SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Balıkesir’in Meydanı (10 Mart 2023) Yeni Bölüm

Balıkesir’in Meydanı (10 Mart 2023) Yeni Bölüm

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Burhaniye genelinde eş zamanlı ve seri şekilde, altyapı çalışmalarından kaynaklı bozulan yolların onarım ve yeniden yapım çalışmaları Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ’in talimatlarıyla program dahilinde hızla devam ediyor.

Best Kadın Çalışanları Anlamlı Günde Buluştu

BEST - Balıkesir Elektromekanik Sanayi Tesisleri A.Ş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kadın çalışanlarının katıldığı bir kahvaltı etkinliğiyle kutladı.

Psikososyal Destek Ekibi Kahramanmaraş'ta

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren arama kurtarma çalışmalarından barınmaya, sıcak yemek hizmetinden temel ihtiyaçların sağlanmasına çok sayıda başlıkta tüm birimleriyle seferber olan Milli Eğitim Müdürlüğü, bölgedeki psikososyal destek faaliyetlerine devam ediyor.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’nun Akademik Birimlere Ziyaretleri Devam Ediyor

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, akademik birimlere yönelik ziyaretleri kapsamında; Veteriner Fakültesi, Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi, Hayvancılık Araştırma ve Uygulama Merkezi Üretim Çiftliği, Deney Hayvanları Üretim, Bakım ve Araştırma Merkezi ile Botanik Bahçesi ve Herbaryum Araştırma ve Uygulama Merkezi Botanik Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

Balıkesir’de ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ Yürüyüşü

Balıkesir Kadın Platformu ile CHP Balıkesir İl Kadın Kolları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle yürüyüş düzenledi.

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz Yaptıkları Çalışmaları Anlattı

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, seçildikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalar hakkında Balıkesir Haber TV’ye özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Arslan Depremzedelerin Kadınlar Gününü Kutladı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit’te misafir edilen depremzede kadınları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

İvrindi Belediyesi 8 Mart’ı Anlamlı Ziyaretlerle Kutladı

Başkan Cengiz’in selamlarını ileterek kadınları gününü kutlayan İvrindi Belediyesi günün anısına kadınlara karanfil hediye etti.

BASKİ’den Tasarruf Çağrısı

BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal, kente su sağlayan İkizcetepeler Barajında doluluk oranının yüzde 23, Gönen Barajındaki doluluk oranının ise yüzde 45 olduğunu açıklayarak suyun bilinçli kullanılması ve tasarruf yapılması konusunda Balıkesirlilere çağrıda bulundu.

Depremzede Çocuklar İçin ‘Sanatın İyileştirici Gücü’ Etkinliği

T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri karesi ilçesine bağlı ilkokullarda öğrenim gören afet bölgesinden gelen öğrenciler için ‘Sanatın İyileştirici Gücü’ etkinliğini düzenledi.

TÜBAKKOM ve Balıkesir Barosu’ndan Ortak Basın Açıklaması

TÜBAKKOM ve Balıkesir Barosu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için ortak basın açıklaması yaptı.

Milletvekili Mustafa Canbey’in Kadınlar Günü Mesajı

Milletvekili Canbey Dünya Kadınlar Gününü; “Kadın ve erkeğin karşılıklı adalet ve hakkaniyet içinde yeryüzünü birlikte imar edeceğine inanıyor ve bunun için çabalıyoruz.” sözleriyle kutladı.

Edremit Belediyesi Kadınlar Gününü Kutladı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan adına Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş, belediye hizmet binasında görev yapan kadın personele karanfil vererek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

 Aydemir:”Kadınlarımız geleceğe yürüyüşümüzde en önemli güvencemizdir.”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Pakize Mutlu Aydemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı. Aydemir: ”Cesur ve özgüveni yüksek kadınlarımız geleceğe yürüyüşümüzde en önemli güvencemizdir” dedi.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

TEŞEKKÜRLER SAYIN VALİM

Vali Hasan Şıldak Balıkesir’e Döndü

Vali Hasan Şıldak deprem sebebiyle gittiği Osmaniye’deki görevini tamamlayarak Balıkesir’e döndü.

Yırcalı, Global İlişkiler Forumu Yönetimine Seçildi

Rahmi Koç’un Kurucu ve Şeref Başkanı; Zeynep Bodur’un Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Global İlişkiler Forumu’nda Hikmet Çetin, Ömer Dinçkök, Feyyaz Berker, Yavuz Canevi ve Mehmet Ali Bayar gibi önemli ve uluslararası isimler üye...

BAÇEM’de Apiterapi Uygulamaları Konuşuldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban’ın moderatörlüğünde “Apiterapi Uygulamaları ve Türkiye’de Apiterapi Paneli” düzenledi.

Toplam 2209 haber.