SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Kırsal Mahalle Sakinlerinden Duyarlı Davranış

Balıkesir'in Kırsal Mahalle sakinleri tarafından verilen 50 Küçükbaş Hayvan Afet Bölgesine gönderilecek.

Karesi Belediyesi Temizlik Ekibi Deprem Bölgesinde

Depremin yaralarını sarmak için seferber olan Karesi Belediyesi, arama kurtarma ekibinden sonra bölgedeki temizlik çalışmalarına destek veriyor. Karesi Belediyesi’nin bir temizlik kamyonu ve personelleri Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde çalışmalara başladı.

Susurluk’ta Kokoreççide Patlama: 18 Yaralı

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde bir kokoreççide meydana gelen patlamada 5’i ağır, 18 kişi yaralandı.

Başkan Arslan, Deprem Bölgesinde

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, beraberinde başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte deprem felaketinin yaşandığı illere gitti. Bölgede yürütülen çalışmalara destek olan Başkan Arslan, depremzedeleri ziyaret ederek acılarına ortak oldu.

BEST Deprem Bölgesini Aydınlatacak

Ülkemizi derinden sarsan, 10 ilimizi etkileyen depremler hepimizin yüreğini yaktı. Yaşadığımız acıyı tarif etmek zor. Yırcalı Holding ilk saatlerden itibaren kurtarma ve yardım faaliyetlerinin aktif bir parçası olarak harekete geçti ve kaynaklarını sahaya yönlendirdi. Ağırlığı 325 ton olan iki adet 100MVA trafo Hatay ve İskenderun trafo merkezine doğru yola çıkartıldı.

Göktuğ Şeremetli - Hatay’dan Geliyorum. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun!

Göktuğ Şeremetli - Hatay’dan Geliyorum. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun!

Altıeylül’den Deprem Bölgesine Yardım Seferberliği Sürüyor

Altıeylül Kaymakamlığı ve Altıeylül Belediyesi’nin depremzedeler için başlattığı yardım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Balıkesir’deki Bir Berber Salonundan Duyarlı Davranış

Balıkesir’de hizmet veren Ahmet Gürel Berber Salonu, depremzedeler için duyarlı bir davranış sergiledi.

Deprem Bölgesinde Yürütülen Çalışmalarda Son Durum / BAKOM

Deprem Bölgesinde Yürütülen Çalışmalarda Son Durum / BAKOM

Dursunbeyli Aykut Ailesi Toprağa Verildi

Gaziantep Islahiye’de Uzman Çavuş olarak görev yapan Dursunbeyli Sırrı Aykut, Hacer Aykut ve çocukları Göktuğ ile Alparslan Aykut’un cenazeleri Belediye tarafından Şahinbey İlçesinden alınarak gece saatlerinde Dursunbey’e getirildi.

Karesi Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi Umut Oluyor

Türkiye’nin Güney Doğusu’nu etkileyen şiddetli depremler sonrası AFAD koordinesinde Hatay’da çalışmalarını sürdüren Karesi Belediyesi arama kurtarma timi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

YAŞLARI KÜÇÜK YÜREKLERİ BÜYÜK: KİMİ HARÇLIĞINI KİMİ OYUNCAĞINI DEPREMZEDE ÇOCUKLARA YOLLADI

Ahmet Akın: ‘En Çok Enkaz Altındakilerle İlgili Çağrı Alıyoruz’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 10 ilde yaşanan deprem felaketinin ardından kurulan Afet Koordinasyon Merkezi bünyesindeki iletişim hattına gelen ihbarlarla ilgili açıklama yaptı. CHP’li Akın, şunları dile getirdi:

Edremit’ten Üç Günde 17 Tır Yardım Gönderildi

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizde meydana gelen deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için kolları sıvan Edremit Belediyesi vatandaşların dayanışması ile üç günde 17 tır dolusu yardım malzemesini, bölgeye gönderdi.

‘Ateş’ Yürek Isıtmak İçin Çalışıyor

Pazartesi gece saatlerinde Osmaniye’ye ulaşarak arama kurtarma çalışmalarına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yıldız Arama Kurtarma Birliği, iki vatandaşı enkaz altından kurtarırken Ateş adlı kurtarma köpeği ise nokta atışı yeteneği ile bölgede büyük rol aldı.

MHP Balıkesir İl Teşkilatı’ndan Deprem Bölgesine Yardım

MHP Balıkesir İl Teşkilatı, depremzede vatandaşlara gönderilmek üzere Karizma Düğün Salonu’nda yardım malzemeleri topladılar.

10Kolikler Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu

Balıkesirspor 10Kolikler taraftar grubu öncülüğünde Balıkesirspor 1966 Taraftarlar Derneği ve vatandaşların destekleriyle toplanan yardım malzemeleri deprem bölgesine gönderildi.

Göktuğ Şeremetli Bir Minibüs Erzakla Deprem Bölgesinde…

Karesi MHP Meclis Üyesi Göktuğ Şeremetli, dün akşam saatlerinde beraberinde Canip Karanalp ve Mehmet İçöz ile birlikte hazırladıkları bir minibüs erzakla birlikte deprem bölgesi Hatay'a hareket ettiler.

Burhaniye'den Hatay'a İş Makineleri Gönderildi

Deprem bölgelerine yönelik yardım faaliyetlerinde teyakkuzda olan Burhaniye Belediyesi, Hatay'a 2 adet iş makinesi gönderdi.

Toplam 2190 haber.