SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Balıkesir’in Meydanı Yeni Bölüm

BALIKESİR’İN MEYDANI YENİ BÖLÜM 20 OCAK 2022

Sahte Bilezik Satarken Suçüstü Yakalandılar

İstanbul’dan kiraladıkları araçla Balıkesir’e gelen B.A ile E.D isimli şahıslar, ilde faaliyet gösteren kuyumculara sarı görünümlü maddi değeri olmayan sahte bilezikleri satmak isterken Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık ve Güven Timleri Büro Amirlikleri görevlilerince suçüstü yakalandı.

Gazeteci Sadullah Özcan Seçim Tarihini 5 Ay Önce Balıkesir Haber Tv’de Açıklamıştı

Balıkesirli tecrübeli gazeteci ve araştırma şirketi sahibi olan Sadullah Özcan, 9 Ağustos 2022 tarihinde konuk olduğu Balıkesir Haber TV’de, Ankara kulislerinden elde ettiği bilgilerle siyasi gündemi değerlendirmiş ve “Seçim 14 Mayıs 2023’te yapılacak” diye net bir şekilde ifade etmişti.

Kuraklık Had Safhada; Yağdır Mevlam Su

Türkiye tarihin önemli kuraklıklarından birisini yaşıyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir’de de yağışın olmaması önümüzdeki günlerde yaşanabilecek olan susuzluğun işaretlerini vermeye başladı.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu'ya Mevkidaş Ziyareti

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Büyükşehir’in Araç Filosu Her Geçen Gün Güçleniyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehri yarınlara hazırlayan akılcı yatırımlarını sürdürüyor. Evsel atık atıkların taşınmasında kullanılmak üzere araç filosuna yeni katılan 16 adet çekicinin hizmete alım töreninde konuşan Başkan Yücel Yılmaz, 2022 yılından bu yana gerçekleştirdikleri araç alımları sayesinde ayda 4,5 Milyon TL kamu yararı elde edeceklerini vurguladı.

Jandarma’dan Kırsal Mahalle Yollarında Denetim

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca, trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek; alkol etkisinde araç kullanımı kaynaklı trafik kazalarını önlemek ve kaza sonucunda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek amacıyla bir uygulama gerçekleştirildi.

Burhaniye’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde harekete geçti.

Balıkesir Merkezli 3 İl, 11 Adreste Eş Zamanlı FETÖ Operasyonu

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün mahrem yapılanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Rektör Oğurlu'dan Vali Şıldak’a Ziyaret

Vali Hasan Şıldak’ı görevine yeni başlayan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu ziyaret etti.

Sokak Hayvanlarına Yönelik Faaliyetler Değerlendirildi

Vali Hasan Şıldak’ın öncülüğünde ve Balıkesir Valiliği koordinesinde sokak hayvanlarının beslenme, sağlık, kayıt ve üremelerinin kontrollerine yönelik yürütülen Sokak Hayvanlarının Korunması Çalışması kapsamındaki faaliyetler değerlendirildi.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

SİYASET, RÜZGÂR VE YAPRAK

Balıkesir’i Heyecanlandıran Proje: Ulus Kayak Merkezi

Doğal şehir ünvanlı Sındırgı ilçesinde turizm alanında yapılan projelere bir yenisi daha ekleniyor. Termal turizm alanında adından sıkça söz ettiren ve her geçen gün daha fazla ziyaretçiyi ağırlayan Sındırgı ilçesi Ulus Dağı’nda hayata geçirilmesi planlanan “ Kayak Merkezi “ projesi Balıkesir genelinde büyük heyecan yarattı.

İlter Kuş Rektörlük Görevini Yücel Oğurlu’ya Devretti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 11 Ocak 2023 tarihli Resmi Gazetede yer alan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Yücel Oğurlu yeni görevine başladı.

Balıkesir’in Meydanı Yeni Bölüm

ENDER BİÇKİ VE SÜLEYMAN PEHLİVAN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRİYOR…

Başkan Yılmaz: Bütçeyi En İyi Yöneten Belediyeyiz

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 2022 Yılı Mali Dönemi Bütçelenen ve Gerçekleşen Tutarlar hakkında bilgilendirilme yapıldı. Türkiye’de bütçeyi en iyi yöneten belediye yönetimi ve meclisi olduklarını söyleyen Başkan Yücel Yılmaz “2019 yılında bütçenin 3 katı borçla göreve başladıklarını şu anda borcu bütçenin yüzde 10’una düşürdüklerini söyledi.

Konakpınar Gençlik Merkezi Açılışa Hazırlanıyor

Altıeylül Belediyesi Altıeylül’e kazandırdığı değerli eserlere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Altıeylül’ün doğayla iç içe mahallesi Konakpınar’da 35 dönümlük arazide inşa edilen Konakpınar Gençlik Merkezi’ne artık son dokunuşlar yapılıyor.

Başkan Yılmaz Balıkesir Basınıyla Yemekte Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Balıkesir’deki basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.

Karesi İyi Parti Balıkesir Haber TV’yi Ziyaret Etti

10 Ocak çalışanlar Günü dolayısıyla İYİ Parti Karesi İlçe Başkanlığı olarak, Belediye Meclis Üyesi Metin Özpınar ve İlçe Yöneticileri Balıkesir Haber TV’ye bir ziyarette bulundular.

Toplam 2190 haber.