SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

SITKI ŞEREMETLİ – KÖŞE YAZISI - 64 YIL SONRA KÖYÜNE DÖNEN GAZİ'NİN HİKAYESİ

SITKI ŞEREMETLİ – KÖŞE YAZISI - 64 YIL SONRA KÖYÜNE DÖNEN GAZİ'NİN HİKAYESİ

Altıeylül Evde İftar Hizmeti 8. Yılında Da Devam Ediyor

Altıeylül Belediyesi'nin 2015 yılında başlattığı  "Evde İftar Hizmeti" bu yıl da sürüyor. “HER GÜN 700 İHTİYAÇ SAHİBİ KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ”

HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

Robotik Türkiye Şampiyonası'ndan Dünya Şampiyonası'na Giden Başarı Yolculuğu

Altıeylül Burhan Erdayı İlkokulu Robotik Kulubü öğrencileri algoritmik düşünme ve teknolojik okuryazarlık becerilerini geliştirmek üzere tasarladıkları robotik alanındaki projelerinin sunumunu gerçekleştirmek üzere İl Millî Eğitim Müdürümüz Ali Tatlı'yı ziyaret ettiler.

Erdek’te sıra Çuğra sahilinde

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Marmara’nın incisi Erdek İlçesi’nde sahil şeridi düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Erdek’in Çuğra Sahili, Büyükşehir eliyle cazibe merkezi haline geliyor.

Karesi Belediyesi’nden Bilsem’e Kütüphane

Karesi Belediyesi tarafından Balıkesir Bilim ve Sanat Merkezinin (BİLSEM)’e kazandırdığı kütüphanenin açılışı yapıldı. Kütüphanenin kitapları ise öğrenci ve veliler tarafından bağışlandı.

İnsan Kaçakçılığı Yapan 6 Kişi Yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, göçmen kaçakçılığı olaylarına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Edremit İlçesinde (6) şüphelinin örgütlü olarak yabancı uyruklu şahısları Yunanistan’a illegal yollardan kaçırmak suretiyle haksız kazanç temin ettikleri tespit edildi.

Burhaniye’de İftar Sofraları Kurulacak

Burhaniye Belediyesi Ramazan ayı boyunca Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde iftar yemeği verecek.

Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç’in Ramazan Ayı Mesajı

22 Mart 2023 çarşamba akşamı ilk teravih ile birlikte rahmet ve mağfiret iklimi olan ramazan ayına girmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile ayrı bir sevinç ve heyecan içindeyiz. Bütün kalbimizle, bizlere ilahi bir armağan olarak lütfedilen ramazan ayına “Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan” diyoruz. Bu ay milletimiz başta olmak üzere bütün İslam âlemine, özellikle de Kuvayi Milliye şehrimiz Balıkesirimiz’e hayırlar getirsin!

Opr. Dr. Nazmi Başaran MHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

MHP İl başkanlığında basın mensuplarına ve partililere bir konuşma yapan, Opr. Dr. Nazmi Başaran Milletvekili aday adaylığını açıkladı. 34 senedir millete hizmet ettiğini belirten Dr. Başaran, bu zor dönemde de görevden kaçmayacağını belirtti.

Esin Balıbek CHP’den Milletvekili Aday Adayı

Balıkesir Liseliler Derneği Başkanı, gazeteci ve 2019 CHP Altıeylül Belediye Başkan Adayı olan Esin Balıbek, bugün CHP İl Binasında 28. Dönem Balıkesir Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Esin Balıbek basın mensuplarına ve katılımcılara, düşünce ve hedeflerini paylaştı.

Mhp’den Genç Aday Adayı … Ervanur Ürer Özden

Şehit amcası ve babası nedeniyle çok küçük yaşlardan itibaren MHP camiasının içinde bulunan ve medya sektöründe uzun bir süre çalışan Ervanur Ürer Özden bugün MHP İl Binasında basın toplantısıyla milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Cem Özışıklıoğlu Adaylığını MHP İlde Basın Toplantısıyla Açıkladı

Cem Özışıklıoğlu Adaylığını MHP İlde Basın Toplantısıyla Açıkladı Karesi Belediyesi MHP Meclis Üyesi ve Balıkesirspor As Başkanı Avukat Cem Özışıklıoğlu MHP’den Milletvekili aday adaylığını İl başkanlığında bir basın toplantısıyla açıkladı. Cem Özışıklıoğlu basın toplantısının ardından Alaca mescit önünde lokma hayrı verdi ve bir konuşma yaptı. Cem Özışıklıoğlu’nu hem partide hem de Alaca Mescit önünde partililer büyük ilgi gösterdi.

Bu Çocuklar Suyu Koruyacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart “Dünya Su Günü” nedeniyle “10 Numaralı Şehrin 10 Numara Çocukları” projesi kapsamında okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine su tasarrufu ve çevre bilincine yönelik eğitimler gerçekleştirdi.

“14 Mayıs’ta Sandıklara Sahip Çıkacağız”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, yoğun gündemli “AK Parti 3 Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme” toplantısını İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran başkanlığında gerçekleştirirken toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ve Balıkesir Koordinatörü ve Denizli Milletvekili Şahin Tin online olarak katıldı. Toplantıya; İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Koordinatörleri, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, 20 İlçenin 3 Kademe İlçe Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay katıldı.

Yırcalı Holding Deprem Bölgesine Desteğini Devam Ettiriyor

Yırcalı Holding deprem felaketinin yaralarını bir an önce sarmak ve ihtiyaç sahiplerine hızla ulaşmak amacıyla depremin meydana geldiği ilk günden bu yana bölgeye yardım çalışmalarını sürdürüyor.

SITKI ŞEREMETLİ – KÖŞE YAZISI - HOŞ GELDİN EY ŞEHR-İ RAMAZAN

SITKI ŞEREMETLİ – KÖŞE YAZISI - HOŞ GELDİN EY ŞEHR-İ RAMAZAN

Adıyaman’da Ticaret Balıkesir’in Yardımıyla Yeniden Canlanacak

Balıkesir ile Adıyaman arasında “Balıkesir Çarşısı” ile gönül köprüsü kuruluyor. Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BALGÜÇ Vakfı iş birliğinde gerçekleştirilecek yatırımla, Adıyaman’da deprem sonrasında sekteye uğrayan ticaret yeniden canlanacak. Çarşı yapımına katkıda bulunmak isteyen hayırseverler, BALGÜÇ Vakfı üzerinden bağış yapabilecek.

Alİ Eren Demİrezen ‘Emeğİmİn Karşılığını Alamadığım İçin Ara Verdİm’

Balıkesir'in ve Türkiye'nin gururu ağır siklet boks şampiyonu Ali Eren Demirezen Bugün bir basın toplantısı düzenledi basın toplantısında Öncelikle gazetecilere teşekkür eden Ali Eren Demirezen ardından boksa neden ara verdiğini dile getirdi

Toplam 2209 haber.