SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Bayrakçı 2. Tur Anket Sonuçlarını Altıeylül’de Açıkladı

3. Altıeylül Kitap Fuarı geçtiğimiz gün kapılarını açtı. İlk gün Güvenlik Politikaları Uzmanı ve Yazar Mete Yarar kitap fuarında okurlarıyla bulup kitaplarını imzaladı. Akşam saat 21:00’de de SONAR Araştırma Şirketi Kurucusu Hakan Bayrakçı ve Mete Yarar sevenleri ile Avlu ve Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.

Başkan Yılmaz’dan özel gereksinimli bireylere müjde

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül ilçesine özel gereksinimli bireylerin ailelerinin bir işi olduğunda çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri Engelsiz Yaşam Merkezi kurdu. Açılışta konuşan Başkan Yücel Yılmaz, bunun bir başlangıç olduğunu söyleyerek Ahmet Edip Uğur Gençlik Kültür ve Aktivite Merkezi’ne (Çamlık), tam donanımlı bir Engelsiz Yaşam Merkezi kuracaklarının müjdesini verdi.

Gelecek Partisi Eski İl Başkanı Ak Partiye Geçti

Balıkesir Gelecek Partisi Kurucu İlçe Başkanlığı yapan ve İl Başkanlığı görevini yürüten Ali Ünal geçtiğimiz günlerde Genel Merkezin izlediği siyasetten duyduğu rahatsızlık nedeniyle partisinden istifa etmişti. AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle, AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın taktığı rozetle AK Parti saflarına geçti.

3. ALTIEYLÜL KİTAP FUARI AÇILDI

Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen 3’üncü Altıeylül Kitap Fuarı, il protokolünün de katılımlarıyla 75’inci Yıl Parkı’nda düzenlenen açılış töreniyle başladı. Bu yıl 3’üncü düzenlenen Altıeylül Kitap Fuar’ı 75’inci Yıl Parkı’nda düzenlenen açılış töreniyle başlayarak kitapseverler ile buluştu ve 26 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında da hafta içi saat 09.00 ile 20.00’de, hafta sonu da saat 10:00 ile 20:00’de Altıeylüllülerin ve Balıkesirlilerin hizmetinde olacak. 26 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arası kitapseverleri ağırlayacak olan 3’üncü Altıeylül Kitap Fuarı bir birinden değerli yazarların, seçkin yayın evlerinin ve on binlerce kitabın yer alacağı 75’inci Yıl Parkı’nda yedisinden yetmişine herkese hitap ederek 10 gün boyunca vatandaşlara hizmet verecek.

Savaştepe’nin çöpü enerjiye dönüşecek

Çöpleri düzenli depolayarak doğaya verdiği zararın önüne geçmek amacıyla Katı Atık Aktarma İstasyonu kurulumlarını sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Savaştepe ilçesine kazandırdığı istasyon sayesinde yılda 600 ton evsel atığı yönetmeliğe uygun olarak bertaraf edip, elektrik enerjisine dönüştürecek

Genç Vekil Erdoğan’ın İzinde

14 Mayıs’ta milletvekili seçilen ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek için gece gündüz çalışan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, “Bu şehrin evladıyız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde tutkumuzla çalışırız, taahhüdümüzle hizmet ederiz” dedi.

Başkan Deveciler: “Gençlerimiz Geleceğimizdir”

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 2022-2023 eğitim-öğretim tamamlanmasıyla, mezuniyet töreninde Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) öğrencileri ile buluştu.

Canbey, Edremit’te medya mensuplarına 28 Mayıs seçimini değerlendirdi

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit’te medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında bilgi verdi.

Serkan Sarı, Kepsut’ta Pazar Esnafını Gezdi

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Kepsut İlçesindeki Perşembe Pazarı'nda Saha Çalışmalarını sürdürdü.

Büyükşehir’den Yeni Asfalt Üretim Tesisi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehirde sıcak asfalt serimini daha hızlı ve kesintisiz hale getirmek için Havran Küçükşapçı Köyü mevkiine kurduğu üçüncü asfalt plent tesisinde üretime başladı. İlk üretim düğmesine basan Başkan Yılmaz, dördüncü tesisi de Erdek’in Edincik Mahallesi’ne kurduklarını müjdeledi.

Esnaf Camiası Büyükşehir’in Yemeğinde Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, esnaf oda başkan ve yöneticilerine yönelik yemekli toplantı organizasyonu düzenledi. Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği(BESOB) öncülüğünde organize edilen toplantıya oda başkan ve yöneticileri yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Cengiz:"Gecemiz Gündüzümüz İvrindi"

Seçildiği günden bu yana her kesimin yanında olma gayretini ön planda tutarak sahada olan İvrindi’nin sevilen Belediye Başkanı Yusuf Cengiz gecesini gündüzünü hemşehrileri ile geçirerek takdir topluyor. Düğünler’den sünnet cemiyetlerine, hayır geleneklerinden, cenazelere İvrindi’lilerin yanında olmaya gayret etmesi ve saha enerjisi ile dikkatleri üzerine çeken Başkan Cengiz vatandaşların da gözdesi durumda.

Dere yatakları temizleniyor

Edremit Belediyesi tarafından, Akçay Mahallesi Pina Deresi’nde temizlik çalışmaları başladı. Edremit Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akçay Mahallesi’nde ki Pina Deresi temizleniyor. İş makinelerinin yardımı ile kapsamlı bir çalışma başlatılırken Pina Deresi ile birlikte bağlantılı kanallarda da sazlıklar temizlenerek ortaya çıkan moloz ve atıklarda ortadan kaldırılıyor. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, kent genelinde ki çalışmalara yaz sezonu öncesinde hız verdiklerini belirterek, “Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir kent için çalışıyoruz. Büyüyen ve gelişen Edremit’imizde turistik mahallemizden en uzakta ki kırsal mahallerimize kadar dört bir koldan çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Hasan Avcı çarşamba pazarı esnafını ziyaret etti

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI çarşamba pazarı esnafını ziyaret etti Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI:”Bugün Çarşamba Pazarı esnafımızın Halil İbrahim Sofrasına misafir olduk. Bu sofralar gönül sofrası, vefa sofrası. Sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar, yaz-kış demeden, yağmur-çamur demeden, alın teriyle, emeğiyle rızkını kazanan esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar, hemşerilerimize de iyi alışverişler diliyoruz.”

Balıkesir'de Kadınlar Kooperatiflerle Güç Kazanıyor

Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından uygulanan Kırsal Ekonominin Geliştirilmesi Mali Destek Programında başarılı olan kadın kooperatiflerinin proje sözleşmeleri düzenlenen törenle imzalandı.

Yurt Dışındaki Türkler Sandıklara Akın Etti…

Yüksek Seçim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre seçime katılımın tam olması halinde yurt dışında 3 milyon 286 bin 786 kişi oy kullanabilecek.Yurt dışında yaşayan seçmenler, başta İstanbul Havalimanı olmak üzere gümrük kapılarında 28 Mayıs Pazar günü saat 17.00'ye kadar oy kullanabilecek. Yurt dışı temsilciliklerde ise oy verme işlemi, 24 Mayıs Çarşamba günü tamamlanacak.

Vekil Sarı: Kimle Yürüyeceksiniz Karar Sizin!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, 2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için değerlendirmede bulundu. Vekil Sarı:" Artık elimizde bir vatan var bir de vatanını satanlar." dedi.

BAŞKAN GÜRCAN,HEMŞERİ DERNEKLERİNDEN DESTEK İSTEDİ...

MHP Balıkesir İl Başkanı Cevdet Gürcan parti merkezinde Balıkesir’de bulunan Hemşehri Dernekleriyle düzenledi.

14 Mayıs İçin Teşekkür Etti 28 Mayıs İçin Destek İstedi

Sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye devam eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’na ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verilen destek için teşekkür etti, “28 Mayıs’ta da desteklerinizle başarılı bir sonuç alacağımıza inanıyoruz” dedi.

Toplam 2190 haber.