SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Balıkesir, Depremin Yaralarını Sarmak İçin Yola Çıktı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde hissedilen depremin yaralarını sarmak için Köpekli Yıldız Arama Kurtarma Birliği bölgeye sevk edildi. Osmaniye İlinde koordinasyonu sağlamak için Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz bölgeye hareket ediyor.

BALOSB'nin Heyecan Verici Gelişmeleri Bakan Varank’a Aktarıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kuvâ-yi Milliye şehri Balıkesir'de Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

Kiracı ve Ev Sahipleri Dikkat! Yargıtay’dan Örnek Karar

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, milyonlarca kiracıyı yakından ilgilendiren bir karara imza attı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan Balıkesir Üniversitesi Teknokent’e Ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Balıkesir’deki programı kapsamında Balıkesir Üniversitesi Teknokent’i ziyaret etti.

Edremit’te Tütün Kaçakçılığına Yönelik Operasyon

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Edremit KOM Büro Amirliği görevlilerince Tütün ve Tütün mamulü kaçakçılığının önlenmesine yönelik Edremit ilçesinde yürütülen çalışmalar neticesinde hareke geçildi.

Balıkesir’in İlk ve Tek Bilim Ve Teknoloji Merkezi Açıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Balıkesir’e geldi. 

Büyükşehir’den, Barış Manço’ya Saygı Konseri

7’den 70’e her yaştan insanın sevgisini kazanarak gönlünde taht kuran Barış Manço, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bandırma’da gerçekleştirilen konserde anıldı. “Vefatının 24. Yılında Barış Manço’ya Saygı” adıyla düzenlenen konsere, Bandırmalılar büyük ilgi gösterdi.

Gönen’de Tütün Kaçakçılığı Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Gönen İlçesinde tütün mamulleri imal ve ticareti yaptığı tespit edilen (6) şüphelinin işyerleri ve ikamet adreslerinde arama yapıldı.

Jandarma Cep Telefonu İçin Özel Denetim Yaptı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca; seyir halinde cep telefonu kullanımı sonucu oluşabilecek kazaların azaltılması ve “Algılanan Yakalanma Riski Duygusunun Arttırılması” maksadıyla bir uygulama yapıldı.

Vali Şıldak Restorasyon Çalışmalarını İnceledi

Vali Hasan Şıldak Ayvalık'ın tarihini yaşatacak restorasyon çalışmalarında incelemede bulundu.

Karesi’nin Kar Timleri Teyakkuzda

Karesi Belediyesi'nin karla mücadele eylem planı hazır. Kar yağışı, don ve buzlanma olasılığına karşı her türlü tedbiri alan belediye; 200’e yakın personel ve 18 araçla, 24 saat boyunca esaslı hizmet verecek.

Bandırma’da DEAŞ Operasyonu: 2 Gözaltı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri terör örgütüne finansman sağladıkları yönünde haklarında bilgiler elde edilen 2 şüpheliye yönelik olarak eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Şıldak'tan Müdür Özalp'e Ziyaret

Vali Hasan Şıldak yakın zaman önce görevine başlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp'i ziyaret etti.

Başkan Özer Güven Tazeledi

MÜSİAD Balıkesir Şube Başkanı Erdem Özer güven tazeledi.

Okul Servislerine Sıkı Denetim

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sömestr tatili dönüşünde il genelindeki tüm okul servislerinin teknik donanımlarının tam olması için denetimlerini sıkılaştırdı.

"İlk Evim İlk İş Yerim" Projesinin Kuraları Çekildi

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Balıkesir'de yapılacak 3 bin 975 konut için kura çekimleri başladı.

Balıkesirsporlu Genç Kaleci Yoğun Bakımda

Balıkesirspor U15 Takımında forma giyen kaleci Eren Mert Yıldızlı, dün oynanan İnegölspor karşılaşmasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında başına aldığı darbe sonucu acil ameliyata alındı.

Hasan Fehmi Yörük İyi Parti İl Başkanı Seçildi

İYİ Parti Balıkesir İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nın 3’ncü Olağan Genel Kurulu bugün Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. İl Başkanlığı'na Hasan Fehmi Yörük seçildi.

Balıkesir Ülkü Ocakları'ndan Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu'ya Ziyaret

Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan ve yönetimi Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ataması gerçekleştirilen Prof. Dr. Yücel Oğurlu'yu ziyaret etti.

Toplam 2171 haber.