SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Büyükşehir, Avlu’daki Çocuk Oyun Grubunu Yeniledi

Balıkesirlilerin çocuklarıyla birlikte çokça zaman geçirdiği Avlu Yaşam ve Aktivite Merkezi’nde bulunan oyun grubunu yenileyen Büyükşehir Belediyesi, kapasitesini 4 kat artırdı. Çocukların can güvenliği göz önüne alınarak oluşturulan oyun grubuna; bilişsel ve zihinsel materyaller de eklendi.

Başkan Orkan Milli Yüzücüyü Ağırladı

19-21 Mayıs’ta Bulgaristan’ın Burgas kentinde düzenlenecek olan “International Swimming Tournament Grand Prix Burgas 2023” müsabakasında Türkiye ve Karesi Belediyespor Kulübü’nü temsil edecek olan Milli Yüzücü Azra Nur Öztürk’e Başkan Dinçer Orkan başarılar diledi.

SOKAKTAKİ CANLAR EDREMİT BELEDİYESİ’NE EMANET

Edremit Belediyesi “Sokak Hayvanları Besleme Noktası”nda periyodik çalışmalarına devam ediyor. Hayvanların daha iyi şartlarda yaşaması için çalışan belediye ekipleri rutin kontrolleri de ihmal etmiyor.

AHMET AKIN: Çiftçi Kazanacak Madenci Hakkını Alacak

Saha çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Millet İttifakı iktidarında Savaştepe ve Soma’nın makus talihini yeneceğini söyledi.

AK Kadrolara büyük teveccüh

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına son sürat devam eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayları, büyük coşku ve katılıma sahne olan mitinglerine Edremit’te devam etti.

Ekrem Başaran: ”İnsanlarımız Geleceği Ak Parti’de Görüyor”

Ekrem Başaran: ”İnsanlarımız Geleceği Ak Parti’de Görüyor” Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran Balıkesir Haber TV’den Rümeysa Tosun’un seçimlerle ilgili olarak sorduğu soruya verdiği cevapta: yapılan anketlerin gerçeği yansıtmadığını, sahada insanların geleceği yine AK Partide gördüğünü söyledi.

BÜYÜKŞEHİR, GENÇLİK VE SPOR FESTİVALİ’Nİ 20 İLÇEYE YAYACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit Gençlik Spor ve Kongre Merkezi’nde “Gençlik ve Spor Festivali” düzenledi. Genç sporcuların birbirinden güzel gösterilerini seyreden Başkan Yücel Yılmaz, Gençlik ve Spor Festivali’ni 20 ilçeye yaymak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Karesi Belediyesi Çevreci Hamlelerini Sürdürüyor

Türkiye’nin en çevreci, en temiz, en yeşil ve en sağlıklı kentlerinden biri olmayı hedefleyen Karesi Belediyesi çevre dostu yatırım ve çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Karesi Belediyesi olarak; ilçemiz genelinde yürüttüğümüz bütün proje ve çalışmalarda, çevreyi, doğayı ve yeşili korumaya özen gösteriyoruz” dedi.

DUALARLA UĞURLANDI

Kalp krizinden hayatını kaybeden polis için tören DUALARLA UĞURLANDI

Vali Şıldak Sürücüleri Uyardı

Vali Hasan Şıldak Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda sürücülere ve yolculara trafik kurallarını hatırlattı.

BALIKESİR CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI SERKAN SARI BALIKESİR HABER TV'DE

BALIKESİR CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI SERKAN SARI BALIKESİR HABER TV'DE 14 MAYIS SEÇİMLERİNİ DEĞERLENDİRİYOR

Büyükşehir’den Balıkesir’e Dalış Köyü

Turizmi 20 ilçe ve 12 aya yaymak için çalışmalarını sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gömeç Karaağaç’ta mavi bayraklı plajları ve su altı heykel galerisini kapsayan büyük bir alanda Dalış Köyü inşa etmek için çalışmaları başlattı.

Gündoğan’da Coşku Geceyi Aydınlattı!

14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilleri Seçimleri için geri sayım sürüyor. Genel seçimlere 4 gün kala, Altıeylül ilçesi Gündoğan Mahallesi’nde miting alanını hınca hınç dolduran vatandaşlar bir araya geldi. Miting alanını dolduran vatandaşlar yakmış oldukları meşalelerle adeta geceyi aydınlattı.

Ahmet Akın:Çiftçimiz de Balıkçımız da ‘Kırmızı Mazot’ Kullanacak

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın coşkulu Körfez turunu sürdürdü. Edremit, Gömeç ve Ayvalık’ta hemşehrileriyle bir araya gelen CHP’li Ahmet Akın’a gösterilen ilgi büyüktü.

Neyzen Tevfik Kolaylı’nın Hayatı Anlatıldı

Edremit Belediyesi’nin düzenlediği “Neyzen Ya Yaşıyorsa?” adlı tiyatro oyunu seyirciyle buluştu. Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.

Serkan Sarı, “Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize Sahip Çıkacağız”

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, şehit aileleri ve gazilerin arasında yapılan ayrımı gündeme getirdi. Ayrımcılığın toplumu kutuplaştırdığının altını çizen Sarı, “Şehit ailelerimize de gazilerimize de sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Balıkesir Hayvancılığın En İyisi Olma Yolunda

Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 ilçede toplam 250 üreticiye; 2 bin 500 dişi ve 250 erkek küçükbaşın dağıtılacağı “Koyunculuğu Geliştirme Projesi” İvrindi’den başladı. İvrindili üreticilere hayvanlarını teslim eden Başkan Yücel Yılmaz, “Tarım ve hayvancılık ile ilgili her şeyde ilk 5’in içindeyiz. Biz ilk 5’teyiz değil, birinciyiz demek için uğraşıyoruz” dedi.

Aydemir, Zihinsel Engelli Çocukların Aileleriyle Dertleşti

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Aydemir, Balıkesir Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği ve çocuklarla kahvaltıda buluştu.

Trafik Ve İlkyardım Haftası Mimar Sinan İlkokulunda Kutlandı

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş’ın katılımı ile Mimar Sinan İlkokulunun hazırladı “Trafik ve İlkyardım Haftası “ kutlandı. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarmanın okulda öğrenciler içinde sürprizleri vardı. Öğrenciler jandarma ve polisleri heyecanla ve sevgiyle karşıladılar, kullanılan malzemeleri araçları yakından incelediler.

Toplam 2209 haber.