SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

İvrindili Esnaf Ahmet Akın’a dertlerini anlattı

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN İVRİNDİLİ ESNAFIN DERDİNİ DİNLEDİ…

AFAD Gönüllü Ordusunun Neferlerine Kimlik Kartları ve Belgeleri Verildi

2021 Balıkesir Afet Eğitim Yılı Projesi kapsamında, yıl boyu devam eden eğitimlere katılan gönüllülerden 57’sine “Destek AFAD Gönüllüsü Kimlik Kartı ve İlkyardımcı Kimlik Kartı ile Belgeleri” verildi.

Büyükşehir, Ramazan’a Hazır

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; 1300 araç, 3 bin 900 personelle Ramazan Ayı boyunca 20 ilçede vatandaşların yanında olacak.

Karesi Belediyesi, Ramazan 'da 24 bin öğün iftar yemeği dağıtacak

Karesi Belediyesi Ramazan ayında yaşlı, engelli, kimsesi olmayan ihtiyaç sahibi vatandaşların evine özenle hazırlanan sıcak yemekleri iftar saatine kadar ulaştıracak. Belediye Başkanı Dinçer Orkan günde 800, ay boyunca ise toplam 24 bin öğünün 300 haneye dağıtılacağını söyledi.

Altıeylül’de Final Heyecanı

Altıeylül Belediyesi Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi’nde organize edilen Altıeylül İlçesi Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Finali’nde şampiyon belli oldu.

Almanya BAL- DER’de Kemal Kanıkurumaz güven tazeledi

Almanya Balıkesirliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin ( BAL- DER ) 9. Olağan genel kurulu Duisburg kentinde bulunan Akkurt Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Tek aday olarak giren mevcut Başkan Kemal Kanıkurumaz, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

Başçeşme Mezarlığı’nda Yılların Altyapı ve Üst Yapı Sorunları Çözüldü

Yıllardır yaşanan sorunların geçici çözümlerle giderildiği Balıkesir Başçeşme Mezarlığı; elektrikten su hatlarına, çeşmesinden taşına, morgundan aydınlatmasına kadar 70 yıllık tarihi dokusuna uygun olarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor.

Havalar Isındı, Balıkesirliler Avlu’ya Akın Etti

Balıkesir’de hava sıcaklıklarının artmasıyla vatandaşlar Avlu’ya akın etti.

Leylekler İçin Göç Yolu Acil İniş Pisti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Bigadiç Belediyesi, Afrika’dan Avrupa’ya göç eden leylekler için 6 ayrı “Göç Yolu Acil İniş Pisti” oluşturdu. Soğuk ve yağışlı havalarda göç edemeyen leylekler, günlük yemlemesi yapılan acil iniş pistlerine inerek yeniden göç için havaların ısınmasını bekliyor.

Şehir ve İnsan - 1950 Çarşı Yangını ve Yeni Çarşının Yapılış Hikâyesi

1950 Çarşı Yangını ve Yeni Çarşının Yapılış Hikâyesi

Yolören Mahallesi’nde ‘KADES’ Anlatıldı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı “Kadın Acil Destek (KADES)” Uygulamasının tanıtımı ve farkındalığının artırılmasına yönelik olarak çalışmalar yürütüyor.

Başkan Avcı'dan Doğum Günü Sürprizi

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularından Emrah Aşkın’a oyun esnasında sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.

Burhaniye Börezli Ve Kızıklı’da Yatırımlar Devam Ediyor

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler kırsal mahalleleri ziyaret ederek ve mahalle halkı ile muhtarların taleplerini alarak hizmetlere devam ediyor.

Balıkesir'in Sesi

Balıkesir’de Yaşamaktan Memnun Musunuz ?

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

AH DOSTUM! BİLMEZMİYDİN Kİ, BİR GÜN OLUP DA BÖYLE BİR GÜNE VARACAĞINI…''

Büyükşehir’den ‘Beni Oku’ Projesi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi vatandaşların otobüs beklerken ya da seyahat ederken daha keyifli ve kaliteli vakit geçirmelerini sağlayacak “Beni Oku” projesini hayata geçirdi.

Balıkesir Protokolü Umuda Kapı Açanlarla Kahvaltıda Buluştu

Balıkesir protokolü, Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum sloganıyla yola çıkan ve bu yolculukta bağımlı bireyleri uyuşturucunun pençesinden kurtararak yeni bir hayata 'merhaba' demelerini sağlayan Uyuşturucuyla Mücadele Projesine dahil olan gençlerle kahvaltıda buluştu.

Toplam 515 haber.