SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Büyükşehir Ramazan Programı Havran’da Yapıldı

Havran’da yüzlerce ihtiyaç sahibine ramazan kolisi desteğinde bulunan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 3 engelli vatandaşın da akülü tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı.

Büyükşehir ‘Deneyim Ve Çocuk Atölyesi’ni Faaliyete Aldı

Çocukların psiko-sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Çamlık’ta ‘Deneyim ve Çocuk Atölyesi’ni faaliyete alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilk etkinliğini gerçekleştirdi. 5 gün boyunca kendileri için özel olarak hazırlanan atölyelerde kaliteli zaman geçirecek çocuklar, eğlenirken öğrenecek.

Vali Şıldak Huzurevi Sakinleriyle İftarda Buluştu

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Balıkesir Huzurevinde kalan büyüklerin iftar sofralarına konuk oldu.

MHP Karesi İlçe Başkanlığı İftar Hayrı Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi Karesi İlçe Başkanlığı Toygar Mahallesi’nde iftar yemeği düzenledi.

Büyükşehir’den Miniklere Ara Tatil Hediyesi

Ara tatile giren miniklerin; tatillerinde gönlünce eğlenebilmesi ve içinde bulunduğumuz Ramazan ayı geleneklerini doyasıya yaşamaları amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, tatil boyunca sürecek Çocuk Etkinlikleri Haftası programı düzenliyor.

Otizmli bireyler ve aileleri iftarına Vali Şıldak da katıldı

Vali Hasan Şıldak Ramazan ayında Balıkesirlileri iftar sofralarında yalnız bırakmıyor. Her gün farklı kesimden vatandaşla iftar programında buluşan Vali Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte otizmli bireyler ve aileleriyle bir Ramazan akşamında bir araya geldi.

Büyükşehir, Binlerce Koliyi İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, her gün akülü tekerlekli sandalye ve yüzlerce Ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar ulaştırıyor, her ilçede yaklaşık 3000 kişilik iftar programları, Hacivat-Karagöz gölge oyunu ve tasavvuf dinletisi gibi etkinlikler düzenleyerek vatandaşların Ramazan’ı en güzel şekilde yaşamalarını sağlıyor.

Vali Şıldak Öğrencilerin İftar Sofrasına Misafir Oldu

Vali Hasan Şıldak beraberinde Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile birlikte İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi Pansiyonunda kalan öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Altıeylül’de Evde İftar Hizmeti

Altıeylül Belediyesi her yıl gerçekleştirdiği evde iftar hizmetine bu Ramazan da kaldı yerden devam ediyor.

MHP Ramazan Gecelerini Dolu Dolu Yaşıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir teşkilatı Ramazan gecelerini dolu dolu yaşamaya devam ediyor. Bir akşamda birden fazla etkinlikte bulunan MHP Balıkesir teşkilatı, iftarlarda ve teravih sonraları vatandaşlarla birlikte olarak sohbetler yapıyor.

Kepsut’ta Ramazan Bereketi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kepsut’ta düzenlenen Ramazan Programı’na katıldı.

Halalcalı Hafız Remzi Okur’dan Kur’an-I Kerim Tilaveti

Halalcalı Hafız Remzi Okur’dan Kur’an-I Kerim Tilaveti

Başkan Orkan 2. Sakarya Mahallesi’nde

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, vatandaşlarla istişare anlayışı çerçevesinde her fırsatta esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya geliyor. Başkan Orkan bu kapsamda 2. Sakarya Mahallesi sakinleriyle buluşarak hem Ramazanlarını tebrik etti hem de sohbet etti.

Vali Şıldak Kuran Kursunda Öğrencilerle İftar Yaptı

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Esma Hatun Yatılı Kız Kuran Kursu’ndaki öğrencilerle iftarda bir araya geldi.

Dikkat Direksiyonda Çocuk Var

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara trafik kurallarını erken yaşta benimsetmek ve daha bilinçli bir toplum oluşturmak amacıyla inşa ettiği Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda çocuklar direksiyon başına geçti.

Savaştepe’de Dolu Dolu Ramazan Programı

Ramazan'ın maneviyatını ve bereketini paylaşmak, paylaştıkça çoğaltmak için başlattığı ilçe Ramazan programına Savaştepe’den başlayan Başkan Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile birlikte katıldı.

Vali Şıldak Şehit Aileleri ile İftarda Buluştu

Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın ev sahipliğinde şehit ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

Milletvekili Uygur’dan Sındırgı'da Ev Ziyareti, Bigadiç KYK’da Gençlerle Buluşma

AK Parti MKYK Üyesi Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur iftar öncesi Sındırgı’da çat kapı ev ziyaretleri yaptı İftar sonrası GSB Bigadiç KYK Yurdunda gençlerle bir araya geldi.

2.Sakarya’da Mahalleli Her Gün İftar Veriyor

Ramazan ayının gelmesiyle iftar organizasyonları da başladı. 2. Sakarya’da Mahalleli kendi imkânlarıyla Pazartesi Pazarı’nda her gün 5 yüz kişiye iftar veriyor.

Toplam 515 haber.