SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Başkan Yılmaz, BAÜN’de Gençlerle Buluştu

Balıkesir Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yeni bir müjde vererek Çamlık’ta Birleşmiş Milletler ile birlikte “Dünya Çevre Durum Merkezi” açacaklarını söyledi.

İşte Belediye Başkanı; İşte Cumhuriyet Gençliği

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali, gençlere yönelik dört merkezin açılışı ve 100 binden fazla gencin bir araya geldiği 5 konser ile sona erdi. Her yıl konserlerin devam edeceğini müjdeleyen Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Her zaman böyle coşkulu ve Cumhuriyet’e yakışan gençler olun” dedi.

Sındırgı’da Mayıs Ayı Etkinliklerle Dolu Dolu Geçecek

  Balıkesir’in doğal güzellikleri, termal kaynakları ile parlayan ilçesi doğal şehir Sındırgı birçok farklı alanda gerçekleştirdiği etkinlikler ile göz dolduruyor. Doğal güzellikleri ile birçok farklı alanda, spor, sanat, kültür aktivitelerine ev sahipliği yapan Sındırgı’da birçok alanda ilkler gerçekleştiriliyor.

BALDEF 1. Çalıştayı Edremit’te Yapıldı

Balıkesirliler Dernekleri Federasyonu (Baldef) 2022 yılı 1. Çalıştayı 14-15 Mayıs 2022 tarihlerinde Edremit’te yapıldı.

Engel Tanımadılar Asker Oldular

Engelli Gençler Askerlik Heyecanı Yaşadı  Balıkesir Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda bir günlük temsili askerlik yapan engelli gençlere terhis belgelerinin verildiği bir tören yapıldı. 

Yağcılar’da Köy Hayrı Büyük İlgi Gördü

İki yılın ardından köy hayırları çok hızlı başladı. Her Pazar birçok köyde hayır yapılıyor. Dün yapılan köy hayırlarından birisi de Yağcılar Mahallesi’nde oldu ve büyük ilgi gördü.

Altıeylül’de Sevgiye Engel Yok

Altıeylül Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Konakpınar Mahallesi’nde güzel bir doğa etkinliği gerçekleştirdi.

Güvenlik Personeline “Göz Yaşartıcı Sprey Kullanımı” Eğitimi

Edremit Belediyesi’nde görev yapan özel güvenlik personeline “Göz Yaşartıcı Sprey Kullanımı” eğitimi verildi. 

Vali Şıldak Öğrencilerle Piknikte Buluştu

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesiyle Balıkesir'de eğitimi birinci gündem maddesi yapan Şıldak, İl genelindeki öğrencilerle çeşitli programlarda bir araya gelmeye devam ediyor.

Trafikte Yılın "En İyileri" Ödüllendirildi...

Trafik ve İlk Yardım Haftası Edremit ilçesinde düzenlenen törenlerle kutlandı. Yılın sürücüsü, yılın polis, jandarma ve zabıta trafik görevlilerine ödülleri verildi. Yılın zabıta trafik görevlisi seçilen Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Burak Serdaroğlu’na ödülü Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tarafından verildi.

Edremit'te Anneler Günü Konserle Kutlandı

Anneler Günü dolayısıyla Edremit Belediyesi ve Zeytinli Kültür ve Sanat Derneği işbirliğinde Anneler Günü konseri düzenlendi.

Bisiklet Ve Tablet Hayalleri Gerçekleşti

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 3 kardeşin bisiklet ve tablet hayallerini gerçekleştirerek yine yüzleri güldürdü. Bisikletlerine kavuşan kardeşler mutluluğa pedal çevirdi.

Güre'de Bahar Şenlikle Karşılandı

Vali Hasan Şıldak, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde düzenlenen Kazdağları-Güre Bahar Şenliklerine katıldı.

Vali Şıldak'tan Şehit Annelerine Anneler Günü Ziyareti

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerine ziyarette bulundu.

Annelere Kırmızı Güller Dağıtıldı

Önceki gün başlayan ve bugün de devam eden Bigadiç 6.Geleneksel Et ve Süt Festivali‘nde anneler unutulmadı…

Başkan Orkan Anneler Günü’nü Kutladı

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Orkan, “Hiçbir hediye anne sevgisinin üzerinde değildir” dedi.

Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik

Vali Hasan Şıldak Edremit ilçesinde  gerçekleştirilen "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik” etkinliğinde sürücü ve yolculara uyarılarda bulundu. Vali Şıldak Edremit Şehit Hamdibey Meydanında düzenlenen etkinlikte yaya geçidini kullanan vatandaşlara broşür dağıttı.

Vali Şıldak'tan Şehit Ailelerine Ziyaret

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte ilk olarak DSİ 25. Bölge Müdürlüğünde görevli iken, Suriye'nin Rasulayn İlçesinde şehit olan operatör Cihan Gökkaya'nın ailesini ziyaret etti, bayramlarını kutladı.

Balıkesirliler Bayramlaştı

Ramazan Bayramı dolayısıyla tarihi Zağnos Paşa Camii doldu taştı. Vatandaşların da yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma, bayram namazı sonrasında Vali Hasan Şıldak ve protokolün de katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplam 515 haber.