SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Ekrem Başaran’dan, Uğur Dündar’a Suçlama…

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran Balıkesir Adliyesi’nde, Sedef Kabaş ile aynı programda konuk olan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkındaki açıklamalarının ardından programı sunan Uğur Dündar ile ilgili de eleştirilerde bulundu.

Başkan Arslan Mumcu, Okkan ve Cem’i andı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 24 Ocak 1993'te hain bir suikast sonucu katledilen Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu, 24 Ocak 2001’de hain bir terör saldırısında şehit olan Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ve 24 Ocak 2007’de vefat eden Dışişleri eski Bakanı İsmail Cem'in ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Balıkesir’de de Ak Parti Cumhurbaşkanına Hakaret Gerekçesiyle Suç Duyurusunda Bulundu

Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı; bugün öğle saatlerinde Balıkesir Adliyesi önünde; 81 İlle senkronize bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret ettiği gerekçesiyle Sedef Kabaş ile CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu…

İvrindi’de Koca Çay’a düşen genç avcı boğuldu

İvrindi’de dün akşam saatlerinde üzücü bir olay yaşandı. Av yapmak amacıyla İvrindi Sakarya Mahallesi Çiftlik yolu üzerinde bulunan Koca Çay’a düşen 30 yaşındaki Şemsettin Gülhan boğularak hayatını kaybetti.

Balıkesir'de Deprem

Balıkesir’de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şiddetli sarsıntı çevre iller ve İstanbul’dan da hissedildi.

Sahil Güvenlik Alican'ın imdadına yetişti

Susurluk İlçesinde Yatılı eğitim gören lise öğrencisi Alican Enez’i Avşa Adasındaki evine Sahil Güvenlik personeli ulaştırdı. 

Türk Eğitim Sen Balıkesir 1 No'lu Şube Başkan Yadımcısı MURAT ÖZDEMİR EĞİTİM - ÖĞRETİMİ DEĞERLENDİRİYOR

TÜRK EĞİTİM SEN BALIKESİR 1 NO’LU ŞUBE BAŞKAN YARDIMCISI MURAT ÖZDEMİR EĞİTİM - ÖĞRETİMİ DEĞERLENDİRİYOR

Gündem Özel Yarıyıl Tatiline Girerken, Uzman Görüşleri

Gündem Özel Yarıyıl Tatiline Girerken, Uzman Görüşleri

Vali Şıldak'tan Kar Uyarısı

Meteorolojiden yapılan açıklamalarla bugün akşam saatlerinden itibaren beklenen kar yağışına karşı Vali Hasan Şıldak sosyal medya hesaplarından Balıkesirlilere uyarıda bulundu.

Şehrimizin Sevilen İsmi Hayri Önder Toprağa Verildi

Görev yaptığı Milli Eğitim camiası ve yıllardan beri büyük bir tutkuyla bağlı olduğu Balıkesirspor’un cefakar ve vefakar taraftarlarından olan Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi çalışanı Hayri Önder bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Dikkat! Dolandırıcılar Milli Duyguları Kullanıyor

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şube Başkanı Haydar Filiz bir duyuru yaparak kamuoyunu uyardı.

İstişare Günü'ne Büyük İlgi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ‘İstişare Günü’nde vatandaşlarla buluştu.

Manyas Gölü'nde Kaybolan Balıkçı Aranıyor

Geçtiğimiz Pazar günü Manyas Gölü'nde kaybolan balıkçı Osman Arı'yı arama çalışmaları devam ediyor. İnsansız hava araçları da (İHA, Drone) arama çalışmalarında kullanılıyor.

Şehrin Ruhu Buluşmaları Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şehirde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını ‘Şehrin Ruhu Buluşmaları’nda bir araya getiriyor.

CHP’li Şahin, “Balıkesir Devlet Hastanesine Yine Bütçe Çıkmadı!”

CHP Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Fikret Şahin, Cumhurbaşkanlığı 2022 Yılı Yatırım Programında Balıkesir Devlet Hastanesi’nin 531 milyon lira olan proje tutarından 2022 yılı için sadece 8 milyon lira ayrıldığını belirterek, “400 yataklı Balıkesir Devlet Hastanesi 2017 yılından bu yana yatırım programında. Ancak bugüne kadar hastane inşaatı için bir çivi dahi çakılamadığını gördük. 531 milyon lira proje bedeli belirlenen proje için 2022 yılında toplam miktarın sadece %1,5’i ödenek olarak ayrılmış durumdadır. Böyle giderse Balıkesirliler bu hastanenin bittiği günü göremeyecekler.” dedi.

CHP Şoför Esnafının Sesi Olmak İçin Yollara Düşüyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın ile Uşak Milletvekili Özkan Yalım TIR’la İstanbul’dan İzmir’e hareket edecekler.

Vali Şıldak'tan Önemli Uyarı

Vali Hasan Şıldak, salgınla mücadelede hayati önem taşıyan aşıyla ilgili önemli bilgiler verdi.

İl Merkezindeki Trafik sorunları için düğmeye basıldı

Vali Hasan Şıldak başkanlığında, Altıeylül ve Karesi İlçelerinde tespit edilen trafik sorunlarının çözümlerine yönelik yapılacak çalışmaların ele alındığı ‘Trafik Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı. 

Ak Parti Balıkesir İlçe Başkanları Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Ocak ayı İlçe Başkanları Toplantısını Balıkesir Öğretmen Evi'nde gerçekleştirdi.

Toplam 2178 haber.