SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Törenleri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

Vali Şıldak:”Gençlere güvenimiz tamdır.”

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Hasan Şıldak;”Ülkemizin gücüne güç katacağınıza olan güvenimiz tamdır” dedi.

Edremit Belediye Başkanı Arslan, 19 Mayıs’ı Kutladı

“104 yıl önce yakılan bağımsızlık ateşi halen yanıyor”

EDREMİT YAŞAYAN OKULLAR PROJESİ (EYOP) HAYATA GEÇİYOR

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün planladığı ve Edremit İlçesindeki tüm okullara fiziki ve sosyal anlamda yeni bir bakış açısı, bir imaj kazandırmak ve daha yaşanabilir okullara dönüştürülmesini hedefleyen projenin tanıtım toplantısı Güre Adrina Termal Otelde yapıldı.

BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Şampiyon Boksörlerle Buluştu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Üniversiteler Boks Türkiye Şampiyonasında üniversiteyi başarıyla temsil eden sporcu öğrencilerle bir araya geldi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun

Vali Ve Başkanlar Geceyi Sokakta Geçirdi

Dün gece birden şiddetlenen yağış sonrası Valilik ve Belediyeler tüm birimleriyle harekete geçti. Vali Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan mahalleleri dolaşarak yerinde tespit çalışmaları yaptı ve İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz’dan bilgi aldılar.

Mustafa Canbey: “Gençler en önemli değerimizdir”

Milletvekili Canbey, mesajında şu ifadelere yer verdi; "19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde aziz milletimizin Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin küllerinden tekrar doğuşu, özgür ve müreffeh yarınlara yürüyüşüdür. 19 Mayıs’ta canlanan milli ruh, bizlere ilham olmaya, yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Türkiye, milletinden aldığı güçle, kazanımlarını arttırmakta, birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye Yüzyılı yolculuğunu sürdürmektedir. Bu süreçte kuşkusuz, genç nesillerimize büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Çünkü güçlü Türkiye idealini yaşatacak ve geleceğe taşıyacak olan gençlerimizdir. Bu sebeple Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak en önemli önceliğimiz gençlerimizin yarınlara en güzel şekilde hazırlanmasına imkân sağlamak ve onlara demokratik ve müreffeh bir ülke bırakmaktır. Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyor, gençlerimizin ve aziz milletimizin Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum."

Büyükşehir, 81 Futbol Sahası Büyüklüğünde Alanı Rehabilite Etti

Göreve geldiği günden bu yana yeşil dönüşüm çalışmalarını şehrin geneline yayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, vahşi depolama alanlarını tarihe gömüyor. Vahşi depolama alanlarının yüzde 85’ini ıslah eden Büyükşehir, bu zamana kadar 81 futbol sahası büyüklüğünde alanı rehabilite etti.

Ahmet Akın: ''Türkiye Cumhuriyeti’ni Sonsuza Kadar Yaşatmaya Azim Ve Kararlıyız''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı mesajında gençlere seslenerek, “Gençler vatanı siz kurtaracaksınız. Bekamızı tehdit eden, sizin geleceğinizi elinizden alan, size daha gencecik yaşınızda bedel ödeten zihniyete vatanımızı bırakmamak için kullanacağınız her oy kıymetlidir. Damarlarımızda akan asil kanımızdan aldığımız kudretle hep birlikte kazanacağız” dedi.

Karesi Belediyespor Başarıdan Başarıya Koşuyor

Karesi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Karesi Belediyespor, farklı branşlarda uluslar arası ve ulusal başarıları ile adından sıkça söz ettiriyor. Yüzlerce spor sevdalısı genç Karesi Belediyesi destekleriyle profesyonel sporculuğa adım atıyor.

Başkan Başaran: “Rehavete Kapılmadan, Doğru Adamla Yola Devam”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı geniş katılımlı “İl Danışma İstişare ve Değerlendirme” toplantısını “28 Mayıs’ta Büyük Türkiye Zaferine hazırız” diyerek Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, İl 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, 20 İlçe Başkanı ve 3 Kademe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Balıkesir’de Gök Delindi!!!

Balıkesir Merkezde dün gece saat 22.00 sıralarında bugüne kadar görülmemiş bir yağışa şahit olundu. Caddelerden Fırat nehri gibi akan sular özellikle bodrumları ve zemin katlarını bastı. Başta Vali Hasan Şıldak olmak üzere yetkililer geceyi uykusuz geçirdiler.

Altıeylül’den Gençlik Festivali

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104. yılı dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan Altıeylül Gençlik Haftası 17 Mayıs ve 18 Mayıs tarihleri arasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksinde yapılacak. 

Edremit Belediyesi’nde Yangın Tatbikatı

Edremit Belediyesi’nde, Garaj ve Kademe Amirliği’nde görev yapan şoförlere ve ikmal ekibine yangın ve acil durum eğitimi verildi.

Vali Şıldak TOGG Kullandı

Vali Hasan Şıldak, Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG’un direksiyonuna geçti.

Spor master planı 50 yıllık ihtiyacı karşılıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte büyük bir ivme kazanan Belediyespor, 7 olan branş sayısını 19’a çıkardı. Büyükşehir ayrıca 1977 yılında hizmete giren Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’ndeki düzenlemeyle Balıkesir’in 50 yıllık spor salonu ihtiyacı ortadan kaldırdı.

Toplam 2190 haber.