SON DAKİKA

Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı: ”Atatürk Yüzyılın Lideridir”

Balıkesir Üniversitesi tarafından organize edilen “Cumhuriyet’in 100. Yılında Türk Sporu” konulu söyleşiye katılan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı etkinlik sonrası Balıkesir Haber TV’ye özel bir açıklamada bulundu.

MHP’den Balıkesir Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç ile birlikte Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu'yu makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt’un da bulunduğu ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel Rektör Yücel OĞURLU'ya misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

MHP İl Başkanı Tunç Mazbatasını Aldı

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan ve büyük ilgi gören MHP Balıkesir’in 14. Olağan Kongresi sonucu göreve seçilen Niyazi Tunç, Yönetim Kurulu Üyeleri ile bugün öğleden sonra Balıkesir Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. 

MHP İl Kongresi Büyük Bir Katılımla Gerçekleşti

Milliyetçi Hareket Partisi 14.İl olağan Kongresi bugün Gala yaşam ve aktivite merkezinde yapıldı. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın divan başkanlığını yaptığı kongreye ilgi çok oldu. Balıkesir’in 20 ilçesinden delegelerin ve partililerin katıldığı kongrede tek liste ile Niyazi Tunç ve Yönetimi seçildi. 

Serkan Sarı: " Mülakatı Kaldırma Sözü Yalan Oldu"

CHP’li Serkan Sarı, "Mülakatlar devam ediyor. Mülakatı kaldırma sözü yalan oldu. Kaldırılacağı da yok! AKP iktidardan gitmedikçe torpil, adam kayırma, eş, dost, akraba işe yerleştirme dönemi de bitmeyecek" dedi

Milletvekili Canbey; “Yeter Bize Vefa Elbiseleri”

lçe ziyaretlerine adım adım devam eden Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Erdek ve Bandırma ilçelerini ziyaret etti. Erdek ilçesinde AK Parti’nin önceki dönem ilçe başkanlarını bir araya getiren Milletvekili Mustafa Canbey; “AK Parti’nin en önemli gücü, birlik ve beraberliğini sağlamış olmasıdır. Şairin dediği gibi ‘bütün giysileri yırtsak yeridir, yeter bize vefa elbiseleri’ diyoruz.” ifadelerini kullandı.

MHP Karesi İlçe Başkanı Mustafa Bilsem Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir, 9 Ağustos 2023’te başladığı 14. olağan ilçe kongrelerini bugün Karesi İlçe Kongresi ile tamamladı. Karesi İlçe Başkanlığına Mustafa Bilsem ve Yönetimi seçildi.

Niyazi Tunç MHP Balıkesir İl Başkanı Olarak Atandı

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanlığında görev değişikliği yapıldı. İl Başkan Yardımcısı Niyazi Tunç Devlet Bahçeli tarafından yeni İl Başkanı olarak atandı.

Manyas'ta MHP Nazmi Taşkın'dan Vazgeçmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Manyas ilçesinde 14.olağan kongresini gerçekleştirdi. Nazmi Taşkın, yeniden ilçe başkanlığına getirildi. 

Ahmet Akın:"‘Balıkesir’in Sandıktaki Mesajını Aldık’

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Karesi ve Altıeylül’de katıldığı vatandaş buluşmalarında, tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir’de de CHP’li belediye sayısının artacağını söyledi. Akın, “Doğup büyüdüğüm, var olduğum şehrim Balıkesir’in yeri benim için hep farklı. Her zaman söylediğim gibi Balıkesir benim ailem” dedi.

Karesi, Türkiye Yüzyılı’na ‘EVET’ dedi

Kuvayı Millîye Şehri Balıkesir’in her karış toprağında izi bulunan AK Parti Milletvekili Adayları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Mitinginde vatandaşlara seslendi. Büyük bir ilgiyle gerçekleşen mitingde vatandaşlar coşkuyla “Türkiye Yüzyılı”na “EVET” dedi.

Başkan Başaran:”Balıkesir’de Demokrasi Şöleni Yaşandı”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, 28. Dönem Milletvekili seçimlerine yönelik Aday Adayları Elektronik Teşkilat Temayül Yoklaması Avlu Kongre ve Kültür Merkezi Yavuz Fuaye salonunda gerçekleştirildi.

İyi Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük Mazbatasını Aldı

İyi Parti Balıkesir İl Kongresi’nde seçimi kazan Hasan Fehmi Yörük Balıkesir Adliyesi’nde mazbatasını aldı.

Ahmet Akın’dan Çiğ Süt Fiyatlarıyla İlgili Değerlendirme

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, süt fiyatlarının arz-talep dengesi ile olması gereken seviyeye gelmesine rağmen uluslararası şirketlerin baskısı nedeniyle süt üreticisinin mağdur edildiğini, AK Parti iktidarının bakanlarının ise bu mağduriyete seyirci kaldığını öne sürdü.

Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran: “Milletvekili Adayı Değilim, Görevimin Başındayım”

AK Parti İl Başkanlığı yoğun gündemli Haftalık Olağan Yönetim Kurulu toplantısında; Teşkilat içi çalışmalar, Balıkesir ve Türkiye gündemi ile 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR! TÜRKİYE VE BALIKESİR'DE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

Canbey’den KÜÇÜKSAN çıkarması

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Küçük Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Faik Tunay “Türkiye’nin En Etkili Silahı Tarım ve Gençlerimizdir”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Faik Tunay Balıkesir'e bir ziyarette bulundu.

Toplam 136 haber.