üretenler değil, millet içinçalışanlar kazanacak”

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte seçim otobüsüyle Gönen’de halkı selamlayarak, esnaf ziyareti, AK Parti Seçim Lokali ve Gönen 11. Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Otomotiv fuarını ziyaret ettiler.

Mustafa Canbey: "Türkiye Yüzyılı Dirençli Şehirlerin Yüzyılı Olacaktır”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk ilçesindeki TOKİ konutlarını, 50 yataklı Devlet Hastanesi’ni ve spor tesislerini yerinde inceledi. Milletvekili Canbey; “Türkiye Yüzyılı, afetlere karşı dirençli toplum ve dirençli şehirlerin yüzyılı olacaktır.” dedi.

Burhaniye Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Pazaryeri ve Fırın Denetimi

Burhaniye Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi, güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için pazar yerlerindeki ve fırınlardaki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Başkan Yılmaz: "Havanda su dövmüyoruz, netice alıyoruz"

‘2022 Yılı Faaliyet Raporu’ görüşüldüğü Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Yücel Yılmaz, “Balıkesir’i aldığımız nokta ile geldiğimiz nokta arasında çok fark var. Havanda su dövmüyoruz, netice alıyoruz” dedi.

Milli Gururlarımız Yasemin ve Feyzullah Ödüllendirildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Milli Güreşçileri; Yasemin Adar Yiğit ile Feyzullah Aktürk elde ettikleri Avrupa Şampiyonluğunun ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Başkan Yücel Yılmaz tarafından ödüllendirilirdi.

Serkan Sarı:”Balıkesir’de İktidar Meşalesini Yaktık!”

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, Kuva-yi Milliye Meydanı’nda gerçekleştiren mitingi değerlendirdi. Olumsuz hava koşullarına rağmen alanın tıklım tıklım dolduğuna ve yaşanan sevgi seline dikkat çeken Sarı, “Bu miting bize Balıkesir’de ve ülkemizde iktidar meşalesini yaktığımızı gösterdi” dedi.

Toplam 2209 haber.