SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

BGC Basın Emekçilerine Müjde İstedi

Balıkesirli gazetecilerden İzmir ve Gaziantep'e atanan BİK müdürlerine verilen veda yemeğinde konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, "Basın emekçilerine büyük katkısı olan Basın İlan Kurumu tarafından fikir işçilerine verilen borç para miktarlarının yüzde 100 artırılmasını talep ediyoruz"

ALTIEYLÜL’DE CAMİLER RAMAZAN’A HAZIR

Altıeylül Belediyesi ekipleri, Ramazan ayı öncesi camilerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, örnek bir sosyal belediyecilik hizmeti sunduklarını belirterek, vatandaşların daha temiz ve daha huzurlu bir şekilde ibadet yapmalarına katkı sağladıklarını söyledi.

Büyükşehir’in Tekerlekli Basketbol Takımı Emin Ellerde

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Bu kapsamda; Üniversite Hastanesi, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın tüm sağlık hizmetlerine sponsor oldu

“KELİME-İ TEVHİD” HAT ESERLERİ SERGİSİ BALIKESİR’DE

Albayrak Grubu’nun gelenekselleştirdiği ve her yıl farklı bir temayı ele alan Hat Eserleri Sergisi’nin bu yılki teması “Kelime-i Tevhid” oldu. Açılışı AKM’de yapılan ve ardından Üsküdar Nevmekan Sahil’de sergilenen hat sergisi, üçüncü durağı olarak Balıkesir Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.

350 gramlık Fırıntaş Kare Pide 5 lira

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 350 gramlık Kare Ramazan Pidesi’nin fiyatını 5 Lira olarak belirledi. Vatandaşlar, Türkiye’nin en uygun fiyatlı pidesine Fırıntaş büfelerinden ulaşabilecek.

Büyükşehir Den Çiftçiye Hünnap Ve Mürdüm Eriği Desteği

-Büyükşehir’den çiftçiye hünnap ve mürdüm eriği desteği Sındırgı’da 90 dekarlık alanda kapama bahçe uygulaması yapılması amacıyla; 40 çiftçiye bin 650 mürdüm eriği ve 2 bin hünnap fidanının dağıtıldığı törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Bizim tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışmak ve çalışanı desteklemek” dedi.

Partilere Aday Adaylıkları Devam Ediyor…

Partilere Aday Adaylıkları Devam Ediyor…

Karesi’nin Köy Konakları Baharda Hizmete Girecek

Karesi Belediyesi, kırsal mahallelerde yaptığı 'köy konakları' ile unutulmaya yüz tutmuş 'köy odası' geleneğini yaşatmaya devam ediyor. Köteyli, Çaypınar ve Aktarma Mahallelerine köy konağı yapımı çalışmaları sürerken, konakların baharda hizmete alınması planlanıyor.

Enerji Maliyetleri Düşerken, Vatandaşın Faturasına Yansıyacak İndirim Yapılmadı

‘AVRUPA’DA DOĞALGAZ FİYATI YÜZDE 90 DÜŞTÜ; TÜRKİYE’DE İSE BİR KURUŞ İNMEDİ’ CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, geçtiğimiz yıl enerji faturalarında yaşanan artışın enflasyondaki artışı bile geride bıraktığına işaret ederek, “Soru önergemize yanıt veren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati; enerji maliyetlerinin düşmesi durumunda faturaların da düşeceğine işaret etti. Avrupa’da doğalgaz fiyatları son 7 ayda yüzde 90 oranında düşerken, Türkiye’de ise tek bir kuruş bile inmedi” değerlendirmesinde bulundu.

Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu devam ediyor

Aromatik bitki yetiştiriciliğinde ülkenin önde gelen kurumları arasında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çiftçi Eğitim Merkezi’nde (BAÇEM) “Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu” düzenlenmeye devam ediyor. 9.’su başlayan kurs için 25 ilden gelen 80 kursiyer; toprak ve aromatik bitkilerle yakından tanışarak teknik bilgi ve pratik beceri kazanıyor.

Av. Gökhan Alpaslan Mhp'den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Av. Gökhan Alpaslan 18 Mart 2023 tarihinde MHP Balıkesir İl Başkanlığında yaptığı basın açıklamasıyla aday adaylığı tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Büyük Zaferin 108. Yılı Burhaniye’de Kutlandı

Tarih boyunca unutulmayacak bir kahramanlık destanının Çanakkale’de yazılış tarihi olan 18 Mart’ın 108. yıl dönümü Burhaniye’de kutlandı

“Kökü Mazide Olan Atiyiz” Oratoryosuyla Kuva-yi Milliye Ruhu Canlandı

Balıkesir Şehitliği’ndeki törenin ardından Avlu Kongre Merkezinde ikinci bir program düzenlendi. Bu programda, “Kökü Mazide Olan Atiyiz” Oratoryosuyla Kuva-yi Milliye Ruhu canlandırıldı.

Vali Şıldak: “ Çanakkale Zaferi Tarihte Eşi Olmayan Bir İstiklâl Destanıdır”

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Vali Hasan Şıldak; Bu Zaferin tarihte eşine rastlanamayacak kadar muhteşem bir milli duygu, inanç ve istiklâl destanı olduğunu vurguladı…

Cesaret Ruhumuzda Var

Çanakkale Savaşlarının 108. yılında kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz

Karesili Öğrenciler Çanakkale’de Ecdat İle Buluştu

Karesi Belediyesi, ilçedeki 3 okulda eğitim gören 119’u öğrenci 10’u öğretmen 129 kişiyi Çanakkale’ye götürdü. 3 kafile halinde düzenlenen gezide öğrenciler ecdat ile buluştu.

Karesili Öğrenciler Ecdat İle Buluştu

Karesi Belediyesi, ilçedeki 3 okulda eğitim gören 119’u öğrenci 10’u öğretmen 129 kişiyi Çanakkale’ye götürdü. 3 kafile halinde düzenlenen gezide öğrenciler ecdat ile buluştu.

Sendika Başkanı Ahmet Gür Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Sendika Başkanı Ahmet Gür Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

"Teknik Çözüm Ekibi" Gaziantep'ten Döndü

Gaziantep'teki eğitim kurumlarının eğitim öğretime hazır hale getirilmesine yönelik çalışmalarda bulunmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen 1 teknisyen ve 9 öğretmenden oluşan "Teknik Çözüm Ekibi" çalışmalarını tamamladıktan sonra Balıkesir’e döndü.

Toplam 2209 haber.