SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Edremit Belediyesi’nden Yağışlara Karşı Önlem

Edremit Belediyesi, ilçede etkili olan yağışlara karşı sahada çalışmalara devam ediyor.

Çantay'dan Hadisler (Yeni Bölüm) 15 Aralık 2022)

Çantay'dan Hadisler (Yeni Bölüm) 15 Aralık 2022)

"Her Mevsimin Karesi" Sergiyle Beğeniye Sunulacak

Karesi Belediyesi tarafından bu yıl 2.sı düzenlenen ‘Her Mevsimin Karesi’ temalı Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren fotoğraflar sergilenecek. Karesi Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’ndeki sergi 19 Aralık Pazartesi günü saat 14.00’da açılacak.

‘Beni Oku Balıkesir’ Kazandırıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin “Beni Oku Balıkesir” uygulaması kazandırıyor. Karekod okutularak açılan uygulamada her ay sorulara en çok doğru cevap verenler, sürpriz hediyelerle ödüllendiriliyor. Geride bıraktığımız Kasım ayında en çok doğru cevap veren 5 kişiye, 250 TL değerinde BALKART binişi hediye edildi.

"Camideki Okul" Projesi

Susurluk Karapürçek Mahallesi Çarşı Camii Müezzin Kayyımı Kadir Başkoşan’ın faaliyete geçirdiği "Camideki Okul Projesi” başladı.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

KUR'AN OKUMAYI ÖĞRENMEK İSTİYORDU. ŞEHİT OLDU. AİLESİ DEVLETİN VERDİĞİ TAZMİNAT PARASINI VE MAAŞI ALMAYARAK ŞEHİT İÇİN KUR'AN KURSU VE CAMİ YAPTIRDI

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

GİDECEĞİN YERİ BİLMEDİKTEN SONRA RÜZGÂR DOSTUN OLSA NEYE YARAR… SAVRULUR GİDERSİN!

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

KAR VE DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ

Çantay'dan Hadisler 12 Bölüm (Yeni Bölüm)

Çantay'dan Hadisler 12 Bölüm (Yeni Bölüm)

Merhum Gazeteci İbrahim Ergül’ün Ruhu Şâd Oldu

Almanya’da uzun yıllar Türkçe medyaya emek veren ve 16 Ocak 2021 tarihinde, yakalandığı Kovid 19’a yenik düşerek aramızdan ayrılan gazeteci İbrahim Ergül için ailesinin başlattığı hatıra ormanı projesi tamamlandı.

Marmaralı Muhtarlar Anlattı Vali Şıldak Dinledi

Vali Hasan Şıldak yürütülen ve planlanan çalışmaları yerinde görüp değerlendirmek üzere yaptığı programlar kapsamında Marmara İlçesinde İl ve İlçe Kurum Müdürlerinin katıldığı İlçe Değerlendirme Toplantısı'nda muhtarları dinledi. 

İstanbul Gönenliler Derneği’nden Mevlit ve Lokma Hayrı

İstanbul Küçükçekmece’de bulunan Gönenliler Derneği’nde merhum Gönenli Mehmet Efendi Hoca ve vefat eden üyeler için Mevlidi Şerif ve Kuranı Kerim okundu.

Mahalle Kültürünü Yaşatacak Proje Hayata Geçiyor

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın önemli projelerinden olan Mahalle Evleri’nin ilki Tuzcumurat Mahallesi’nde temeli atıldı.

Türkiye’nin En Büyük Su Altı Fotoğraf Sergisi Balıkesir’de

Ayvalık’ın eşsiz su altı güzellikleri ve kırmızı mercanlarından oluşan Türkiye’nin en büyük su altı fotoğraf sergisi; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu iş birliğinde Avlu Kongre Merkezi’nde açıldı.

Tuzcumurat Mahalle Evi Temeli Atılıyor

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın seçim dönemi vaatlerinden olan Mahalle Evleri’nin ilki kent merkezinin en büyük mahallelerinden olan Tuzcumurat’ta hayata geçiriliyor. Başkan Arslan, Cuma günü yapılacak olan temel atma törenine tüm vatandaşları davet etti.

BBB’den Balya’ya Terminal ve İtfaiye İstasyonu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balya ilçesine; güvenli, modern, konforlu ve teknolojik donanımlara sahip Otobüs Terminali ile yine son teknoloji ile donatılmış itfaiye araçlarına uygun garajı olan İtfaiye İstasyonu kazandırıyor.

Altıeylül Çözüm Üretiyor

Altıeylül Belediyesi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çözüm Merkezi ile vatandaşların taleplerini çözüme kavuşturuyor.

Edremit Belediyesi Zeytinyağları İçin Hasat Devam Ediyor

Edremit Belediyesi kendi tarlalarındaki zeytinleri kendisi hasat ediyor. Türkiye’nin en önemli zeytin ve zeytinyağı üretim merkezlerinin başında gelen Edremit ilçesinde zeytin hasat telaşı yaşanırken Edremit Belediyesi de bünyesindeki zeytinleri toplayarak elde edilen kaliteli zeytinyağlarını birinci elden tüketiciye ulaştırıyor.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

SEVGİNİ TAŞA, ÖFKENİ KUMA YAZ!..

Toplam 515 haber.