SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Vali Şıldak Çiftçilerle Bamya Hasat Etti

Tarımın başkenti Balıkesir bamya üretiminde birinci sırada yerini alırken, Vali Şıldak çiftçilerle bamya hasadı yaptı.

Semra’nın İki Kolu Yok Ama Hem Şampiyon Hem Tarlada

Sındırgılı Semra Kara doğuştan iki kolu olmayan genç bir kız. Yıllardır anne ve babasının büyük fedakârlıklarıyla mücadele verdi. Okuluna gitti, olmayan kollarının yapabileceği bütün işleri iki ayağıyla yaptı.

Sıtkı Şeremetli Köşe Yazısı - Balıkesirli Olmak

Balıkesirli Olmak

Vali Şıldak'tan Burhaniye Pazarına Ziyaret

Toplumun her kesimine samimiyetiyle devletin sıcak yüzünü hissettiren Vali Şıldak, haftanın ilk günü programına pazar ziyaretiyle başladı.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

GANDİ'NİN ŞEKER HİKÂYESİ

Armutalan Kültür Merkezi’nde Sona Gelindi

Armutalan Mahallesi’ne Kültür Merkezi kazandırmak için çalışmalar devam ediyor. Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş ve Belediye Başkanı Dinçer Orkan, inşaatında sona yaklaşılan merkezde incelemelerde bulundular.

‘Sevgi Yumağı’ Projesi

Kuruluşundan itibaren insan odaklı projeleri ile kısa sürede herkesin ilgisini çeken, toplumun her kesiminden gönüllüleri ile de fark yaratan Balıkesir Kent Konseyi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Grubu; gönüllere dokunan ‘Sevgi Yumağı’ projesi kapsamında Balıkesir Huzurevi Bahçesi’nde bir araya geldi.

Ünlü Şef Somer Sivrioğlu’nun Balıkesirli Asistanı Yaren Hari’den Balıkesir Haber TV’ye Özel Açıklamalar

Ünlü Şef Somer Sivrioğlu’nun Balıkesirli Asistanı Yaren Hari’den Balıkesir Haber TV’ye Özel Açıklamalar

Altıkum’da Şezlong ve Şemsiye İşgaline Son!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Edremit İlçesi Altınkum Plajı’nda usulsüz işgallere son verdi. Usulsüz işgallerin kaldırılması tatilciler tarafından takdirle karşılandı.

Türkiye’nin İlk Yerli Kara Mürver Şurubu SAMBUÇEM

Aromatik bitki üretimi ve Ar-Ge çalışmalarının gerçekleştirildiği BAÇEM’de üretimi yapılan; kara mürver ve ekinezyalardan elde edilerek üretilen SAMBUÇEM, Türkiye’nin ilk yerli kara mürver şurubu olarak satışa sunuldu.

Tatilde 303 Can Dostun Tedavileri Gerçekleştirildi

Mobil veteriner kliniği hizmeti veren VETBÜS’ün ardından tam donanımlı hayvan ambulansı VETBULANS’ı devreye alan Büyükşehir, 9 günlük bayram tatili boyunca 303 yaralı can dostun tedavisini gerçekleştirdi.

Vali Şıldak:"Vatandaşımızı yerinde dinlemeye devam edeceğiz

Vali Hasan Şıldak Kurban Bayramı sonrasında Edremit İlçesinde ziyaretlerine devam ediyor. Programlarında vatandaşlarla olan samimi sohbetleriyle devletin ilgisini Balıkesirlilere hissettiren Vali Şıldak, görev başındaki personele de ziyaretleriyle motivasyon veriyor.

Bayram sevincinde payları oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda şehirde bulunan her eve et girmesini sağlamak amacıyla “Bayram sevincinde payınız olsun” projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında; hayırsever vatandaşlarla, ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında köprü kuran Büyükşehir, payları titizlikle sahiplerine ulaştırdı.

Bayramda Çalışanlar Unutulmadı

Vali Hasan Şıldak Kurban Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundu. Görevi başındaki personelin ve vatandaşın bayramını kutladı. 

Altıeylül Lavanta Bahçesi Büyülüyor

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, içerisinde tıbbi ve aromatik bitkilerin yetiştirildiği Nergiz Mahallesi’nde bulunan arazideki düzenlemeleri yerinde inceledi.

Büyükşehir’den traktörü olan çiftçilere reflektör desteği

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; İvrindi Gökçeyazı Mahallesi’nin ardından Susurluk’ta da çiftçilere, reflektör dağıtmaya devam ediyor. Traktör kazalarının önüne geçmek ve can kayıplarını en aza indirmek amacıyla yapılan dağıtım tüm ilçelerde devam edecek. 

Kadın Birliği Platformu El Emeği Ürünlerini Satışa Sunuyor

Balıkesir’de dernek ve kooperatiflerin bir araya gelmesiyle oluşan Kadın Birliği Platformu, üreten kadınların emeklerinin değer bulması amacıyla el emeği ve geleneksel ürünler pazarını açtı.

Mehmet İlker Çalışanlarını Dursunbey’de Ağırladı

Dursunbey ve İstanbul’daki yatırımlarıyla bilinen ve kurduğu Vakıf’la da birçok yararlı hizmetlerde bulunan Dursunbeyli işadamı Mehmet İlker, bütün çalışanlarını memleketinde iki gün boyunca ağırladı.

Altıeylül Çiftçinin Yanında

Altıeylül Belediyesi, 2 senedir çalışmalarına ara vermiş olan Altıeylül Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığı ile protokol imzalayarak çiftçilere olan desteğini bir kere daha gösterdi.

Toplam 515 haber.