SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Karesi Atık Getirme Merkezi Öğrencileri Ağırlıyor

Katı Atık Getirme Merkezi ile kâğıttan metale, camdan plastiğe kadar toplam 14 grup atığı ayrıştırıp doğaya nefes olan Karesi Belediyesi, gelecek nesillerin çevre bilinçlerini geliştirmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Atık Getirme Merkezi’nde ilkokul öğrencilerini ağırladı.

Edremit’te Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergileri

01-07 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında Edremit Halk Eğitimi Merkezi Merkez Binasında, Bostancı, Altınkum, Kızılkeçili ve Balıkesir Merkez Avlu Kongree Merkezinde 40’a yakın farklı türlerde sergi açılışları gerçekleştirecek.

Kuyumcu Aşevi Çalışmaları Devam Ediyor

Nisan ayında başlayan, Burhaniye Kuyumcu Mahallesindeki aşevi projesi için çalışmalar devam ediyor.

OSB Genişliyor, İstihdam Büyüyor

Son 5 yılda 95 fabrikadan 161 fabrikaya, 4 bin 800 istihdamdan 17 bin kişi istihdama ulaşan Türkiye’nin sayılı organize sanayi bölgelerinden BALOSB’de son tahsis edilen parsellerde Eyüp Sabri Tuncer, Sarten Ambalaj, Akçalı Kimya, Nestlé gibi toplam 48 firma faaliyete başlayacak. OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hüseyin Bekki, Yücel Yılmaz’ın büyük çabalarıyla OSB’nin 3 kat büyüdüğünü ve bir buçuk yıl içerisinde de 10 bin Balıkesirli gencin istihdam edileceğini söyledi.

Seçim Gazına Sıfır Fiyat Maaş Artışını Etkileyecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; iktidarın 20 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında konutlarda ücretsiz yaptığı doğalgazı TÜİK’in enflasyon sepetine sıfır fiyat olarak yansıtmasının kamu çalışanları ve emeklilere 6 ay boyunca yapılacak ücret ödemesini negatif yönde etkileyeceğine işaret etti.

Altıeylül Sosyal Dayanışma Merkezi’nin Kurs Sonu Sergisi Açıldı

Vali Hasan Şıldak, eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Altıeylül Sosyal Dayanışma Merkezi kursiyerleri tarafından üretilen el emeği ürünlerin tanıtım ve satışının gerçekleştirileceği serginin açılışına katıldı.

3. Altıeylül Kitap Fuarı Devam Ediyor

Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Vali Hasan Şıldak, Altıeylül Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarını ziyaret etti. Yayınevlerinin stantlarını gezerek kitap fuarı ile ilgili memnuniyet, öneri ve istekleri konularında görüşler alan Vali Şıldak, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya yapılan bu organizasyondan dolayı ve Yayınevlerinin kitap fuarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

BASKİ Genel Müdürlüğü Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı 2. Birleşimi

BASKİ Genel Müdürlüğü Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı 2. Birleşimi

Türkiye Yüzyılına Mühür Vuracağız

Altıeylül Belediyesinin, 3. Kitap Fuarı’nda sahne alan Müzisyen Yücel Arzen ve Orkestrası konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hasan Can Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde dinleyiciler Yücel Arzen'in bestelediği eserler ile unutulmaz bir müzik gecesi yaşadılar.

İvrindi’de Çiçekler Açtı

Baharın gelmesi, havaların ısınması ile İvrindi Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede peyzaj çalışmalarının startını verdi.

Engelsiz Düşlerden Muhteşem Konser

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Balıkesir Kent Konseyi desteğiyle “Engelsiz Düşler Türk Sanat Müziği Topluluğu” tarafından birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi.

Balıkesir İkinci Turda Kılıçdaroğlu’na Desteğini Artırdı

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN: ‘İKİNCİ TURDA DESTEĞİNİ ARTIRAN AİLEM BALIKESİR’E TEŞEKKÜRLER’ ‘OY KULLANAN BÜTÜN HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM’ ‘MÜCADELEMİZ HEM BALIKESİRİMİZ İÇİN HEM DE TÜRKİYE İÇİN SÜRECEK’

Ak Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldılar

14 Mayıs’ta yapılan 28. dönem TBMM seçimlerinde Balıkesir’den AK PARTİ Milletvekili seçilen İsmail Ok, Belgin Uygur, Mustafa Canbey ,Ali Taylan Öztaylan. Bugün mazbatalarını aldılar. Öğretmenevinde gerçekleştirilen mazbata tesliminde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ,Balıkesir Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve Aday Adayları, İl ve İlçelerin yöneticileri ile partililer katıldı

CHP'nin 2 Kalesi Yıkıldı

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasının ardından istatistiklerde ortaya çıkıyor. Balya ve Gönen ilçeleri seçimlerde CHP'nin büyük zarar gördüğü 2 nokta oldu. 2 ilçenin yapısı seçim sonuçlariyla incelendiginde ise önümüzdeki yerel seçime CHP'nin eksiyle başladığını gösteriyor.

Türkiye Kazandı. Balıkesir Kaybetti. Bu Gerçeği Görün!

SAĞIN KALESİ BALIKESİR'DE TEDBİR ALINMAZSA YEREL SEÇİMLERDE 100 YILLIK İKTİDAR DÖNEMİ SONA ERER (Sıtkı ŞEREMETLİ)

Büyükşehir’in Ambulansları Hızır Gibi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik adına kurulan Büyükşehir Ambulans Merkezi dört ambulansı ile bir yılda binlerce hastanın naklini gerçekleştirdi. Afet bölgesinde de görevalan ambulanslar, vatandaşa şifa olsun diye gece gündüz çalışıyor.

BAŞKAN AHMET YARAŞ TOPRAĞA VERİLDİ

Dün yaşanan talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden MHP’nin önceki dönem İl Başkanlarından Ahmet Yaraş bugün Kesirven (Akçakaya) Mahallesinde toprağa verildi.

Balıkesir Tayyip Erdoğan'ın Zaferini Kutladı

Balıkesir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanmasının ardından büyük bir coşkuyla ve bayraklarla kazanılan zaferin sevincini yaşadı. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nı hınca hınç dolduran Balıkesir’lilerin coşkusu hiç eksilmedi. Muhteşem bir kutlamaya imza atan Balıkesirliler Cumhurbaşkanına desteklerini sevinç gözyaşlarıyla gösterdi.

OVACIK HAYRI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Karesi Ovacık Mahalleresi Hıdırellez hayrı hem siyasiler hem de vatandaşların büyük ilgisini gördü.

Toplam 2190 haber.