SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

Balıkesirspor Bu Hafta Bursaspor İle Karşılaşacak

Spor Toto 1. Lig'deki temsilcilerimizden Balıkesirspor bu hafta Bursaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Balıkesir Üniversitesi Kick Boksta Zirve Yaptı

Üniversiteler arası Kick Boks Şampiyonası Erzurum’da yapıldı. 121 Üniversiteden yaklaşık 800 sporcu katıldı. Balıkesir Üniversitesi de bu şampiyona da yer alarak başarılı sonuçlar elde etti.

Başkan Orkan’dan Yeni Semt Spor Sahaları Müjdesi

Ankara’da çeşitli temaslarda bulunan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ilçeye yeni semt spor sahaları yapılacağı müjdesini verdi.

Balıkesir’in Gururları

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları; judo, güreş ve spor tırmanış branşlarında katıldıkları müsabakalardan madalya ile dönerek Balıkesir’i gururlandırmaya devam ediyor.

Havran Belediyesi Fatih Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı 1. Lige Yükseldi

Havran Belediyesi Fatih Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Ünsped Spor takımını yenerek TVF Kadınlar 1.Ligine yükseldi.

Balıkesirli Derya Nur Karaduman 65 Kiloda Türkiye Şampiyonu oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Yasemin Adar U20 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası, yapılan final karşılaşmalarının ardından sona erdi. Balıkesirli Derya Nur Karaduman 65 Kiloda Türkiye Şampiyonu oldu

Başkan Yılmaz Ringe Çıktı

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un genç boksörleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; istekleri kırmadı ve eşofmanlarını giyip ringe çıktı.

Bursaspor Maçı 20 Mart’ta Oynanacak

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Balıkesirspor’un deplasmanda oynayacağı Bursaspor karşılaşmasının tarihi belli oldu.

Yasemin Adar kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası devam ediyor

Güreş Federasyonu yönetim kurulu üyesi Yasemin Adar’a, doğup büyüdüğü Balıkesir’den 8 Mart Dünya Kadınlar günü anısına düzenlenen ve önceki gün başlayan U17 ve U20 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası, bugün ve yarın da devam edecek.

Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol Takımı 1. Lig Yolcusu

Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol takımı 1. Lig finalleri için Gaziantep’e doğru yola çıktı. Kafileyi Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler uğurladı.

Balıkesirspor mağlubiyet serisine devam etti

Ligin 28. haftasında Balıkesirspor sahasında Denizlispor'a 1-0 mağlup oldu.

Karesi Kırsal Mahalle Turnuvası'nda 8. Hafta Maçları Oynandı

Karesi ilçesinde bulunan 18 Köy takımının katıldığı turnuva kıran kırana mücadelelere sahne olmaya devam ediyor.

Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası Ayvalık'ta başladı

Satranç Federasyonu tarafından Arzum Elektrikli Ev Aletleri’nin desteğiyle düzenlenen 2022 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası gerçekleşen açılış töreninin ardından başladı. Vali Hasan Şıldak da Ayvalık Vilayetler Evi Otel'de gerçekleştirilen 2022 Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonasının açılışına katıldı. 

U23 Genç Milli Takımın Balıkesir Kampı Sona Erdi

Tekerlekli Sandalye Basketbol U23 Genç Erkekler Milli Takımı, Gençler Dünya Şampiyonası öncesi ilk kampını Balıkesir'in ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Balıkesir’de Yasemin Adar Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası Heyecanı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına, Yasemin Adar kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası düzenlenecek.

Kırsal Mahalle Turnuvası’nda Heyecanlı Maçlar

Karesi ilçesinde bulunan 18 Köy takımının katıldığı turnuva tüm heyecanı ve zevkli futboluyla devam ediyor. Dün akşam oynanan 6. Hafta maçları şiddetli yağmura rağmen büyük bir ilgi gördü.

Körfezin İncileri Finallerde

Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol takımı finallere yükseldi.

Haydi Çocuklar Finali Hakettiniz

Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol takımı final için sahada. Rakibi Kalamış Khalkedon Basketbol takımınını Play-off müsabakasının ilk maçında 65-78 yenen takımımız, İstanbul Caferağa Spor salonunda ikinci kez yenerek play-offta ilk galibiyetini almıştı. 27 Şubat Pazar günü rakibiyle kendi evinde mücadele edecek olan Kadın Basketbol takımı mücadeleden galip ayrılırsa finale kalarak şampiyonluk için mücadele verecek.

‘Sanayi Cup’ Protokolü İmzalandı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile KÜÇÜKSAN işbirliğiyle Sanayi CUP Projesi kapsamında düzenlenecek futbol turnuvalarının protokolü Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakbaş ve Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu tarafından imzalandı.

Toplam 228 haber.