SON DAKİKA

Spor

Spor Haberleri

BAÜN Öğrencisi Milli Güreşçi Kerem Kamal'dan Yeni Bir Başarı Daha

Cezayir'in Oran kentinde düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları’nda Grekoromen stilde ülkemizi 60 kg’da temsil eden Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) öğrencisi Kerem Kamal, Akdeniz Oyunları şampiyonu olarak büyük bir başarıya daha imza attı.

2022 Triatlon Türkiye Kupası Balıkesir’de Yapıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 3.’sü gerçekleştirilen Avlu Balıkesir Triatlonu’nda; iki gün boyunca yaklaşık 650 triatlet ve paratriatlet ter döktü. 2022 Balıkesir Avlu Triatlon Türkiye Kupası’nın gerçekleştirildiği organizasyondan oldukça memnun kalan sporcular, Balıkesir’in parkurunu çok beğendi.

Balıkesir’in Sultanları 2.Lig’de

2021-2022 Voleybol Sezonu Deplasmanlı Bölgesel Lig’inde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, tüm rakiplerini yenilgisiz ve set vermeden 1.’likle tamamlayarak Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig’ine çıktı.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı - Balıkesirlilik Ve Balıkesirporluluk Ruhu

Balıkesirlilik Ve Balıkesirporluluk Ruhu

Sokağın Ruhu Avlu’da Attı

Sokağın Ruhu 3 gün boyunca Avlu’da attı. Mini Voleybol ve Ayak Tenisi Şenliği düzenleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, etkinliğin son gününde “Balıkesir Breaking Şampiyonası” gerçekleştirdi. Türkiye’nin en iyi 16 break dansçısının kıyasıya kapıştığı şampiyona nefes kesti.

8 Farklı Branşta Yaz Spor Okulları Açılıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz döneminde, basketboldan jimnastiğe kadar 8 farklı branşta ücretsiz verilecek yaz spor okulları için kayıtlar başladı. 27 Haziran’da başlayacak olan Yaz Spor Okulları 9 Eylül’e kadar iki dönem halinde yapılacak.

Balıkesirspor’un 56. Yılı Avlu’da Etkinliklerle Kutlandı

Balıkesirspor’un 56. kuruluş yıl dönümünü Avlu Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde yönetimin ve taraftarların da katıldığı meşaleli etkinliklerle kutlandı.

Balıkesirspor Kongresinde Boş Oy Kullanmaktan Niye Vazgeçtim?

Balıkesirspor Kongresinde Boş Oy Kullanmaktan Niye Vazgeçtim?

Balıkesir Üniversitesi E- Spor Takımı, Türkiye Şampiyonu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) E-Spor Takımı; Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, Türkiye E-Spor Federasyonu ve Üniversite E-Spor Birliği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen, Üniversiteler E-Spor Türkiye Şampiyonasında, şampiyon oldu.

Avşa’da Temiz Bir Marmara İçin Koştular

Balıkesir Avşa Yarı Maratonu’nda 300’den fazla yerli ve yabancı sporcu ‘Temiz Denize Doğru Koşuyoruz’ sloganıyla Marmara Denizi’ne koşarak sıfır atık konusuna dikkat çekti.

Sındırgı Dünya Atlı Okçuluk Şampiyonasına Ev Sahipliği Yaptı

Doğal şehir unvanı ile tanınan ve ata sporlarını yaşatmak adına birçok farklı etkinliği gerçekleştiren Sındırgı ilçesi Dünya’nın en büyük atlı okçuluk yarışmasına ev sahipliği yaptı.

Türkiye Üniversitelerarası E-Spor Türkiye Şampiyonası Final Karşılaşmalarında Büyük Heyecan

Bu yıl ilk kez düzenlenen Türkiye Üniversiteler Arası E-Spor Türkiye Şampiyonası final karşılaşmaları Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Edremit’te Başpehlivan Recep Kara Oldu

Edremit Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıldan itibaren ilçenin Kuva-yi Milliye kahramanı Şehit Hamdibey’in adı verilen 16. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri pandemi nedeniyle verilen 2 yıllık aranın ardından yeniden gerçekleştirildi.

 Türkiye Bisiklet Şampiyonası Burhaniye'de yapıldı

Okullar Arası Bisiklet Yıldızlar-Gençler Türkiye Birinciliği Müsabakaları Burhaniye’de tamamlandı.

Geleneksel Spor Dalları Merkezi Açıldı

Sındırgı İlçesinde gerçekleştirilen Akıncı Toyu Atlı Okçuluk Yarışması ve Geleneksel Spor Dalları Merkezi’nin açılışına Vali Hasan Şıldak da katıldı. 

Balıkesir Üniversitesi, Üniversiteler Muaythai Türkiye Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapıyor

Balıkesir Üniversitesi, (BAÜN) Türkiye’de sayılı üniversitede bulunan sportif altyapısı ve spor tesisleri ile ulusal spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Tayfun Canlı: Spora Her Zaman Tam Destek Veriyoruz!

Edremit Belediyesi eğitim ve sporun yanında yer almaya devam ediyor. Edremit Belediyesi tarafından Altınkum, Akçay ve Güre Mahallesi’nde özellikle kadınların katılımı ile gerçekleştirilen spor aktivitesi yoğun ilgi görüyor.

Minik Kramponlarda Şampiyon Belli Oldu

Altıeylül Belediyesi ile Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği İlkokullar Arası Minik Kramponlar Futbol Bahar Turnuvası’nda şampiyon Burhan Erdayı İlkokulu oldu.

Balıkesir’in Satrançtaki Gururu Elifnaz’ın Hedefi Dünya Şampiyonluğu

Okullar Satranç Şampiyonasında Avrupa Şampiyonu olan Elifnaz Akat’ı, Vali Hasan Şıldak makamında tebrik ederek bundan sonrası için başarılarının devamını diledi… 

Toplam 228 haber.