SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

VATANDAŞA SORDUK; SEÇİM Mİ? GEÇİM Mİ?

VATANDAŞA SORDUK; SEÇİM Mİ? GEÇİM Mİ?

Karesi Belediyesi Yatırımlarla İlçeye Değer Katıyor

Göreve geldiği günden bu yana söz verdiği projeleri tek tek hayata geçiren Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Gelirimizi artıran, çevreci, sosyal ve kültürel yatırımlarımız sayesinde ilçemizin değerine değer katıyoruz. Biz lafla, sözle değil, icraatlarımızla bunu belgelemiş oluyoruz” dedi

Vali Şıldak Haftaya Eğitimle Başladı

Eğitim alanında oluşturduğu sinerji ve motivasyonla Vali Şıldak'ın öncülüğünde yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi'nin her kademeden okulda oluşturduğu enerji güç kazandırmaya devam ediyor.

Esnafın kahvaltısına konuk oldular

Hal esnafıyla kahvaltı yaptılar Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey, sabah erken saatlerde Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali’nde esnafla bir araya gelerek kahvaltı yaptı, talep ve önerileri dinledi.

Arıtma Sistemine Kavuştular. Küpeler Mahalle Halkından Teşekkür

Küpeler Mahallesi Ters Ozmoz Arıtma sistemine kavuştu.Köylü vatandaişlar bir araya gelerek sistemin kuruluşunda yardım ve emeği geçen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ’a,Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI’ya,BASKİ müdürü İzzet GÜNAL’a teşekkür ettiler.

5 Milyon 300 Bin Genç Türkiye’nin Kaderini Değiştirecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Erdek’te düzenlenen Millet İttifakı’nın gövde gösterisine dönüşen coşkulu mitingde halka hitap etti. Gençlere seslenen Ahmet Akın, “Vakti geldi! Size söz kaybettiğiniz ne varsa telafi edeceğiz” dedi.

Ahmet Akın: ”Emeklimiz Hakkını Alacak”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerinde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Kepsut ve Dursunbey’de vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan CHP’li Ahmet Akın, “Kepsut ve Dursunbey’de hemşehrilerimizle dinmeyen bir heyecan ile kucaklaştık. Gördüm ki Kepsut’da da Dursunbey’de de umut filizlenmiş milletimizin yüreğinde. Ne mutlu ki 14 Mayıs’ta baharlar gelecek memleketimize” dedi.

Balıkesir Kuva-yi Milliye Gençlik Platformu:”Kılıçdaroğlu’na bizden Oy Yok”

Balıkesir Kuva-yi Milliye Gençlik Platformu bu sabah saatlerinde Zağnospaşa Camii önünde toplanarak, manifesto niteliğinde bir açıklama yaptı. Açıklamada Kemal Kılıçdaroğlu işaret edilerek kendisine oy verilmeyeceği vurgulandı.

BBB’nin Hedefi, İklime Dirençli Balıkesir

İklim değişikliğiyle mücadele ve sıfır atık projelerinde Türkiye’ye ilham olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, “İklime Dirençli Balıkesir Çalıştayı” düzenledi

Durmadan, Yorulmadan Hizmet Üretmeye Devam

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ihtiyaç duyulan her alanda hem AK Partili belediyelerin hem de AK Parti Hükümeti’nin durmadan, yorulmadan hizmet ürettiğini söyledi. Başkan Yılmaz, “14 Mayıs sonrasında da milletimizin desteği ve duası ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemize hizmetleri devam edecek” dedi.

En Değerli Hazinemiz Gençlerimiz

Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünün düzenlediği programda Altıeylül’de öğrenim gören tüm lise son sınıf öğrencileri kişisel gelişim uzmanı Abdülkadir Özbek ile bir araya geldi.

Ahmet Akın: '' Çiftçinin Maliyetini Düşürecek Gıdayı Ucuzlatacağız ''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir ve ilçelerinde dur durak demeden sürdürdüğü çalışmalarında Altıeylül’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. “Bitmeyen bir heyecan, dinmeyen bir tutku ile insanlarımızla kucaklaşmaya, aydınlık yarınları müjdelemeye devam ediyoruz” diyen Ahmet Akın, “Liderimiz Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız olacak ve Türkiye hakkını alacak” dedi.

BBB, 481 KOÇ DAĞITTI

Kepsut Damızlık Üretim Tesisinde üretilen 41 damızlık koçu, üreticilere yüzde 100 hibeyle dağıtan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “41 kere maşallah” diyerek yeni bir müjde de verdi.

Karesi ve Altıeylül’de Büyükşehir’den tam gaz asfalt

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Altıeylül ve Karesi İlçeleri’nde deformasyona uğrayan cadde ve sokaklarda sürücülerin daha konforlu ulaşım sağlaması için asfalt yenileme çalışmalarına hız verdi.

Erdek’te Provokatif Hareket Tepki Çekti…

Erdek ilçesinde seçim çalışmalarını yürüten AK Parti seçim aracı, müzik yayını yaptığı gerekçesi ile 2 kişinin saldırısına uğradı. CHP’li oldukları ifade edilen saldırganlar, aracın şoförünü araçtan indirerek darp ederken, şoförün yanında oturan ablası kardeşine sarılarak korumaya çalıştı.

KAHRAMANLAR UNUTULMADI!

Asrın felaketi üzerinden 3 ay geçti. Depremin yaralarını sarmak ve yardımlarına koşmak için Altıeylül’den deprem bölgesine giden ve Altıeylül’de yardım organizasyonunda yer alan gönüllü ‘Kahramanlar’ unutulmadı.

Bahçıvanlığı, BAÇEM’de öğrendiler

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çiftçi Eğitim Merkezi’nde (BAÇEM), Uygulamalı Bahçıvanlık Kursu tamamlandı. Ülkenin farklı yerlerinden gelen 50 kursiyere, sertifikaları teslim edildi.

Bir Yem Çuvalı 400 TL

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, seçim çalışmalarına Demirciler Caddesi’nde devam etti. Esnaf ziyaretleri sırasında Sarı’ya bir yem satıcısı; “Bir yemin çuvalı 400 TL oldu. Hala daha zam geliyor. Tek umudumuz 14 Mayıs, yoksa hayvanlar kesime gidecek!” şeklinde isyan etti. Sarı ise CHP iktidarında hayvancıların rahat bir nefes alacağını vurguladı. 

MHP’YE TOYGAR’DA BÜYÜK İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarına devam ediyor dün akşam Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili adayı Cem Özışıklıoğlu ile birlikte Toygar Mahallesinde esnafları gezerek kahvelerdeki vatandaşlar ile birebir görüştüler.

Toplam 2209 haber.