SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Serkan Sarı Balıkesirlilere Teşekkür Etti

14 Mayıs Genel Seçimleri’nde 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu iktidara taşımak, Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adaylarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne göndermek için uyumadan, yorulmadan, sabırla ve inançla çalışan, sahada bulunan, yüreğini ortaya koymuş Balıkesirli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum.

Karesi Eurodesk’ten Gençlere Avrupayı Keşfet Programı

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Eurodesk Temas Noktası olan Karesi Belediyesi bilgilendirme ve atölye çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili Mustafa Canbey Teşekkür Etti

"Ülkemiz ve Balıkesir’imiz 14 Mayıs seçimleriyle bir demokrasi şölenini daha alnının akıyla tamamlamıştır. Aziz milletimizin kararı başımız gözümüz üstünedir.

Gençlik Altıeylül’de Buluştu

Altıeylül Belediyesi Gençlik Haftası etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan müsabakalarda dereceye giren takımlara ödüllerini Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp verdi.

Karesi’de Gençlerin Merkezi Yükseliyor

Karesi Belediyesi İnsansız Hava Aracı Uygulamalı Eğitim ve Teknoloji Merkezi inşaat çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Dinçer Orkan, İHA inşaatında incelemelerde bulunarak, merkezin gençlerin projeler üretebileceği teknoloji üssü olacağını söyledi.

Ekrem Başaran: “Balıkesir, Cumhur İttifakı İle Mecliste Güçlü Bir Şekilde Temsil Edilecek”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri sonrası bir değerlendirme yaptı.

Balıkesir Büyükşehir Enerjisini Güneşten Alacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 10 bin metrekarelik Çayırhisar Yerleşkesi’nin çatısına güneş enerji santrali kuruyor. Santral sayesinde Büyükşehir Belediyesi hem 6 milyon liralık enerji üreterek tasarruf sağlayacak hem de 1,5 ton karbon salımını engelleyecek.

Vali Şıldak:”Anneler karşılıksız sevginin en güzel örneğidir.”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Şıldak, her zaman yol gösterici olan annelerin, karşılıksız sevginin en güzel örneği olduğunu vurguladı.

Bandırma’da İYİ’ler İstifa Edip AK Parti’ye Katıldı

İyi Parti Bandırma Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Serdar Aksu ve ekibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerine iki gün kala İYİ Parti’den istifa ederek, AK Parti kadrosuna katıldı.

Edremit’te Depremzede Öğrencilere Çocuk Şenliği

Edremit’te Turhan Dökmecioğlu İmam Hatip Ortaokulu ilçedeki depremzede öğrenciler için çocuk şenliği düzenledi. Edremit’te ilkokul ve ortaokullarda okuyan depremzede çocuklar başta olmak üzere öğrenciler 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu Spor tesisinde kurulan alanda yaşıtları ile oyunlar oynadılar, etkinliklere katıldılar.

Neşeli Tantuni Dualarla Açıldı

İşletmeciliğini Yılmaz Esen'in yaptığı Neşeli Tantuni’nin bugün dualarla açılışı yapıldı. Eski Kuyumcular Mahallesi Çavuş Sokak No 14'te bulunan Neşeli Tantuni “gülümseten lezzeti” ile müşterilerine hizmet veriyor.

Çocuk Oyunları Unutturulmuyor

Altıeylül Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen “Geleneksel Çocuk Oyunları” etkinlikleri sayesinde çocuk oyunları unutturulmuyor. Yağ satarım bal satarım, mendil kapmaca ve kaleli yakan top oyunları okullar arası yapılan müsabakalarla hem unutturulmuyor, hem de yarışma haline getirilip çocuklar eğlenceli zaman geçirme fırsatı buluyor. Altıeylül Belediyesi öncülüğünde Altıeylül Belediyesi Gençlik Müdürlüğü, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Altıeylül İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün katkılarıyla 82 okul 1462 öğrencinin katılımıyla Altıeylül Geleneksel Çocuk Oyunları ödül töreni Bahçelievler’de bulunan Açık Yüzme Havuzu’nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Büyükşehir’den ‘Karayolu Trafik Haftası’ Etkinlikleri

Büyükşehir Belediyesi “Karayolu Trafik Haftası” kapsamında; şehir merkezi, Bandırma ve Edremit’te stantlar kurarak hem sürücüleri bilgilendirdi hem de öğrenciler için öğretici etkinlikler düzenledi.

Altıeylül’de Çocuk Oyunları Unutturulmuyor

Altıeylül Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen “Geleneksel Çocuk Oyunları” etkinlikleri sayesinde çocuk oyunları unutturulmuyor. Yağ satarım bal satarım, mendil kapmaca ve kaleli yakan top oyunları okullar arası yapılan müsabakalarla hem unutturulmuyor, hem de yarışma haline getirilip çocuklar eğlenceli zaman geçirme fırsatı buluyor.

Sinek Ve Haşeresiz Yaz İçin İlaçlama Çalışmaları Hız Kazandı

Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, yılın 12 ayı devam eden çalışmalarının yanında, yaklaşan yaz sezonu için çalışmalarına hız kazandırdı.

Büyükşehir, Şehit Birol Koç Caddesi’nin Asfaltını Yeniliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllardır şehir merkezinin trafik yükünü çekerek deforme olan caddelerde asfalt yenileme hamlesini hız kesmeden sürdürüyor. Altay ve Atay Caddelerinin ardından Şehit Birol Koç Caddesi’nde işlemlerini sürdüren Büyükşehir, çalışmalarını kısa zamanda tamamlayacak.

AHMET AKIN: Haydi Balıkesir Sandığa!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Marmara, Saraylar, Ekinlik ve Avşa’daki ziyaretlerinden sonra Gönen’de gövde gösterisine dönüşen halk buluşmasına katıldı. Ahmet Akın, “Beraber Türkiye’yi değiştireceğiz. Daha güzel bir Türkiye, yaşanabilir bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Milletin hizmetkarı olarak kimseyle kavga etmedik etmeyeceğiz. Kavgayla değil, sevgiyle, barışla birleşe birleşe kazanacağız. Sözümüz söz yine baharlar gelecek!” dedi.

AK Parti Balıkesir olarak dün akşam bir yürüyüş gerçekleştirildi.

“Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlarla, Doğru Zaman Doğru Adam İçin, Hemen Şimdi!” sloganıyla gerçekleştirilen yürüyüş iki koldan yapıldı.

Başkan Yılmaz’dan Anneler Günü kutlaması

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz; Engelliler Haftası ve yaklaşan Anneler Günü dolayısıyla engelli bireylerin anneleriyle kahvaltıda buluşarak Anneler Günü’nü kutladı.

Toplam 2190 haber.