SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Ankara’da Her Kesimi birleştiren iftar

Ankara’da Balıkesirlilerin sesi, birleşme noktası Ankara Balıkesir Derneği’nin 2 yıl aradan sonra ilk iftar yemeği oldu. İftar geçmişte de olduğu gibi yine muhteşem bir katılımla gerçekleşti. 

BALDEF ve Balıkesirliler Birliği İftarda Buluştu

Balıkesirliler Dernekleri Federasyonu ve Balıkesirliler Birliği Balıkesir Altıeylül Öğretmen evinde hazırladığı iftar programına dernek başkanları, siyasiler ve Protokol da katıldı. 

6. Edremit Çocuk Meclisi Toplandı

Edremit Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle oluşturulan “Küçük Bireyler, Büyük Fikirler” temalı 6. Edremit Çocuk Meclisi toplandı.

Balıkesir’de 23 Nisan Coşkusu

Balıkesir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

MHP İl Başkanlığı'nın İftarında Sokaklar Yetmedi

MHP Balıkesir İl Başkanlığı Hisariçi mahallesinde açık alanda ve sokaklarda verilen iftar büyük ilgi gördü. Sokaklar iftara gelenler tarafından doldu taştı.

BEST Çocukların Hayallerini Gerçekleştirdi

Nesillerdir eğitim gönüllüsü olan Yırcalı ailesinin Manisa Akhisar’da yaptırdıkları “Yırcalı Anaokulu’nda çocuklardan hayallerini çizmeleri istendi.

Başkan Yılmaz, Erdekliler ile Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz gittiği Erdek İlçesi’nde vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılandı.

Balıkesir Ülkü Ocakları'ndan Sokak İftarı

Balıkesir Ülkü Ocakları tarafından il ocak binası önünde düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde çok sayıda vatandaş hep birlikte oruç açmaya devam ediyor.

Edremit’te Doğalgazdan Bozulan Yollar Düzenleniyor

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kent genelinde altyapı ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Kent merkezinde doğalgaz çalışmaları nedeniyle cadde ve sokaklar hızla yenileniyor.

İnancımızdan Yansımalar - Teşekkür Etmek İnsanlıktandır

Teşekkür Etmek İnsanlıktandır

Edremit’te 23 Nisan Coşkusu Yaşanacak

Ulusal Egemenliğimizin teminatı TBMM’nin kuruluş yıl dönümü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Edremit ilçesinde pandemi nedeniyle verilen zorunlu aranın ardıldan düzenlenecek etkinliklerle coşkuyla kutlanacak.

Bandırma’da Ağaçta Mahsur Kalan Kedi Kurtarıldı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde ağaçta mahsur kalan kedi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Ak Parti Balıkesir, Ramazan Programı Manyas ile Devam Etti

Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı,“30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe programının on yedinci gününde Manyas’taydı…

Gönülleri Birleştiren İftar

Vali Hasan Șıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte iftar sofralarının başrolünde sevgi olan Ramazan Ayının her gününde Balıkesirlileri adeta bağrına basıyor. İnsan odaklı projelerle toplumun birçok kesimine dokunan Vali Şıldak engelli bireylerle iftar programında bir araya geldi.

BBB, Yanan Evlerini Yeniden İnşa Etti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hem evi hem de yüreği yanan Şahin ailesinin yeni evlerinde iftar sofrasına konuk oldu.

Öz Taşıma İş Sendikası Balıkesir’de İftar Verdi

HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay’ın da katılımıyla Balıkesir’de geniş katılımlı bir iftar verdi.

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

Eğer Bir Gün Ben Ölmez De Yaşlı Bir Huysuz İhtiyar Olursam

Ak Parti Balıkesir, Ramazan Programında Burhaniyeliler İle Buluştu

Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı,“30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe programının on beşinci gününde Burhaniye’deydi…

Bağımsız Denetçiler İftarda Bir Araya Geldi

Balıkesir Bağımsız Denetçiler Derneği her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftarı bu yıl yine gerçekleştirdiler. 

Toplam 515 haber.