SON DAKİKA

Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın: Tarım Bakanlığı Derhal Tedbir Almalı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, ayçiçeği ve mısırı tehdit eden “çayır tırtılı” zararlısına karşı Balıkesir’de de önlem alınması için Tarım ve Ormancılık Bakanlığı’na çağrıda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ İl Kongresi için Balıkesir’e Geldi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ partisinin Balıkesir İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresine katılmak için Balıkesir’e geldi.

Ahmet Akın: "Milletin Sesi Balıkesir'den yükselecek"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, vatandaşları 24 Temmuz Pazar günü Balıkesir Kuvayı Milliye Meydanı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek Milletin Sesi Mitingi’ne davet etti

Eski Milletvekili Turan Çömez’den  Siyasete Dönme Hareketleri 

Kuruluşundan itibaren Ak Parti içinde hareket eden ve Balıkesir Milletvekili olan Turan Çömez Gönen’de etkinlikte bulunan İyi Parti İl ve İlçe yöneticileriyle birlikte oldu.

Vatan Partisi’nden “NATO’dan Çıkalım” İmza Kampanyası

Vatan Partisi ülke genelinde “NATO’dan çıkalım” imza kampanyasını sürdürüyor. Bu kapsamda Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanlığı da Salih Tozan Kültür Merkezi’nin yanında açtığı stantta, vatandaşlara broşür dağıttı ve neden NATO’dan çıkılmasını istediklerini anlattı.

Milletvekili Canbey 'Hiçbir Gazeteci, Gazetecilikten Tutuklu Değildir'

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM Genel Kurulu’nda konuşma yaptı. Canbey, HDP Grup Önerisi aleyhinde AK Parti Grubu adına konuştu: “Özgür basın demokrasinin teminatıdır”

Ak Parti Balıkesir İl İstişare Toplantısı Yaptı

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “Ak Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısı”nı Abdülhamit Han Gelişim Merkezi toplantı salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Ahmet Akın:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 8 ay önce  AK parti iktidarı tarafından Balıkesir’e söz verildiği halde yapılmayan, eksik bırakılan yollarını Meclis gündemine taşıdığını hatırlatarak, “Bir değil, iki değil. Defalarca uyardık. TBMM tutanakları açın bakın! Balıkesir yollarında katliam gibi kazalar oluyorsa sorumlusu AK Parti iktidarıdır. İktidarın sözlerini tutmamasıdır” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın Gömeç’te Romanlarla Buluştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir Gömeç’te Romanlarla buluştu ve CHP’nin Roman vatandaşlara eğitim, sağlık, istihdam, barınma, sosyal yardım ve hizmet erişim ve ayrımcılık konularında yaşadıkları sorunlara yönelik çözüm önerilerini anlattı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Balıkesir’de

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin olağan il kurultayına katılmak üzere Balıkesir’e geldi.

Ahmet Akın: Mazot Yüzde 200 Arttı, Çiftçi Ekemez Durumda

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, art arda gelen akaryakıt zamlarını çiftçilerle konuştu. Akın, “Tarlasını ekemeyen, gübreye mazota para yetiştiremeyen, borcu her geçen gün artan çiftçimiz, eğer icralık değilse traktörünü evinin önüne çekti, kullanamıyor. Çünkü ekemiyor. Sadece mazot yüzde 200 arttı” diye konuştu.

Adım Adım 2023 Toplantısı Karesi ve Altıeylül’de Gerçekleşti

Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla düzenlenen Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma toplantısının beşinci durağı Karesi ile Altıeylül İlçesi oldu.

Mhp İlçe İlçe Toplantılarına Bigadiç ve Sındırgı’da Devam Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla düzenlenen Adım Adım 2023: İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantılarına Balıkesir Bigadiç ve Sındırgı ile devam edildi.

BBB Meclisinde Partiler Edip Uğur İçin Birleşti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı Edip Uğur'un ismi belirlenecek bir yere verilecek…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın İktidara Sahadan Seslendi

Balıkesir ve ilçelerinde ziyaretlerini değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, günden güne hayat pahalılığının, ekonomik buhranın vatandaşı büyük çıkmaza sürüklediğini belirterek, “AK parti mensupları duymuyor mu? Duyuyor elbette ama duymazdan geliyorlar. Vatandaş geçim için seçim şart, diyor! Yani, millet sandığı istiyor” dedi.

Memleket Partisi’nden ‘Üretim Çağrısı’

Memleket Partisi 81 ilde eş zamanlı olarak basın açıklaması düzenledi. Toplantılarda Genel Başkan Muharrem İnce’nin mektubu okundu.

CHP’li Sarı: “Türk Halkını Refaha Kavuşturacağız”

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ilçe başkanları ile bir araya geldi.

CHP’li Akın 2021 Yılındaki Kesintileri Raporlaştırdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 2021 yılında 2 milyon 776 bini mesken olmak üzere toplam 3 milyon 449 bin 344 abonenin elektriğinin; 951 bini konut olmak üzere toplam 1 milyon 93 bin 581 abonenin ise doğalgazının kesildiğini açıkladı.

Toplam 136 haber.