SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Sgk Önünde Eyt Kuyruğu

Sgk Önünde Eyt Kuyruğu

Başkan Arslan, Çalışmaları Yerinde Denetliyor

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yol, kaldırım ve onarım çalışmalarını yerinde denetlemeyi sürdürüyor.

Ali Hikmet Paşa’nın Çehresi 20 Günde Değişti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndaki tarihi şadırvan restorasyonu ile meydan düzenleme çalışmalarını söz verdiği gibi 31 Aralık’ta tamamlıyor.

Göktuğ Şeremetli: ''Balıkesir Sevdamız, Türkiye Davamızdır”

Balıkesir MHP Karesi Belediye Meclis üyesi, Balıkesirspor As Başkanı, iş adamı Göktuğ ŞEREMETLİ BALIKESİR HABER TV’nin sorularını cevapladı.

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

TÜRK ORDUSU, RESULULLAH'IN ORDUSU

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti 61 Yaşında

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti 61 Yaşında

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

TÜRK'ÜN TÜRKLÜK FARKI

Balıkesir'de Yoğun Sis Etkili Olmaya Devam Edecek Mi?

Balıkesir'de Yoğun Sis Etkili Olmaya Devam Edecek Mi?

Başkan Yılmaz: ‘Türkiye’ye Işık Tutan Örnek İşler Yapıyoruz’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Kent Konseyi’nin 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. Balıkesir’e hizmet etmenin büyük bir onur ve gurur olduğunu dile getiren Başkan Yılmaz “Kent Konseyimiz çalışmalarıyla şehrimizde önemli bir demokrasi başlattı. Birlikte Türkiye’ye ışık tutan örnek işler yapıyoruz.” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti 61 Yaşında

Balıkesir'de dönemin ildeki tüm gazetecilerinin bir araya gelerek kurduğu Gazeteciler Cemiyeti (BGC), kuruluşunun 61 yılına ulaştı.

Ali Tatlı: "Tüm Süreçlerde Ailelerimizin Yanındayız"

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Altıeylül Cumhuriyet Ortaokulunda "Aile Okulu" veli eğitimi kursunda ailelerle bir araya geldi.

Ahmet Akın:” ‘Asgari Ücretin Yüzde 25’i Enerji Faturalarına Gidecek’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; ısınma giderlerinin arttığı kış aylarında asgari oranda elektrik ve doğalgaz tüketilse bile çalışanların, 2023 yılı asgari ücretinin dörtte birini enerji faturalarına vermek zorunda kalacağına dikkat çekti.

Balıkesir’in Meydanı (Yeni Bölüm) 23 Aralık 2022

Balıkesir’in Meydanı (Yeni Bölüm) 23 Aralık 2022

Mahmudiye'de Tek Ev Yandı

Kepsut'un Mahmudiye kırsal Mahallesi'nde çıkan yangında Mehmet Ali Ertop'a ait tek katlı ev yandı.

2023’ün Ana Teması Daha Yeşil Bir Altıeylül

İlçeye binlerce metrekare yeşil alan kazandıran Altıeylül Belediyesi, bu alanların her zaman yeşil kalması ve sağlıklı bir şekilde büyümeleri için yoğun mesai harcıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde yer alan parklarda bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Ahmet Akın: ‘84 Milyonun İradesine de mi Yasak Koyacaksınız?’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, TBMM Genel Kurulu’nda 2023 yılı bütçesi üzerine yaptığı konuşmada İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen karara sert tepki gösterdi. AK Parti’nin yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele edeceğiz diyerek iktidara geldiğini söyleyen CHP’li Akın, bugün iktidarın kendisinin yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklara dönüştüğünü ifade etti.

Balıkesir’in Meydanı (Yeni Bölüm) 15 Aralık 2022

Balıkesir’in Meydanı (Yeni Bölüm) 15 Aralık 2022

- AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Erdek, 2024’te Ak Parti Belediyeciliği İle Tanışacak”

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran; Erdek İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Erdek’te partililerin yoğun katılımı ve coşkusuyla karşılanan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, salonu hınca hınç dolduran partililerine; Yüz Yüze Üye ziyaret programı, Yeni Üye çalışmaları, Sandık bazlı hane çalışmaları hakkında bilgi ve değerlendirmeler de bulunarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingle ilgili teşekkür tablosunu hediye etti.

Altıeylül'de Dev Proje Kapılarını Açtı

Altıeylül’de yapımı tamamlanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi Kapalı Yüzme Havuzu ve Fitness Salonu kullanıma açıldı. Altıeylül Belediyesi tarafından 31 Ağustos 2020'de temeli atılan Altıeylül’de bir ilk olma özelliği taşıyan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Fitness Salonu kapılarını açtı.

Toplam 2190 haber.