SON DAKİKA

Eğitim

Eğitim Haberleri

BAÜN Tıp Fakültesinde Yeni Konferans Salonu Faaliyete Açıldı

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde; başta bilimsel toplantılar ile diğer toplantı ve etkinliklerde kullanım amacıyla, Fırat Yılmaz Çakıroğlu Konferans Salonu faaliyete açıldı.

Sakarya İlkokulu’nda Yüzler Gülüyor

Sakarya ilkokulunda; öğrenciler, öğretmenler ve velilerin yüzü gülüyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eliyle yeni baştan inşa edilerek çağdaş bir eğitim yuvasına dönüştürülen okulda çocuklar, kolej imkânlarına eş değer dersliklerde eğitim görüyor, atölye ve spor alanlarında sosyalleşebiliyor.

TOBB 154 ilçeye 154 yeni okul kazandıracak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan Ulusal Eğitime Katkı Protokolü sayesinde, 154 ilçeye 154 yeni okul kazandırılacak.

BAÜN, Mezunlarının İstihdamına da Destek Veriyor

Balıkesir Üniversitesi mezunlarının, Balıkesir’de kalifiye iş gücü olarak istihdamına yönelik Rektörlük bünyesinde kurulan Mezun İstihdam Ofisi Koordinatörlüğü, çeşitli iş birlikleri çalışmalarıyla istihdam projelerini sürdürüyor.

Altıeylül Belediyesi’nden Bir İlk Daha; Çocuk Üniversitesi Kuruluyor

Balıkesir Üniversitesi, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Altıeylül Belediyesi arasında gerçekleşen “Çocuk Üniversitesi Protokolü” hazırlanarak imza altına alındı.

Türkiye’nin İlk Maden Lisesi Balıkesir’de Açıldı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez İvrindi İlçesinde yapımı tamamlanan Nurettin Çarmıklı Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve TÜMAD İvrindi Altın-Gümüş Madeni İşletmesinin açılış töreni için Balıkesir’e geldi.

Toplam 177 haber.