SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Gönenli Kübra’nın Hayalleri Bir Bir Yerine Getiriliyor 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Eyüp Sultan’da gezmeyi, yürümeyi, fizik tedavi görmeyi ve gelinlik giymeyi hayal eden 23 yaşındaki Gönenli Kübra Kasap’ın hayallerini bir bir yerine getiriyor.

İvrindi Altyapı Çalışmalarında Sona Doğru

Büyükşehir Belediyesi - BASKİ işbirliği, İller Bankası desteği ile yürütülen çalışmalar son hızı ile sürüyor. İvrindi merkezinin en önemli sorununa neşter vuracak, 70 yıllık çözüm bekleyen projesini çözüme kavuşturacak çalışmalarda sona geliniyor.

Edremit Belediyesi Sokak Hayvanlarının Yanında

Edremit Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Veterinerlik Birimi ekipleri düzenli olarak çalışmalara devam ediyor.

10 Numara Dernek, 10 Numaralı Çadırda!

Gönüllülüğün yeniden bir başlangıç yapmasına yardımcı olmak için, Moers belediyesinin Yeni-Meerbeck bölge ofisi, tarafından düzenlenen “GÖNÜLLER FESTİVALİ” (Ehrenamts Festival)‘ine Almanya Balıkesirliler Derneği de katıldı.

Su Savaşıyla Bir Yılın Stresini Attılar

Balıkesir Burhan Erdayı İlkokulu’nda yüzlerce öğrenci ellerinde su tabancası, şişe ve kovayla su savaşı yaparak bir eğitim öğretim yılını daha bitirmenin sevincini yaşadı.

Güvenli ve Konforlu Tatilin Merkezi Balıkesir Sahilleri

Maviyle yeşilin kucaklaştığı Ege ve Marmara Denizlerine kıyısı olan Balıkesir sahilleri, Büyükşehir Belediyesi eliyle güzelleşiyor. Büyükşehir Belediyesi’nin; sahil yolları ve plajlarda gerçekleştirdiği çalışmalarla Balıkesir sahilleri, güvenli ve konforlu tatilin merkezi olarak gözdeliğini koruyor.

7’den 70’e Bütün Balıkesirliler Yaz Şenliği’nde Buluştu

Balıkesir Valiliği koordinesinde ve paydaş kurumların katkılarıyla düzenlenen Balıkesir Sosyal ve Kültürel Bütünleşme Projesi Atatürk Parkı’nda gerçekleştirildi.

Türkiye Şampiyonu BAÜN E-Spor Takımından, Rektör Prof. Dr. İlter Kuş’a Ziyaret

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu, Türkiye E-Spor Federasyonu ve Üniversite E-Spor Birliği tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen, Üniversiteler E-Spor Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) E-Spor Takımı, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’u makamında ziyaret etti.

Minikler İda Madra Jeoparkı’nı Öğreniyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle minikler, İda Madra Jeoparkı’nı tanıyor. Jeopark Koordinatörü Prof. Dr. Recep Efe ve Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Soykan, Havran’ın Fazlıca Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine, jeopark hakkında yerinde bilgi verdi.

Karesi’de Tarla Yolları Açılıyor

Karesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde bulunan tarla yollarını açıyor. Çiftçilerin üretim alanlarına rahatça ulaşabilmeleri için başlatılan çalışmalar Haziran ayı boyunca devam edecek.

Sarımsaklı Terminali Milyonları Ağırlayabilecek

Büyükşehir Belediyesi, “Balıkesir Geleceğe Taşınıyor” projesi kapsamında modern bir yüze kavuşturduğu otobüs terminallerine Ayvalık Sarımsaklı’yı da ekledi. Terminal, milyonlarca yerli ve yabancı turisti; güvenli, modern, konforlu ve teknolojik donanımlarıyla karşılamaya hazır.

Sındırgı’da Şefkat Evi 1000 Kişiye Mutluluk Dağıtacak

Gönüllülük faaliyetinde hız vererek toplumsal birlikteliği ve dayanıklılığı arttırmayı hedefleyen Balıkesir’in Sındırgı ilçesi, Türk Kızılay temsilciliğin ve Sındırgı Belediyesinin destekleriyle Kocahan Çarşıda Şefkat Evi’nin açılışı yapıldı.

Yaşlılara Protokol ve Çocuklardan Moral

Balıkesir Valiliği Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde düzenlenen Moral gecesinde İl Protokolü ve çocuklar yaşlılarla birlikte oldular.

Sokak Oyunları Altıeylül’de Tekrar Hayat Buldu

Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen “Çık Dışarıya Oynayalım” isimli çocuk oyunlarında finalde dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Çocuklara Özel Yaz Şenliği

Edremit Belediyesi çocuklara özel yaz şenliği düzenliyor. Öncelikle kırsal mahallelerde yapılan şenlikler çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor.

Minikler Hünerlerini Sergiledi

Balıkesir’de Bahçelievler Mahallesi’nde hizmet veren Mini Kulüp Anaokulu yılsonu etkinliği düzenledi.

Vali Şıldak’tan Çobanlara Sürpriz

Vali Hasan Şıldak, Karesi İlçesi Kavaklı Mahallesi mera alanlarında sürülerini otlatan çobanlara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yaralı Karaca Sağlığına Kavuştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ayağı kırık olan yavru karacayı başarılı bir operasyonun ardından yeninden sağlığına kavuşturdu. Ovaköy Sokak Hayvanları Bakımevi’nde bir ay gözetim altında kalacak olan karaca, tedavisinin ardından Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezine gönderilecek.

İvrindi Bahar Şenliğine ilgi büyük oldu

İvrindi Belediyesi ile İvrindi Kaymakamlığı İlçe Tarım Müdürlüğü koordinesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile gerçekleştirilen İvrindi Bahar Şenliği etkinliğine ilgi yoğundu.

Toplam 515 haber.