SON DAKİKA

Eğitim

Eğitim Haberleri

Canbey Mezunu Olduğu Okulda Liseli Gençlerle Buluştu

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, kendisinin de mezunu olduğu Balıkesir İmam Hatip Lisesi’nde okuyan öğrencilerle bir araya geldi, tecrübelerini aktardı.

Fatih Ortaokulu’nda Robotik Kodlama Atölyesi Açıldı

Kızılay Karesi Kadın Teşkilatınca Fatih Ortaokulu’na yaptırılan Robotik Kodlama Atölyesi açıldı.

Büyükşehir’den, Zabıtalara Yönetmelik Eğitimi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hem kendi personeline hem de 20 ilçe belediyesinde görev yapan zabıta müdürleri ve amirlerine yönelik “Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliği”nde yapılan değişikliklerin anlatıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

"Gezici Öğretmen Modeli" Kırsalda Hayata Geçirildi

Bir grup oluşturacak kadar çocuk olmadığı için sınıf açılamayan kırsal yerleşim yerlerindeki çocukların okul öncesi eğitim almalarını sağlamak amacıyla uygulanan "Gezici Öğretmen Modeli" Balıkesir’in kırsal mahallelerinde hayata geçirildi.

Gündem Eğitim, Gündem BİGEP

Balıkesir’in eğitim şehri olma yolcuğunda gücüne güç kazandıran Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında yürütülen çalışmaların aylık değerlendirmesi Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapılan toplantı ile gerçekleştirildi.

BAÜN’de, “Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” Tamamlandı

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi tarafından düzenlenen, Sağlık Bakanlığı onaylı Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı, başarıyla tamamlandı.

Vali Şıldak'tan Okul Ziyareti

Vali Hasan Şıldak haftaya Zühtü Özkardaşlar Anadolu Lisesi’ni ziyaretle başladı. Liseyi ziyaretinde İstiklal Marşı’nın okunduğu bayrak törenine katılan Vali Şıldak, öğrencilere başarılı ve sağlıklı bir hafta diledi.

BAÜN’DE "Muhasebe Mesleğinin Geleceği " Semineri Düzenlendi

Balıkesir Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü olarak geçtiğimiz gün Kongre ve Kültür Merkezinde öğrencilerin katıldığı "Muhasebe Mesleğinin Geleceği ve Mesleki Gelişmeler" başlıklı bir seminer düzenlendi.

 Öğrenciler zeytinin dalından sofraya yolculuğunu öğrendi

Edremit ilçesinin en önemli geçim kaynaklarından olan zeytinin dalından sofraya kadar olan yolculuğu öğrencilere uygulamalı olarak anlatıldı. İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen projede öğrencilere Kaymakam Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, ve İl Tarım Orman Müdürü Erkan Alkan’da eşlik etti.

Bakan Özer'den Alev Öğretmen ve Öğrencilerine Sürpriz

Görev yaptığı köy okulunu özverili çalışmalarıyla çocukların çok sevdiği bir mekân hâline getiren Alev Öğretmen ve öğrencilerinin oyun ve hobi bahçesi hayali, Bakan Özer'in talimatıyla gerçek oluyor.

BAÜN'de Veterinerlik 1.Sınıf Öğrencileri Beyaz Önlük Giydi.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi tarafından, fakülteye 2022-2023 eğitim-öğretim yılında kayıt olan öğrenciler için beyaz önlük giydirme töreni düzenlendi.

Vali Şıldak’tan Miniklere Ziyaret

Vali Hasan Şıldak eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde Şehit Uzman Çavuş Davut Armağan Keskin Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret etti.

Plevne İlkokulu’nda Kütüphane Açılışı Yapıldı

Balıkesir Altıeylül ilçesinde yer alan Plevne İlkokulu’nda Kütüphane açılışı gerçekleşti.

Karesi Belediyesi Gençlere Avrupa Kapılarını Aralıyor

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Eurodesk Temas Noktası olan Karesi Belediyesi, üniversiteli gençlere Avrupa Birliği’ndeki eğitim programları fırsatları hakkında bilgilendiriyor.

Tıp Fakültesi Öğrencileri Beyaz Önlüklerini Giydiler

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi tarafından, Dönem 1 öğrencileri için beyaz önlük giyme töreni düzenlendi.

ALMEK Kurslarına Ekipman Desteği

Ev hanımlarının ve meslek öğrenmek isteyen kadınların yoğun ilgi gösterdiği Altıeylül Meslek Edindirme Kursları devam ediyor.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ VE REKTÖR İLTER KUŞ

Hayırsever Övünür’den Eğitime Önemli Katkı

Hayırsever Mehmet Can Övünür tarafından Ayvalık İlçesinde yaptırılacak 18 derslikli Atatürk İlkokulu ve 6 derslikli Mehmet Can Övünür Anaokulu’nun protokol imza töreni gerçekleştirildi.

SYAL Mezunları İstanbul'da Bir Araya Geldi

2020 yılında kurulan, SYAL - Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından İstanbul’da düzenlenen etkinlik tüm dönemlerden mezun öğrencilerin geniş katılımıyla gerçekleşti.

Toplam 177 haber.