SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Balıkesir’in Meydanı Yeni Bölüm

BALIKESİR’İN MEYDANI YENİ BÖLÜM 27 OCAK 2023

İda Madra Ulusal Jeopark İlan Edildi

İda Madra Jeoparkı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin başvurusu üzerine UNESCO Türkiye Milli Komisyonu tarafından “Ulusal Jeopark” olarak kabul ve ilan edildi. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İda Madra Jeoparkı’nın şehrin kalkınmasında kilit bir rol oynayacağını söyledi.

Edremit’te Mübadelenin 100. Yılı Paneli

Edremit Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi’nde düzenlenen “Mübadelenin 100. Yılında Kültür, Kimlik ve Ekonomik Bakış Açısı” paneline ilgi yoğun oldu.

Vali Hasan Şıldak Balıkesir Haber TV’yi Ziyaret Etti

Vali Hasan Şıldak yayın kuruluşumuz Balıkesir Haber TV’ye bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Son İki Yılda Susurluk’a 1,5 Milyar Liralık Yatırım Yaptı

AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Cumhur İttifakı ortağı MHP Susurluk İlçe Başkanı Ali Gürsoy ile birlikte 2022- 2023’te Susurluk’a yapılan yatırımlar hakkında bilgi vermek ve istişarede bulunmak için basın ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda AK Parti’nin son iki yılda Susurluk’ta biten ve devam eden yatırımları ele alındı. AK Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan, AK Parti’nin son iki yılda 1,5 milyar liralık yatırımı Susurluk’a kazandırdığını söyledi.

22 Aranan Şahıs Yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü İlde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir’de Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde harekete geçildi.

Vali Şıldak’tan Altıeylül’e Ziyaret

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirilen Balıkesir’de yürütülmekte olan kamu yatırım çalışmalarının genel değerlendirmesinin yapıldığı ve devam eden projelerin son durumlarının görüşüldüğü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Altıeylül Belediyesi ev sahipliği yaptı. Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, muhtarlar ve il müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezinde düzenlendi.

İsmail Akçay’a Büyük Onur

Balıkesirli maratoncumuz Olimpiyat dördüncüsü İsmail Akçay, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Onur üyesi olarak seçildi.

CHP İl Başkanı Köybaşı: “İkametgah Konusu Hassas Noktamız Olmalı!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, yerel gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Köybaşı Balıkesirliler'e"ikametgah" uyarısında bulundu.

Canbey :“Avrupa İslamofobi’ye karşı önlem almalı”

AK Parti Balıkesir Milletvekili, TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Dr. Mustafa Canbey, TBMM tarafından görevlendirildiği program çerçevesinde İrlanda’nın başkenti Dublin’e gitti.

3 İlçede Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde harekete geçildi.

Başkan Yücel Yılmaz'dan, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu'ya İade-i Ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz beraberindeki heyetle, Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Yücel Oğurlu’ya iade-i ziyarette bulundu.

Gündem Özel - Üç Aylar Başladı

Gündem Özel - Üç Aylar Başladı

Dursunbey’de Tütün Kaçakçılarına Operasyon

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde harekete geçildi.

BANÜ Genç Ofis Çok Yakında Gençlerin Hizmetinde

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri Kompleksi içerisinde yapımı tamamlanan BANÜ Genç Ofis, kulüp ve akademi çalışmaları, gönüllülük faaliyetleri ile üniversiteli gençlerin çok yakında hizmetinde olacak

Stadyum Caddesinde Cumartesi Trafiği ve Nedenleri

Cumartesi günleri şehrimizin en yoğun olduğu yerlerden birisi Kurtdereli Spor Salonundan itibaren Stadyum Kavşağına kadar olan caddedir. Trafik konusunda yazılar yazan ve yıllardır bu konuda programlar yapan Genel Yayın Yönetmenimiz Ramazan Karaca bu görüntüler eşliğinde yaşanan sıkıntıları anlattı…

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

ABD VE İSRAİL; FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN ÖLÜM, KUDÜS İÇİN YIKIM GAYRETİ İÇİNDE…

Gençlik ve Spora Yönelik Çalışmalar Ele Alındı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen ve planlanan çalışmalar ile yatırımlar Vali Hasan Şıldak başkanlığında yapılan toplantı ile değerlendirildi.

Toplam 2190 haber.