SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Belkıs Teyzenin Gözyaşlarını Büyükşehir Siliyor

Ev yangınında ilaçlarını kurtaramadığını ve canını zor kurtardığını anlatan 76 yaşındaki Belkıs Uçar, “Bana Büyükşehir Belediyesi yardımcı oldu, Yücel beyin tuttuğu altın olsun inşallah” dedi. Edremit İlçesi İkizçay Mahallesi'nde meydana gelen yangının yaralarını Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sarıyor.

Büyükşehir Vatandaşların Hayatını Kolaylaştırıyor

Yoğun kar yağışında tüm dinamikleriyle birlikte sahada, vatandaşların güvenli bir şekilde yolculuk edebilmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi şimdi de buzlanma riskinin ortadan kalkmasıyla dökülen kum ve tuzu temizleme çalışmaları başlattı. Ekipler ayrıca yol kenarlarında, ana arterler ve parklarda da mıntıka temizliği gerçekleştirerek vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor.

Altıeylül'de Sinema Günleri Devam Ediyor

Altıeylül'de Sinema Günleri Devam Ediyor

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

KINALI KUZULARIN ACI HİKÂYESİ

İnancımızdan Yansımalar

İnancımızdan Yansımalar - Salih Dülger

Kocaavşar’da Sözler Bir Bir Yerine Getirildi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi İlçesi’ne bağlı Kocaavşar Mahallesi’nde meydana gelen patlamada evleri zarar gören Eroğul ailesinin evini söz verdiği gibi baştan aşağıya yeniliyor. Aynı olayda motosikleti yanan Mehmet Emin Kaçar adlı gence de yeni motosikleti teslim edildi.

Büyükşehir’den Öğrencilere Ücretsiz Kafeterya Hizmeti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin tatilini verimli bir şekilde geçirmesi amacıyla yarıyıl tatili boyunca Çamlık’ta bulunan Millet Kütüphanesi’nde ücretsiz kafeterya hizmeti sunacak. Kütüphanede ders çalışan öğrenciler, kafeteryaya giderek karınlarını doyurabilecek.

Sanatçı İbrahim Tatlıses'ten Burhaniye’ye Yatırım

Burhaniye Belediyesi yapılan ihale ile AVM Projesini hayata geçirerek dev bir yatırıma daha imza attı.

Susurluk Belediyesi Yaban Hayvanlarını Unutmadı

Susurluk Belediyesi, soğuk hava ve kar yağışından dolayı yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarını unutmadı.

Kuvvetli Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün yaptığı uyarılar doğrultusunda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi (BAKOM), akşam saatlerinde itibaren etkili olacak kuvvetli yağışta, vatandaşları dikkatli olması için uyararak gerekli hallerde müdahale edebilmek için hazırlıklarını tamamladı.

Sındırgı’da İlçenin Çehresini Değiştirecek Çalışmalar Sürüyor

Turizm alanında son yıllarda adından sıkça söz ettiren ve çağın şartlarına ayak uydurmaya çalışan Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalar hızla devam ediyor.

İranlı Eski Milli Judo Antrenörü Destek Bekliyor

İranlı milli judocu tecrübelerini Balıkesirli gençlere de aktarmak istediğini bunun için yetkililerden destek beklediğini ifade etti.

İvrindi'de Hoş geldin Bebek Projesi

Sosyal Belediyecilik anlamında her yaşta vatandaşın sorunlarını dinleyen ve yanında olduğunu gösteren İvrindi Belediyesi “Hoş geldin Bebek” projesi ile de anne ve babalar tebrik etmeyi ihmal etmiyor.

Uyuşturucu İle Mücadele Projesiyle Bağımlılığa Son Verdiler

Vali Hasan Şıldak öncülüğünde yürütülen Uyuşturucuyla Mücadele Projesine başvuruda bulunarak tedavi ve rehabilitasyon sürecini tamamlayan bağımlı bireyler, yeni hayatlarına kavuşma serüvenlerini anlattılar.

Dursunbey’de Doğalgaz Ateşi Yandı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın seçim vaatleri arasında yer alan doğalgaz, ocaklarda yanmaya başladı.

Karesi Türbesi Önü Park Yeri Oldu

Selçuklu Devleti`nin ünlü kumandanlarından biri ve Karesi Beyliği`nin kurucusu olan Karesi Bey için inşa edilen türbe önü, zaman zaman oto parka dönüşüyor.

Dursunbey’de Doğalgaz Ateşi Yandı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın seçim vaatleri arasında yer alan doğalgaz, ocaklarda yanmaya başladı. Geniş katılım ile gerçekleşen doğalgaz meşale yakma töreni sonrası, ilk etapta bin konuta doğalgaz ulaştı.

Vali Amcadan Şehir Turu

Asıl engelin kalplerdeki ilgisizlik olduğunu dile getiren ve başlattığı projelerle toplumun incinebilir bireylerine kucak açan Vali Şıldak, Vali Amcasıyla buluşup makam acıyla gezmek isteyen ve bunu yaptığı resimle anlatan ilkokul öğrencisi Tuğberk Özkaya’nın isteğini gerçekleştirdi.

Sokak Hayvanları Devletin Şefkatli Ellerinde 

Vali Şıldak’ın himayesinde Balıkesir Valiliği bünyesinde oluşturulan, sokak hayvanlarının beslenmelerini gerçekleştiren özel ekipler çalışmalarına soğuk kış günlerinde devam ediyor. 

Toplam 515 haber.