SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

BASKİ, Osmaniye İçme Suyu Şebekelerini Tek Tek Onarıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi deprem bölgesinde sosyal yardımlarını sürdürürken bir yandan da bölgenin şehir şebeke suyunda meydana gelen arızaları çözerek musluklardan suyun akmasını sağlıyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Deprem İletişim Merkezi Verilerini Paylaştı

10 kenti yerle bir eden depremin ardından CHP Genel Merkezi'nde oluşturulan Deprem İletişim Merkezine ilk günden bu yana 45 bin aşkın çağrı geldi. Merkezin Başkanı CHP'li Ahmet Akın koordinasyon eksikliğine dikkat çekerken “depremzedeler ilk günden bu yana ‘Devleti arıyorum, yardım edin’ çağrısında bulundu” dedi.

Altıeylül Belediyesi "Asrın Felaketi"ni Yaşayan Depremzedeler İçin Seferber Oldu

Türkiye tarihinin en büyük felaketlerinden birinin sınavını verirken Altıeylül Belediyesi depremin olduğu ilk günden itibaren depremzedeler için tüm imkânlarını seferber etti.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

GELECEK NESİLLERE BÜYÜK BİR ACI İLE BİRLİKTE, ONURLU BİR DAYANIŞMA MİRASI DA BIRAKIYORUZ.

Başkan Yücel Yılmaz Deprem Bölgesi'ndeki Çalışmaları Anlatıyor

Başkan Yücel Yılmaz Deprem Bölgesi'ndeki Çalışmaları Anlatıyor

Balıkesirli Gazetecilerden Deprem Bölgesine Anlamlı Bağışlar..

Gazeteciler Cemiyeti, Balıkesir'deki meslektaşları için yaptığrdığı montları; "Bizler burada sıcakta üşüyoruz, onlar soğukta donmasın" diyerek depremzedelere gönderirken 2023 yılı gelirlerinin tamamını da depremden etkilenen meslektaşlarına aktarma kararı aldı. İlimizdeki yerel gazeteler de Şubat ayı resmi ilan ve reklam gelirlerinin yüzde 10'unu AFAD'a bağışlayıp örnek bir dayanışmaya imza attı.

Balıkesir’de Depremzedelerin Tüm İhtiyaçları Karşılanıyor

10 ili etkileyen yıkıcı depremin ardından bölgeye her türlü desteği gönderen Balıkesir, şehre gelen depremzede vatandaşların da ihtiyaçlarını en iyi şekilde giderebilmek amacıyla el birliğiyle çalışıyor.

Başkan Orkan Deprem Bölgesinde

Türkiye’nin Güneydoğusunda etkili olan deprem felaketinin ilk günlerinden itibaren Karesililerin yardım ve imkânlarını bölgenin hizmetine sunan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, depremden etkilenen Kahramanmaraş’ta vatandaşlarla ve bölgede hizmet veren belediye ekipleriyle biraya geldi.

Balıkesir-Edremit Yolunda Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Balıkesir-Edremit yolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Büyükşehir Meclis Üyeleri Huzur Haklarını Depremzedelere Bağışladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden tüm Türkiye’ye örnek olacak kararlar çıktı. Meclis üyelerinin Şubat ayı huzur hakları, depremzedelerin ihtiyaçları için kullanılmak üzere bağışlanacak ve Balıkesir’de konutlarda ikamet eden depremzedelerin kullandıkları suyun birinci kademeye tekabül eden kısmı Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

GÜN BİR VE BERABER OLMA GÜNÜDÜR, GÜN OMUZ OMUZA KENETLENME GÜNÜDÜR, GÜN ACILARI PAYLAŞMA GÜNÜDÜR

24 Kişilik UMKE Ekibi Yola Çıktı

Afet bölgesinde sunulacak sağlık hizmetlerinde görev almak üzere Osmaniye, Adıyaman ve Kahramanmaraş’a, 24 kişilik UMKE ekibi yola çıktı.

İvrindi Afetzedeler İçin Kenetlendi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremde yaraları sarmak için İvrindi bir bütün oldu. Genci yaşlısı, kadını erkeği herkes afetzedelere yardım eli uzatabilmek için adeta birbiriyle yarıştı

Karesi Belediyesi’nden ‘Bir Ev Bir Aile’ Kampanyası

Karesi Belediyesi "Bir ev bir aile" kampanyası ile depremin ardından barınma ihtiyacı olan vatandaşlarla, boş durumdaki evini kullanıma açmak isteyen yardımseverleri buluşturuyor

Valilik, Büyükşehir, AFAD Kenetlendi

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve AFAD’ın deprem bölgesindeki yaraları sarmak için sergilediği kurumlar arası dayanışma Türkiye’ye örnek oluyor. Valiliğin talimatı ile Depolama ve Lojistik Merkezi’ne dönüştürülen Yay/ada’da ihtiyaç malzemelerinin düzenli olarak sevkiyatı sağlanıyor.

Balıkesirspor: Türk Futbolunun Başı Sağ Olsun

Balıkesirspor, ülkemizi yasa boğan deprem faciacında hayatlarını kaybeden futbol camiasına hizmet eden isimler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Balıkesir, Depremzedeleri Bağrına Bastı

Tonlarca yardım malzemesi iş makinesi ve görevliyi deprem bölgesine sevk eden Balıkesir, şimdi de 2 bine yakın depremzedeyi otel, misafirhane, gönüllü evi ve akraba evlerinde ağırlıyor.

Lokantacılardan Çalışan Gönüllülere Yemek Desteği

Balıkesir her anlamda depremde zarar görenlere yardım için seferber oldu. Herkes kendi imkânlarıyla destek olmaya devam ediyor.

Karesi Belediyesi’nden Ev Eşyası Toplama Kampanyası

Karesi Belediyesi, Balıkesir’e gelerek yerleşen depremzedelerin ev eşyası ihtiyaçlarını gidermelerini sağlamak için gönül köprüsü kuruyor. Kullanılabilir ev eşyalarını bağışlamak isteyen yardımseverlerin bağışları belediye ekipleri tarafından alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Toplam 2190 haber.