SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Asrın Felaketinin Sebep Ve Sonuçları Konuşuldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Balıkesir Kent Konseyi iş birliğinde “Asrın Felaketinin Sebep ve Sonuçlarıyla Analizi” adı altında bir söyleşi düzenlendi. Söyleşide, depremin toplum üzerinde yarattığı travmayla baş etmenin yolları konuşuldu.

Ak Parti İl Başkanı Dt Ekrem Başaran: “Cumhurbaşkanımız Bandırma’da Bor Karbür Üretim Tesisini Açacak”

BAŞKAN BAŞARAN: “TÜM HALKIMIZI CUMHURBAŞKANIMIZI KARŞILAMAYA DAVET EDİYORUZ” Bandırma Eti Maden Bor Karbür Üretim Tesislerinin açılışına yapacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için hazırlandıklarını belirten AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Balıkesirliler olarak, AK Parti Teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Bandırma Bor Karbür Üretim Tesislerinin açılışı öncesi karşılamaya hazırlanıyoruz. Tüm halkımızı, Türkiye Yüzyılının vizyon projelerinden biri olan Bor Karbür Üretim Tesislerinin açılışına ve Cumhurbaşkanımızı karşılamaya davet ediyoruz.

Minik Misafirler Her Alanda Destekleniyor

Kahramanmaraş ve 10 ilde etkili olan depremler sonrasında Balıkesir’e gelen ailelere konaklama ihtiyaçları dışında eğitim alanında da destek çalışmaları devam ediyor.

Altıeylül’de Bina Denetimleri Başladı

Altıeylül Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısında başkanlık oluruyla kurulması kararlaştırılan Yapı Denetim ve Tespit Komisyonu çalışmalarına başladı. Altıeylül Belediyesi 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından Mart Ayı Meclisinde aldığı kararın ardından denetimlerini artırdı.

Karesi’de Doğadan Gelen Doğayla Buluşuyor

Karesi Belediyesi yeşil alanlardan ve vatandaşların budama çalışmalarından toplanan ağaç ve bitki dallarını budama makinesi ile talaş haline getirerek, yeşil alanlarda gübre olarak kullanıyor.

Afete Hazır Bir Balıkesir İçin Her Şey Yapılacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin gündeminde deprem vardı. Depremin ilk günden bu yana bölgede koordinasyon görevi yürüten Başkan Yücel Yılmaz, bölgedeki çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendirerek edindiği deneyimleri paylaştı. Başkan Yılmaz, afete hazırlıklı bir Balıkesir için gereken tüm çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Burhaniye’de Depreme Dayanıklı Yapılaşma İçin Ortak Akıl

Burhaniye’de yapılan inşaatlarda yapılaşma şartlarının daha güvenli ve daha üst standartları taşıması amacıyla yapılabilecek çalışmalar için ortak paydaşlarla toplantı düzenlendi.

Mehmet Özışıklıoğlu İçin Lokma Hayrı Yapıldı

Balıkesir’in eğitim camiasındaki önemli isimlerinden olan ve geçtiğimiz yıl vefat eden Mehmet Özışıklıoğlu için bugün öğleden sonra bir lokma hayrı düzenlendi.

Özden Certel Chp'den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Uzman Fizyoterapist Özden Certel Cumhuriyet Halk Partisi'nden Balıkesir Milletvekilliği için aday adaylığını bir basın toplantısıyla açıkladı.

Toplu Taşıma Araçları Denetimde

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşım hizmetlerinden; seri, güvenli ve konforlu bir şekilde yararlanmalarını sağlamak amacıyla toplu taşıma araçlarına yönelik denetim ve kontrollerini rutin olarak gerçekleştiriyor

Başkan Başaran, “Sağlık Çalışanlarımızın Tıp Bayramını Kutluyorum”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Balıkesir Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığını ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını tebrik etti.

Balıkesir'in Meydanı / Sgk İl Müdürü Balıkesir Haber Tv’de Soruları Cevaplıyor

Balıkesir'in Meydanı / Sgk İl Müdürü Balıkesir Haber Tv’de Soruları Cevaplıyor

Misafir Öğrenciler İçin

T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi tarafından afet bölgesinden gelen ve Karesi ilçesine bağlı okullarda öğrenim gören çocuklara yönelik etkinlikler düzenleniyor.

BİGEP Değerlendirme ve Paylaşım Toplantısının İkincisi Gerçekleştirildi

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; Ar-Ge Birimi ve ilçe özel büro görevlisi öğretmenlerimizle bir araya gelerek BİGEP uygulama süreçleri ve eğitimin geliştirilmesine yönelik çalışmaları değerlendirdi.

Vali Şıldak, afetzedeleri dinledi, sorunlarıyla yakından ilgilendi. 

Vali Hasan Şıldak deprem dolayısıyla İlimize gelerek Ayvalık İlçesinde misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme toplantısı

Başkan Başaran, “TÜRKİYE İÇİN, BALIKESİR İÇİN HEMEN ŞİMDİ!”

Karesi Belediyesi Atıklardan Sokak Hayvanlarına Kulübe Yapıyor

Karesi’de Atıklardan Can Dostlara Sıcak Yuva

Tıp Bayramı Tıbbiyeli Hikmet'in Büstü Önünde Kutlandı

Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin: "Bir Başka Devletin Esaretinde Yaşamak Zilletini Kabul Etmeyiz"

Cengiz Usta Lokantası Ramazana Hazır

Cengiz Usta Lokantası Ramazana Hazır

Toplam 2209 haber.