SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam haberlerini listeleyin, Balıkesir'deki yaşam haberlerini yakından takip edin.

Yaşam Haberleri

Başkan Deveciler Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Burhaniye Belediyesi tarafından ilçede yapılan yol yapım çalışmaları Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler tarafından incelendi.

Burhaniye'de Metruk Binaların Yıkımı Başladı

Burhaniye Belediyesi ilçe genelinde asayiş ve güvenlik bakımından tehlike arzeden metruk binaların yıkımına başladı. Burhaniye Belediyesi kötü amaçlı kullanıldığına yönelik şikayetlerin geldiği metruk binaları, imar kanununun 39. maddesi gereği bu yapıların yıkımları için karar alarak yıkımlarına başladı.

BBB, Bir Ailenin Daha Yüzünü Güldürdü

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında Balya Danişment Mahallesi’nde bir engelli vatandaşın özellikli engelli aracı ve engelli asansörü ihtiyacını karşılayarak, evini de banyosundan mutfağına kadar baştan aşağıya yeniledi.

Ayvalık’ta Kırsal Mahallelerde Yol Çalışmaları Sürüyor

Ayvalık Belediyesi Kırsal Mahallelerin yol çalışmalarına program dahilinde kesintisiz olarak devam ediyor. Bu kapsamda Kırcalar Kırsal Mahallesi’nde 3 bin 200 metrekarelik kilit parke taş çalışması noktalanarak bölgedeki ulaşım güvenli ve kaliteli bir nitelik kazandı.

Börezli Mahallesi’nde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Burhaniye'nin Börezli Mahallesi’nde yol sorunu çözüme kavuştu.

Başkan Yılmaz Halkın İçinde

Bağlar Sokağı esnafının güler yüzle karşıladığı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tekstil atölyesinde dikiş attı, oklava ile hamur açtı, Kunduracı Hasan amcadan da bağlama dinledi.

Mega Yıldız Lokantası'na 'En İyi Çorba’ Ödülü

Toplam Kalite Yönetimi alanında akademik ve uzman Türk insanlarınca kurulan sivil inisiyatif En İyi BEST tarafından Balıkesir'de düzenlenen anket ve araştırmalar sonucu etli çorba nerede yenir sorusu cevap buldu.

Efsane Kaptan Fuat Seyrekoğlu Pilav Hayrı İle Anıldı

Balıkesirspor’un efsane kaptanı Fuat Seyrekoğlu için, vefatının 12. Yılında evinin önünde eşi Müzeher Seyrekoğlu pilav hayrı verdi.

Altıeylül’de Kariyer Günleri Devam Ediyor

Altıeylül Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kariyer günlerinin son konuğu Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin oldu.

Sıtkı Şeremetli - Köşe Yazısı

BABA - EVLAT

Suzan Yaz Parkı Yenileniyor

Burhaniye Suzan Yaz Parkı yapılan çalışmalarla yenileniyor.

Karesi Belediyesi’nden Online Doğuma Hazırlık Kursu

Karesi Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Ebelik Bölümü ve Balıkesir İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Karesi Toplum Sağlığı Merkezi işbirliğiyle düzenlenen ve 3 hafta sürecek olan “Doğuma Hazırlık Kursu” başladı. Pandemi nedeniyle online canlı olarak düzenlenen eğitimler 3 hafta sürecek.

Pelitköy Yolları Yenileniyor

Burhaniye Pelitköy kırsalında parke taş yollar yenilenmeye başlandı.

Çoruk Mezarlığı’nın Yıkılan Duvarı Onarıldı

Burhaniye Çoruk Mahallesi mezarlığının yıkılan duvarı, Belediye tarafından onarılarak yenilendi.

Efsane Okul Müdürlerinden Arkadaşlarına Vefa

Balıkesir’de uzun yıllar çeşitli okullarda müdürlük yapan çalıştıkları okullarda fark yaratan ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Zağnospaşa İlköğretim Okulu ve Burhan Erdayı İlköğretim Okulu eski müdürlerinden Şaban KÖSE ile Plevne İlköğretim Okulu eski müdürlerinden Cahit BAYRAKÇI için lokma hayrı düzenlendi.

Cunda Adası’na Hizmet Binası

Tarihi sokakları, tescilli yapıları, müzeleri, uçsuz bucaksız zeytinlikleri, yüzlerce mezesi ve birbirinden güzel koylarıyla hem yaz hem de kış sezonunda ilgi odağı olan Ayvalık’ın gözde turizm beldesi Cunda’ya Ayvalık Belediyesi’nin yeni hizmet binası yapılıyor.

Karesi’de Haşere İle Mücadele Kesintisiz Sürüyor

Karesi Belediyesi, haşere ve çamkese böceği ile hızlı ve etkin bir şekilde mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Planlanan çalışmalar dışında 444 99 10 numaralı İletişim Merkezi’ne ilaçlama konusunda gelen talepler de 7/24 esasıyla çalışan ekiplere iletilerek hızla çözümü sağlanıyor. Yapılan çalışmalar ile haşere şikâyetlerinde gelen çağrılarda yüzde 50 oranında azaldı.

Başkan Cengiz Halkla İç İçe

İlçesi için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Başkan Cengiz vizyon projeleri ilçeye kazandırırken bir yandan da vatandaşlar ile birlikte olmayı, halk ile birlikte vakit geçirmeyi ihmal etmiyor.

Toplam 515 haber.