SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Ahmet Akın:''Şoför esnafı zarar ediyor''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Bandırma’da şoför esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Şoför esnafının kontak çevirirken sürekli zarar ettiğine dikkat çeken CHP’li Akın; “Pandemiden sonra sürekli zarar eden şoför esnafımıza 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne uğurladıktan sonra rahat bir nefes aldıracağız” diye konuştu.

Bandırma’da işler artık daha hızlı olacak

Yaklaşık 200 yıllık tarihi geçmişi olan Bandırma Ortaokulu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin restorasyonu sayesinde eski ihtişamına kavuştu. Bina, vatandaşların Büyükşehir hizmetlerinden daha hızlı yararlanmaları amacıyla Güney Marmara Hizmet Binası olarak hizmet vermeye başladı.

Başkan Yılmaz:''Toprağımıza Sahip Çıkıyoruz''

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kurduğu damızlık üretim tesisleri ile hem tescilli Balıkesir Kuzusunu yaygınlaştırıyor hem de üreticiye büyük destek oluyor. Son 5 ayda çiftçiye 40 milyon liralık yardımda bulunan Büyükşehir, üreticilere 149 damızlık koç dağıttı.

Edremit’te Sivrisinek İle Mücadele

Edremit Belediyesi tarafından yaz ayları öncesi, vatandaşların rahat bir sezon geçirmesi için hız verilen, 47 mahallede sinek ve haşere ile mücadele devam ediyor.

ALTIEYLÜL KİTAP FUARI

Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3. Kitap Fuarı 26 Mayıs-4 Haziran 2023 tarihleri arasında 10 gün müddetince 75. Yıl Parkında açık olacak. Fuarın başlamasıyla ilgili olarak bugün Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksinde basın mensupları için bir tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Hasan Avcı’nın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan da katıldı. Kahvaltının ardından Başkan Hasan Avcı Kitap Fuarıyla ilgili bilgi verdi. Daha sonra Yücel Yılmaz da Yücel Yılmaz da birlikte gerçekleştirilen Kitap Fuarı ve genel konularda açıklamalarda bulundu.

BALIKESİR ŞEHİR HASTANESİ’NDE YENİ HİZMETLER…

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, beraberinde İl Başkanı Ekrem Başaran ve Mehmet Aydemir ile birlikte Balıkesir Şehir Hastanesi’nde yeni oluşturulan merkezleri gezdi ve inceledi. Sağlık İl Müdürü Serkan Kadir Keskin ve Hastane yetkilileri kendilerine yeni hizmetlerle ilgili olarak, bilgi verdi.

Togg’la Körfez’in Altına Üstüne Getirdi

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG’un direksiyonuna geçen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir’in Körfez Bölgesi’ndeki yatırımlarını tek tek inceledi. Başkan Yılmaz hem TOGG’un performansına hem de yürütülen çalışmalara tam not verdi.

Adliye Ek Hizmet Binasına Kavuşacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kiralanarak Adliye Ek Hizmet Binası olarak kullanılacak Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde bulunan eski Türk Telekom Binasını sil baştan düzenliyor. Yeni bina sayesinde, Balıkesir Adliyesi’nin hizmet konforu artacak.

Karesi Millet Kıraathanesi Gençlerin Buluşma Noktası

Gençlerin rahat ve ferah bir ortamda ders çalışma imkanı bulduğu Karesi Millet Kıraathanesi, gençlerin gözdesi oldu. Öğrenciler ev ortamını aratmayan merkezde sınav hazırlıklarını yapıyor.

İl Başkanı Albayrak: “Vatan Partisi’nin Oyları Erdoğan’a”

Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanı Emre Albayrak, bir basın toplantısı düzenleyerek Merkez Karar Kurullarının Cumhurbaşkanı seçimi 2. turu için aldığı kararı Balıkesir kamuoyuyla paylaştı. Başkan Albayrak, Vatan Partisi Merkez Karar Kurulunun, Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçiminde “Oyların Recep Tayyip Erdoğan’a verilmesi” kararını aldığını belirtti…

AHMET AKIN,28 MAYIS SEÇİM STRATEJİLERİNİ ANLATTI

AHMET AKIN,28 MAYIS SEÇİM STRATEJİLERİNİ ANLATTI

Belgin Uygur; Daha Büyük Ve Daha Güçlü Türkiye İçin Gün Sayıyoruz

Balıkesir’deki sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve hemşehri dernekleriyle bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, “Daha büyük ve daha güçlü Türkiye istikametinde ülkemizi ve milletimizi Türkiye Yüzyılı hedefleriyle buluşturmak için gün sayıyoruz” dedi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’den 28 Mayıs çağrısı

“Erdoğan’ın güçlü liderliğine her zamankinden fazla ihtiyacımız var”

Gençler istedi, Başkan Yılmaz yaptı

Gençler istedi, Türkiye’nin En Genç Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yaptı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen Gençlik Festivali’nde 100 binden fazla gencin coşkusuna ortak olan Başkan Yılmaz, yaz aylarında şehrin farklı noktalarında birçok konser düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.

Öztaylan: “Kandille İş Tutan Chp’li Kılıçdaroğlu’ndan Milliyetçi Olmaz”

28. Dönem Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur çalışmaları kapsamında temaslarına Erdek ile devam etti. Erdek Ak Parti İlçe Teşkilatı ile MHP Balıkesir Milletvekili Adayı Abdullah Sarbay ve parti yöneticilerinin de katılım sağladığı ziyaretler Alevi Kültür Derneği ve Gümüşhaneliler Derneği ile başladı. Erdek’de misafir edilen depremzede aileleriyle de bir araya gelen Öztaylan, Ocaklar, Narlı ve Çakıl mahallelerinde de vatandaşlar ile buluşarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek istedi.

Yusuf Hocaoğlu: “28 Mayıs’ta Büyük Türkiye Zaferini Milletimizle Birlikte Mühürleyeceğiz”

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu Cumhur ittifakı ortakları; MHP Karesi İlçe başkanı Burak Boduroğlu, Yeniden Refah partisi Karesi İlçe başkanı Burak Kaan Zarifoğlu ve BBP Karesi İlçe Başkanı Lütfü Toraman ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapılacak çalışmaları masaya yatırdılar.

- Öztaylan: “Cumhurbaşkanımızla Türkiye Yeni Yüzyılda Şahlanacak”

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri çalışmaları kapsamında en yüksek oy alınan mahallelerden biri olan Doğruca Mahallesi ile başlayan 28.Dönem Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, seçimlerde gösterilen teveccüh için tüm hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.

Ak Parti Kurmayları Cemiyeti Ziyaret Etti

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, milletin içinden milletin talep ve beklentilerinden doğan bir dava hareketi olarak sivil toplumla birlikte Türkiye yüzyılını şekillendirmeyi hedeflediklerini söyledi. Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, beraberinde Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile birlikte  Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Gençler Emre Aydın Konseriyle Coştu

Edremit ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında resmi törenler ve gençlik yürüyüşü yapıldı.19 Mayıs akşamı Şehit Hamdibey Meydanı’na fener alayı düzenlendikten sonra program Emre Aydın konseri ile taçlandırıldı.

Toplam 2190 haber.