SON DAKİKA

Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Ahmet Akın: Vatandaşlar Akaryakıtta İndirim Bekliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Türkiye’de akaryakıt ürünlerine etki eden brent petrol ve dolar kurunun son bir yılda düşmesine rağmen akaryakıt fiyatlarına yansıtılmamasını AK Parti iktidarının ekonomi ve enerji politikalarındaki başarısızlığı olarak değerlendirdi. Ahmet Akın, “AK Parti iktidarı hep söylediğimiz gibi Türkiye’yi yönetmiyor, yönetemiyor. Algı söylemleri ile vatandaşlarımızı kandırmaya çalışıyorlar ama sokakta, çarşıda, pazarda, akaryakıt istasyonlarında gerçekler gün gibi ortadadır” dedi.

CHP’li Sarı’dan Kılıçdaroğlu’na Ziyaret

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Ahmet Akın: ‘Ramazan’da Zamlarla Sofraların Tadı Kaçacak’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; BOTAŞ’ın 1 Nisan itibarıyla elektrik üretim santrallerinin tarifesine yüzde 44,30, sanayi tarifesine yüzde 50 ve konut tarifesine ise yüzde 35 oranında zam yapmasını; EPDK’nın da elektrik sanayi tarifesine yaklaşık yüzde 25 oranında zam yapmasını yazılı bir açıklamayla değerlendirdi.

Balıkesir'in Meydanı Programı'nın Konuğu Ak Parti İl Başkanı

AK PARTİ BALIKESİR İL BAŞKANI EKREM BAŞARAN SİYASİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRİYOR

Zafer Partisi İl Teşkilatı Basınla Buluştu

Zafer Partisi Balıkesir İl Başkanlığı basın mensuplarıyla tanışma kahvaltısında buluştu.

İyi Partili Büyükşehir Meclis Üyesi Kırbaş, AK Parti'de...

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle İyi Parti'den istifa eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Basri Ersan Kırbaş Ak Parti'ye geçti.

MHP İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatmaya Körfez’de Devam Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla düzenlenen Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları Gömeç ve Edremit’te devam etti.

Ahmet Akın: "Ucuz elektrik vaadinin faturası yine vatandaşa kesilecek"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, iktidarın ulusal tarife dışında ikili anlaşmalarla yüksek tüketim gruplarına satılan elektrikte EÜAŞ’ın payını yüzde 30’dan yüzde 90’a çıkaran düzenleme hakkında yazılı açıklama yaptı.

Ahmet Akın; "tedbir alınmazsa zamlar sürecek"

Akaryakıta art arda gelen zamlarla benzin ve motorinin litresi 20 liraya aştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yeni zamların art arda geleceğine işaret ederek, “İktidar artışı ÖTV ve KDV’den karşılayıp zamları pompaya artık yansıtmamalı. Akaryakıt daha fazla zamlanırsa enflasyon daha da artacak” diye konuştu.

MHP ‘ANLATMA VE AYDINLATMA’ Toplantıları Bandırma VE Erdek'te Yapıldı

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla düzenlenen 'Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı Balıkesir'in Bandırma ve Erdek ilçelerinde yapıldı.

Susurluk Meclisi’ndeki Karar İptal Edildi

Susurluk Belediye Meclis Üyesi İbrahim Dürmüş’ün üyeliğinin düşürülmesi ile ilgili Bölge idare Mahkemesi kararını verdi. Ak Parti Susurluk Belediye Meclis Üyesi İbrahim Dürmüş’ün üyeliğinin düşürülmesi kararı iptal edildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: ‘Nükleer Santral İçin Rusya’ya 32 Milyar Doların Üzerinde Ödeme Yapılacak’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Akkuyu Nükleer Santrali’nin "yap-işlet-sahip ol" modeliyle inşa edildiğini, bunun için Rusya’ya 32 milyar doların üzerinde ödeme yapılacağını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: ‘Zeytinliklerin Katledilmesine Neden Olacak’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, zeytinliklerle ilgili düzenlemeye tepki gösterdi.

Dt. Ekrem Başaran: “CHP’liler, Zeytinlikleri Katledenleri Görmek İçin Aynaya Bakmaları Yeter…”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımızın enerjide dışa bağımlılığı bitirmek için Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmelik üzerinden Ak Parti’ye ‘Zeytinlikler yok ediliyor” iddialarına yönelik Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran açıklama yayımladı.

MHP Balıkesir’de Üye Kayıtları Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay YÜKSEL Başkanlığında Üye Kayıt Programının 4.’sü gerçekleştirildi.

Ekrem Başaran: Susurluk Meclisi Hukuk Dışı Davranmıştır

Ekrem Başaran: Susurluk Meclisi Hukuk Dışı Davranmıştır

CHP'den Manyas Çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi saha çalışmalarına devam ediyor. Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, İl Başkanı Serkan Sarı, 20 ilçe başkanı ve il genelindeki belediye başkanlarının katılımıyla Manyas'ta pazar yerini ve kahvehaneleri ziyaret etti.

Ekrem Gökay Yüksel: 2023 Yılında MHP Balıkesir'de En Fazla Üyeye Sahip Parti Olacak

Milliyetçi Hareket Partisi, Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel Başkanlığı’nda Üye Kayıt Programı’nın 3.’sü gerçekleştirildi.

Balıkesirler Dernekleri Başkanları MHP’yi ziyaret etti 

BALIKESİRLİLER DERNEKLERİ BAŞKANLARINDAN EKREM GÖKAY YÜKSEL'E ZİYARET

Toplam 136 haber.